Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
28.12.2018 18:39 - Френски генерали наричат Макрон "предател", затова че подписал Пакта на ООН за неограничена миграцията. Автор: grigorsimov
Автор: nikikm Категория: Политика   
Прочетен: 306 Коментари: 0 Гласове:
0


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
Френски генерали наричат Макрон "предател", затова че подписал Пакта на ООН за неограничена миграцията. 

Френската армия обмисля дисциплинарни мерки срещу генерали, за които се твърди, че са нарекли френския президент Емануел Макрон - "предател".
Общо десет генерала, полковник, адмирал и бившия френски министър на отбраната Шарл Мийон подписали документ, публикуван на 10 декември, който осъди подписването на спорния (а всъщност - убийствен) договор за миграция на ООН, в Маракеш.
В писмото , което е публикувано в интернет, се казва: „Като решихте сами да подпишете този пакт, вие добавихте допълнителна причина за бунта и гнева на вече обруления народ. Ще бъдете виновни за погазване на демокрацията и предателство към нацията.
„Френската държава закъснява да осъзнае невъзможността да се интегрират твърде много хора, в допълнение към вече напълно обособилите се културни групи (в самата Франция), които през последните четиридесет години са се групирали в области, които вече не се подчиняват на законите на Републиката.
"Не можете  сами да решите, да изтриете нашите цивилизационни особености и да ни лишите от нашата родина", се добавя в писмото, призоваващо за референдум по въпроса.
Някои от подписвалите се, вече са известни със своите позиции за масовата имиграция, включително бившия шеф на френския чуждестранен легион, генерал Кристиан Пикемал, който е лишен от военни привилегии, след участие в протест срещу масовата миграция в Кале 2016 г.
Пикемал бе видян и на протестите на Жълтите жилетки на 8 декември, където изнесе реч пред тълпа от протестиращи, и носеше жълта жилетка. Движението на Жълтите жилетки протестира срещу правителството на Макрон в продължение на седмици, и продължава, въпреки постигнатото споразумение за спиране на „зелените“ данъчни увеличения, на президента.
Пенсионираният генерал Андре Кусто, 73-годишен, който също подписа документа, казва: „След като бъде подписан, този пакт, ще принудят страната ни, да приеме голям брой имигранти, докато все още не е асимилирала онези, които вече отдавна са там. Франция ще загуби Френските си черти . "

Г-н Кaмус говорил по темата за протестите на жълтите жилетки, в края на миналия месец, и казал, че протестите са и поради „унизителното третиране, от управляващите, на френскитве граждани, към които се отнасят, като към неодушевени предмети."

https://www.breitbart.com/



Гласувай:
0


Вълнообразно


Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: nikikm
Категория: Политика
Прочетен: 19827242
Постинги: 45041
Коментари: 6163
Гласове: 7181
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930