Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
27.08.2018 16:33 - Идва и твоят ред, Бойко. https://www.boec-bg.com/
Автор: nikikm Категория: Политика   
Прочетен: 1056 Коментари: 0 Гласове:
2


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
Идва и твоят ред, Бойко. Posted on 26.08.2018

Ще останеш в историята с труповете на загиналите и грабежа. Не можем само да боядисаме памениците на загиналите по време на твоето управление.

image

Навсякъде по света стават инциденти, но само в България трагедиите се повтарят. След всяка катастрофа с десетки загинали следва друга катаствофа с десетки загинали. След всяко неразкрито показно убийство следва друго показно убийство, което също остава неразкрито. След всеки взрив в някой военен завод следва друг взрив и поредните загинали. След всеки дъжд следва поредното наводнение и поредните жертви. До следващият дъжд.  След всеки ден за траур следва ден за траур. От десетилетия сме в траур. И все виновни няма. Само преди месец съдът оправда всички обвиняеми за взрива в Горни Лом, където загинаха 15 българи. Няма виновни и за трагедията в село Хитрино, за жертвите от наведнението във Варна, за… няма виновни за нито една трагедия. Така е в държавата на мафията. И така убива системата. Убива по много и различни начини. Защото когато мафията управлява, живота на обикновенният човек не е ценност, за мафията само парите, които могат да откраднат са важни. Милионите и милиардите са по важни от живота. Строи се за да се краде, асфалтира се за да се краде, управлява се за да се краде. Милиони за охраната на Пеевски има, но пари за обезопасяване на пътищата няма. Милиони за лимузина с кожени салони за управляващите има, но пари за децата с увреждания няма. Краде се дори от лекарствата на болните и храната на децата в детските градини. Вместо  демокрация и справедливост имаме корупция и диктатура на мафията. Босия умира в битка срещу корупцията в транспортното министерство, а Московски го играе жертва и внася жалба срещу БОЕЦ заради подкрепата ни за Босия. Наглостта на управляващите е безгранична, броят труповете и отчитат “бюджетен излишък“, докато българите събират левчета за да оперират и лекуват близките си в чужбина.

image

И още нещо.

Годината започна със седем трупа. Помните ли? Продължи с убийства, самоубийства, катастрофи, трагедии, инциденти и ежедневни протести, скандали и гейтове. Това Борисов и бандата му наричат “стабилност“, а всъщност това е национална трагедия. Трагедия е и никой народ не заслужава да бъде убиван от собствните си управници. Докато ни управляват мутри, ченгета, престъпници и корумпирани партийни калинки, ще броим напускащите България и ще отваряме нови гробища. А трябва затвори да откриваме и да ги пълним.

Ще платиш, Бойко, и ти и всички национални предатели превърнали България в тъжна територия, обитавана от тъжни хора. Ще платите за всяко свое престъпление, за милионите прокудени, за стотиците села, превърнати в призраци, за пътищата превърнати в гробища, за съсипаните човешки съдби и животи, за откраднатите милиарди, бизнеси и мечти. Ще платите за всичко.  

image

БОЕЦ водим битка срещу това зло и ще я водим до край. До техният край. Днес оставката на Московски е първата стъпка. Не само за да спасим живота на Босия,не само заради поредните жертви на пътя,  а и за да покажем, че можем да печелим битките срещу мафията и сме живи. И продължаваме. Битката е за живот и оцеляване. За свобода и справедливост. Битката на гражданите срещу мафията.

И твоят ред идва, Буда. 

БОЕЦ финансираме цялата си дейност сами, а делата срещу криминализираните институции и мафията превзела държавата ни  тепърва започват. Поемаме рисковете, плащаме цената за действията си срещу корумпираните ни управници,борим се за свободата си, будим заспалите и събираме непримиримите.  Благодарим за подкрепата на всички наши съратници и съмишлениеци, това е обща битка на гражданите срещу мафията! Всяка помощ е ценна.

ГД „БОЕЦ”

ЕИК 176949776

Адрес: гр.Видин, к-с”Панония” бл.4, ап.157

Тел.0899-591399

e-mail:gdboec@abv.bg

www.boec-bg.com

банкова сметка:

IBAN:BG39STSA93000024804131

BIC:STSAGBSF

Банка ДСК

#БОЕЦсрещуМАФИЯТА




Гласувай:
2


Вълнообразно


Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: nikikm
Категория: Политика
Прочетен: 19798028
Постинги: 44977
Коментари: 6162
Гласове: 7180
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930