Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
21.09.2018 19:08 - Чума няма! https://bultimes.com/
Автор: nikikm Категория: Политика   
Прочетен: 192 Коментари: 0 Гласове:
0



Чума няма! Публикувано на 21.09.2018 в България image

Така, господин Борисов, нещо ми се виждате угрижен и притеснен напоследък.
И да ви кажа – има защо.
Понеже вашите чиновници ви дезинформират и явно ще ви пускат по пързалката, нека ви осведомя за истинското положение на нещата.
Четете, записвайте си, правете си изводи. Решавайте. Във ваш интерес е. Ваш личен най-вече, имам предвид.
Започвам.
Аутопсионния протокол с фотографиите доказа, че животните на Ани Петрова (11 на брой от 203) са умрели от преяждане с концентриран фураж. Не от чума.

Аутопсията, която днес извършиха трима колеги от БАБХ на място, по искане от петък до днес от Ани Петрова, препотвърдиха същото: стадото е клинично здраво. Животните, които са умрели, са се наплюскали не с каквото трябва и не колкото трябва. Платили за удоволствието по високата тарифа. Толкова.

Тоест, повтарям: и според колегите от БАБХ стадото е клинично здраво (3 месеца след обявена чума в него) и смъртта (според аутопсионния протокол) е от друго.

ЧУМА НЯМА!

Избити животни и щета за стопаните и държавния бюджет обаче има, и то – голяма!
И продължава с прасетата!

Това обаче НЕ Е краят на гафовете, нарушенията и престъпленията на БАБХ.

На 13.09.2018 те изпратиха отчетен доклад на OIE, където беше указано, че стадото на Ани и Тошко в Болярово (203) се брои за унищожено. PDF документът, свален от сайта на БАБХ е у мен. В метаданните на файла се вижда, че издател са именно те. Подмяната под сурдинка не може да ги спаси.

Днес, след като публикувах тази им (не за първи път лъжа-отчет) вече към външни международни организации, те бързо промениха документа си с невярно съдържание и закачиха друг, където “убити и унищожени” в Болярово вече не са 203 овце (стадото на Ани).

Не, и това не е всичко.
Заместник-министърът днес в Ямбол при областния управител (от ГЕРБ, разбира се) излъга, или е излъган от местните ветеринарни колеги за няколко неща, които проверката от Radio 999 BG на място, днес, веднага установи:
Ани отрече твърденията и лъжите на колегите и на зам.министъра и ги обвини в лъжа. Направи го публично и за нейните твърдения си има свидетели, защото опълченците от цяла България дежурят, дават караул покрай фермата и денонощно вече трети месец.

Отказът на Ямболския съд да уважи жалбата на Ани и Тошко за тормоза и щетите, нанесени им от БАБХ чрез неправомерните им действия срещу тях ще има само един резултат: придвижването по стълбицата нагоре, докато стигне до Страсбург. След което Ани, Тошко, и адвокатите им ще могат да си купят поне 3-4 такива ферми. А чиновниците ще трябва да избират между оставки и да бъдат осъдени за огромни щети, нанесени от тях както на стопаните на животните, така и на държавния бюджет на България.

И това ще е само фискалната част.
Вижте как спряха днес автомобила с ветеринарните лекари. Колко гузни бяха. Не посмяха да кажат нищо на гневните викове на хората и медиите, освен “има си йерархия”.

Точно това ще се случи и с колите на НСО на различни политици и министри в най-скоро време в София.
И НСО не само може да го отнесе (защото няма да се справи с количеството), а може даже и те да преминат на страната на гневните. Те също имат кредити, лихви, борчове, те също имат семейства. Техните близки и роднини също ходят по тези улици, където всичко се руши и сигурност вече няма за никой!

Бойко Борисов , не разбирате ли, че тези “ваши” чиновници не само асфалтират и осветяват магистралата за БСП, ами направо ще ви свалят преди другите хора и събития (в т.ч. и от международен мащаб – 06.11.2018)!

Ще ви свалят “по високата тарифа”! Не като НДСВ – гражданинът Симеон Борисов да може да си гледа спокойно и благостно старините и даже и за още да пита! Вие не сте Сакс-Кобург-Гота, нито Уиндзор, господин Борисов!
С вас няма да се глезят, не го ли разбирате!?
Пощада няма да има никаква! Ще ви похарчат “за назидание”!

imageД-р Пламен Пасков



Тагове:   Чума няма,


Гласувай:
0


Вълнообразно


Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: nikikm
Категория: Политика
Прочетен: 19706309
Постинги: 44667
Коментари: 6160
Гласове: 7174
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031