Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
15.09.2018 16:02 - Ветко и Маринела избухнаха, Герб и Бойко ни изнудват Вестник ЗОРА
Автор: nikikm Категория: Политика   
Прочетен: 199 Коментари: 0 Гласове:
0



Ветко и Маринела избухнаха, Герб и Бойко ни изнудват     September 15, 2018 image

Издирваните от Интерпол, но не и качени на сайта им Ветко и Маринела Арабаджиеви, днес изпратиха писмо до медиите в което се обяснява, защо се е стигнало до това да бъдат обявени за престъпници.

Ето какво пише в писмото. ” Съжаляваме, че трябва да го научите от нас, но България днес не се управлява от демократично избрани хора, а от един диктатор, който коли и беси ако нещо не си му угоден или пък недай си боже не си внесеш обещаното на време.

Сагата с нас е поредното смачкване на едни честни и трудещи се за имиджа на България хора, които всеки ден и във всяка една минута са можели да покажат произхода на капиталите си. Но ние бяхме ударени в момент в който не сме в България, а за нас медиите на властта се бяха подготвили да изпишат тонове мастило.Какви сме олигарси, как сме започнали бизнеса си с червени куфарчета и че дори ни забъркаха в скандал, че перем пари в международна схема с други олигарси, но истината е че ние вече не искаме да плащаме рекета, който всеки един крупен бизнесмен в България трябва да отчита на Герб, като лично от рекета се заделят според думите на рекетьорите 10% за Борисов, другото отивало в черни каси да се купуват гласове и изборни резултати по време на избори.

Ние спряхме да плащаме преди година и досега не ни закачаха, дори незнайно защо приехме и всички гости на България по време на европредседателството, забележете, докато са ни разследвали за пране на пари?!И точно след краят му на няколко пъти ни бяха пращани емисари да си платим вноските към Герб и Борисов и да си дадем и процента за това, че сме спечелили обществената поръчка при нас да спят гостите от Европа.

Естествено, че ние отказахме и парите които сложихме в касетите по банките и в кутиите от обувки по нашите офиси, бяха за Герб и Бойко Борисов, но ние не им ги дадохме. В цялата ситуация, вместо да ни попитат за кого са били предназначени тези пари и защо не са в банкови сметки, а в банкови трезори нас ни питат откъде ги имаме, ние знаем откъде ги имаме и знаем и за кого са били предназначени, но както написахме по горе, ние решихме повече да не плащаме, защото това вече в България не се издържа.

Точно 10.5 милиона лева ни е вноската към Герб на година, за да правим бизнес в България, наши познати дават и повече, за да не бъдат закачани, защото виждате какво се случи с нас, когато спряхме да плащаме.

Това се случва и на всеки друг, когато спре да плаща на Герб и Бойко Борисов.Ние вече сме дали показания пред когото трябва в Европа, все пак има някои неизвестни за българската прокуратура неща и едно от тях, че ние не се притесняваме да даваме показания в Европа пред когото трябва и сега, когато вече сме ги дали и са ни обещали европейска закрила от хунтата на Герб, ние ще си дойдем в България, за да обясним същото, което обяснихме и там, че тези пари са с доказан произход, но са събрани, за да се дадат на партия Герб, за да можем да работим в България, иначе идват онези с качулките, слагат ти пистолет на главата и белезници на ръцете и те обявяват за престъпник и ти обясняват, че можеш да съдиш България, но не и тях, ако са се объркали. “




Гласувай:
0


Вълнообразно


Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: nikikm
Категория: Политика
Прочетен: 19822629
Постинги: 45028
Коментари: 6162
Гласове: 7181
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930