Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
02.06.2018 19:06 - ЩАТИТЕ ОТНОВО СЕ ИЗГАВРИХА С НАС Вестник ЗОРА
Автор: nikikm Категория: Политика   
Прочетен: 513 Коментари: 0 Гласове:
0


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
ЩАТИТЕ ОТНОВО СЕ ИЗГАВРИХА С НАС     Posted on June 02, 2018 image

В навечерието на Деня на детето, 1 юни, с подкрепата на посолството на Съединените американски щати е бил разпространен този видеоклип, насърчаващ хомосексуализма и разпространяващ с нищо и от никого недоказаното твърдение, че хомосексуалистите се раждат такива.

Това е поредната скандална проява на една безсрамна и опустошаваща човешките взаимоотношения неолиберална идеология, ескалирала през двата мандата на президента Барак Хюсеин Обама – идеология, за съжаление заплащана от труда на американския данъкоплатец и нанасяща тежки поражения на българското семейство.

Позорно е ЛГБТ лобито да използва репутацията на една велика страна като Америка за силов щит, зад който да налага абсолютно неприемливи и оскърбителни за огромната част от българския народ хомосексуални практики.

Позорно е да се правят внушения в разрез с българската Конституция, в която пише, че семейството е само от мъж и жена. Какво точно семейство е хомосексуалната връзка и как такова “семейство” може да бъде узаконено в България, ако не се атакува Конституцията?
Това ли е следващата цел на хомосексуалния натиск?

Позорно е средствата на милионите американски данъкоплатци-християни да се използват за насочени срещу християнските ценности политики по света, включително и в България.

Сегашното ръководство на посолството на САЩ у нас трябва да знае, че с подобни действия нанасят тежки поражения върху позитивното отношение на българския народ към САЩ.
И ако изразът “позитивното отношение на българския народ към САЩ” предизвиква скептични усмивки и горчивина, защото то вече далеч не е такова – точно посолството на САЩ у нас с такива действия носят пълната отговорност за тази тъжна картина.
И въпреки това – продължават да рушат репутацията на своята страна в България, превръщайки един възможен личен избор в държавно пропагандиран модел на подражание!

Личният избор не може да бъде обект на държавна политика и на дипломатически натиск!

Този платен хомосексуален натиск върху българското общество трябва да спре!

Тази гавра с традиционните български семейни ценности трябва да бъде прекратена!

Бъдещето на българските деца е много по-важно от нечии извратени представи за “правата на човека”!

Посланик Ерик Рубин, всичко това се отнася за Вас!

Спрете да се подигравате с моята страна!

Искрено се надявам един посветен християнин като държавния секретар г-н Майк Помпео и един решителен консервативен визионер като президента на Съединените американски щати г-н Доналд Тръмп да бъдат информирани за Вашите оскърбителни действия спрямо традиционните семейни ценности на българския народ.

И нека най-накрая да стане ясно едно – дали ЛГБТ натискът е наистина официална политика на държавата САЩ, или хомосексуалното лоби задкулисно използва дипломатически представителства за своите нечестиви цели.




Гласувай:
0


Вълнообразно


Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: nikikm
Категория: Политика
Прочетен: 19696817
Постинги: 44649
Коментари: 6160
Гласове: 7174
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031