Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
31.10.2018 18:51 - ВАЖНО! БОЕЦ принуди ВАС да пренасрочи делото за ДДСгейт! (документи) https://www.boec-bg.com/
Автор: nikikm Категория: Политика   
Прочетен: 399 Коментари: 0 Гласове:
1


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
ВАЖНО! БОЕЦ принуди ВАС да пренасрочи делото за ДДСгейт! (документи) Posted on 30.10.2018

ВАЖНО!

Както вече ви съобщихме, ВАС насрочи делото на БОЕЦ срещу НАП за предоставяне на имената на фирмите източили 16 милиарда ДДС за 27.01.2020г. 

image

На 20.03.2018г. на пресконференция в БТА София, БОЕЦ изнесохме документи, от които става ясно, че за периода след 2000г. над 16.2 милиарда лева са установените с ревизионни актове на НАП задължения и злоупореби с ДДС, като почти 6 милиарда лева вече са обявени за несъбираеми. Пред присъстващите медии БОЕЦ обявихме, че на 19.03 сме внесли Заявление по ЗДОИ до НАП с което искаме да ни бъде предоставена информация за фирмите и дружествата реализирали ДДС схемите, чрез които са източени милиардите от бюджета! Специфичното в нашето искане беше това, че изисквахме от НАП освен имената на фирмите бушони, които са в края на измамните схеми (по правило прехвърлени на малоимотни граждани), така също и имената на всички участници в схемата, с цел да стигнем до тези, които реално са източили и усвоили милиардите. Междувременно Биволъ разкриха, че депутата от ГЕРБ, Димитър Гамишев е приложил именно такава измамна схема ощетявайки държавата с над 200 000 лева и той си замина от парламента. БОЕЦ внесохме и сигнал срещу втори депутат от ГЕРБ – Борис Кърчев отново за данъчни и ДДС измами, този път за милиони.   Исканата от нас информация се оказа проблем за НАП. Получихме отказ да ни бъде предоставена с аргумента, че представлява данъчна тайна. Няма как де се съгласим с това, защото по закон НАП са длъжни да публикуват и направят достояние на обществото имената на дружествата некоректни длъжници към държавата!

НАП пази ОМЕРТАТА на мафията за 16-те МИЛИАРДА източеноДДС! (документи)

БОЕЦ продължихме битката в съда!! И не защото вярваме в съдебната система, а защото вярваме, че Истината е най-силното ни оръжие и че българите имат право да знаят КОЙ обрича цял един народ на бедност и мизерия! КОЙ ограби и източи милиардите от гърба на най-бедният народ в Европа! КОЙ пази престъпниците и осигурява чадър над престъпната им дейност!

С Решение № 4708/10.07.2018г. 48 състав на Административен съд -София град признава правото на БОЕЦ да получи исканата по ЗДОИ информация и задължава НАП да изпълни указанията на съда и да ни предостави исканите доклади до МФ. 

Вместо да изпълни Решението и указанията на АС – София град, НАП звеждат касационна жалба пред ВАС , като оспорват решението на АС. Без основателни аргументи с единствената цел ДА ПАЗЯТ ОМЕРТАТА НА МАФИЯТА ЗА ИЗТОЧЕНИТЕ 16 МИЛИАРДА ДДС! И ВАС правят всичко възможно да запазят омертата и насрочват делото за 2020г. с надеждата , че нас верояъно няма да ни има! 

НО НИЕ СМЕ ТУК И НИКОГА НЕ СЕ ОТКАЗВАМЕ!

След участие на Георги Георгиев от БОЕЦ в предаването на Сашо Диков в телевизия „Евроком“, посветено на този абсурден скандал и ненормалният срок за който е насрочено делото и отправено официано запитване от предаването „Евродикоф“ , ВАС преразглеждат решението си и пренасрочват делото за юни 2019г. Осем месеца по-рано от първоначано определеният срок! 

image

Както е видно, става дума за същото дело – № 10496 от 2018г.м а в горният десен ъгъл е написано ръчно „пренасрочено“.  Това означава едно нещо – СТРАХ! Мафията разбира, че срещу себе си има хора, които са се обрекли на битката срещу корупцията и неправдите и с подобни ходове само ни амбицират още повече. Разбират, че с опитите си да шиканират това дело, само разкриват своите зависимости и истинските си лица на слуги на мафията. Знаят, че БОЕЦ никога не се отказваме и няма как да ни спрат. Сега обаче възникват няколко допълнителни въпроса! Ако БОЕЦ участваме в още някое предаване ще пренасрочат ли делото за декЕмври тази година? Така ли ВАС разпределя делата си – ако мине номера? КАКВО ИЛИ КОЙ ги накара да насрочат първоначално делото за 2020г.? Какво се случва с другите дела на граждани и сдружения, които нямат шанса да реагират публично в национален ефир на тази гавра и отказ от правосъдие? Защото бавното правосъдие е отказ от правосъдие.

БОЕЦ благодарим на Люба Кулезич, Сашо Диков, Иво Божков и екипа на „Евроком“, единствените телевизионни журналисти дали национален ефир на БОЕЦ по теми, които считаме, че са обществено важни. Все пак източените 16 милиарда ДДС всички ние сме ги платили!

Продължаваме! Очаквайте до края на седмицата поредната акция на БОЕЦ! Битката срещу мафията трябва да се води всеки ден и на всички фронтове и нива! И още нещо, освен на площадите, трябва да почнем да ги преследваме и по кабинетите, залите, пресконференциите, публичните прояви, ленторязъчните изяви. Навсякъде. Следете обявените им програми и ги посрещайте навсякъде „подобаващо“. БОЕЦ започваме кампания „ЩЕ ВИ НАМЕРИМ“.Няма по-голям свински страх от този, да им извикат в очите – УБИЕЦ! ОСТАВКА! СЪД И ЗАТВОР ЗА ТЕБ! Питайте Буда. Всяка седмица на сайта на МС и на различните министрства се публикува тяхната програма. И на Цацаров също. Преследвайте ги! 

Продължаваме!

image
#ЩеВиНамерим
#БОЕЦсрещуМАФИЯТА

БОЕЦ финансираме цялата си дейност сами, а делата срещу криминализираните институции и мафията превзела държавата ни  тепърва започват. Поемаме рисковете, плащаме цената за действията си срещу корумпираните ни управници,борим се за свободата си, будим заспалите и събираме непримиримите. За нашите съмишленици и всеки, който е съпричастен с битките ни и би искал да ни подкрепи, публикуваме банковата сметка на Сдружението. Благодарим за подкрепата, това е обща битка на гражданите срещу мафията!

ГД „БОЕЦ”

ЕИК 176949776

Адрес: гр.Видин, к-с”Панония” бл.4, ап.157

Тел.0899-591399

e-mail:gdboec@abv.bg

www.boec-bg.com

банкова сметка:

IBAN:BG39STSA93000024804131

BIC:STSABGSF

Банка ДСК

#БОЕЦсрещуМАФИЯТА

 

Публикувано в Актуално от gdboec. Постоянна връзка.



Гласувай:
1


Вълнообразно


Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: nikikm
Категория: Политика
Прочетен: 19708968
Постинги: 44674
Коментари: 6160
Гласове: 7174
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031