Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
30.07.2018 20:53 - Гръм и мълнии, лъжата на БАБХ цъфна! С фалшиви документи унищожават стадата! Снимки http://spodeli.eu
Автор: nikikm Категория: Политика   
Прочетен: 333 Коментари: 0 Гласове:
0


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
Гръм и мълнии, лъжата на БАБХ цъфна! С фалшиви документи унищожават стадата! (Снимки и Видео) image

Получихме сигнал с молба да дадем гласност на една измама, в която сме въвлечени всички, и журналисти и народ. Оказва се, че БАБХ избива животни с фалшифицирани документи. Предоставяме на вашето внимание подадения ни сигнал!

ЖУРНАЛИСТИТЕ ПУБЛИЧНО ПОДВЕДЕНИ? БАБХ УМЪРТВЯВА ХИЛЯДИ ЖИВОТНИ С ФАЛШИВИ ДОКУМЕНТИ И ПОДПРАВЕНИ ПОДПИСИ.

На 25.07.2018 г. Обласния управител на Ямбол Димитър Иванов ИЗЛЪГА ЖУРНАЛИСТИТЕ НА ЦЯЛА БЪЛГАРИЯ ИЗИГРАВАЙКИ ЦИРК С ФАЛШИВИ ДОКУМЕНТИ.

Показваме Ви документа, който беше представен на Ани Петрова, въз основа на който искаха да бъде предприето евтаназирането на стадото й от 203 овце. Той е същия документ ,които е даден и на Ани и Димитър Иванов потвръждава това!

1. В протокола са изброени 16 бр. кози, които не съществуват в нейното стадо.

2. Липсват: дата и печат на втората страница, както и местоположение на съставяне на протокола в долният десен ъгъл.

3. В протокола няма данни за отчитане на положителна проба, поради което е предложено карантинно лечение, дадено в точка 5 стр. 1, чрез Х “Програма за надзор”.

4. Неспазване на т. 5 и искане за незабавно омъртвяване.

5. На последно, но най- важно място Ви представяме копието от протокола, в който намираме нарушение и престъпление. Моля обърнете специално внимание как доц. Д-р Емилия Иванова от ДВМ се е подписала 3 пъти. Два пъти с един и същ подпис на първа страница и един път на втора със съвем друг подпис. Подписът от втора страница принадлежи очевидно и на друго лице - Л. Лазарова. Моля обърнете внимание на поредното престъпление, въз основа на което се издава протокол с фалшифицирани подписи и несъществуващи животни! Ясно се вижда как резултатите са манипулирани и невярни,защото очевидно страница 1 и страница 2 са правени на 2 различни места,което доказва и прибързаното фалшифициране на документа с фалшивите подписи.Дори страниците на протокола не са степенувани като поредни както следва върху официален документ “страница 2 от2,страница 3 от 3”.По това степенуване поне БАБХ изготвят докумени,за което може да се уверите в страницата им.

Няма да коментираме и печата,които изобщо няма нищо общо с печатите по официалните документи на БАБХ ,какъвто следва да бъде и този “Протокол”. За следното също може да се уверите отново в страницата им- печата е с кръгла форма и ясно изписан текст “Българска Агенция по безопасност на храните” с ядро от текст “Република България”. Печата от Протокола връчен на Ани НЕ фигурира никъде по останалите изготвени в годините печати.Той явно е създаден само за общината там,но пък на него пише “ София БАБХ “- интересно нали?

За да добиете ясна представа може да погледнете ЯСНО видимите престъпления и лъжи в снимковия материал приложен в текста.

 

image

image

image

image

image

 




Гласувай:
0


Вълнообразно


Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: nikikm
Категория: Политика
Прочетен: 19698907
Постинги: 44667
Коментари: 6160
Гласове: 7174
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031