Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
30.08.2019 17:57 - Ох, джипка, ох, кеф! https://svobodnoslovo.eu/
Автор: nikikm Категория: Политика   
Прочетен: 249 Коментари: 0 Гласове:
-1



Ох, джипка, ох, кеф!

29.08.2019 admin

  image  

„Много ми е кеф така – първо минаваме по нивите, после минаваме на чакъл и след това на асфалт… Затова много се дразнят другите институции, няма какво да покажат.“ Самодоволният изблик е на нашия пръв държавен и партиен ръководител Бойко Борисов, който явно страда от недоизживяно детство да джитка с прословутата си джипка. След като затихна оня скандал преди години с ленд крузърите за по 200 бона, които уж бяха за шейхове и луксозен ловен туризъм, Баце вече си кара една от „джипките“ все едно си е негова лична.

Мине, не мине седмица, и ей го отново върти волана, за да обходи магистралите си, да поговори и да се пошегува с простосмъртните. Как беше: Аз съм прост и вие сте прости и затова се разбираме… То не бяха селфита, не бяха прегръдки – какво ли не е видяла тая джипка!

image

Прост, прост, ама хитър – не казва, че след асфалта ще дойдат и ремонтите. И пак ще има обществени поръчки за нашите фирми. Е, как няма да му е кеф! Кара си служебната кола, купена с нашите пари, бензинът – пак от нашите, и се перчи ли, перчи как пак той раздавал милионите. А докато се разхожда така напред-назад, поне още 20-ина коли го съпровождат, за да вардят драгоценното му тяло. Освен МВР-то пърхат покрай него и журналя с камери и микрофони, кола с ножици и ленти, линейка за всеки случай… Та то става една разходка, колкото на цяло село пенсиите.

Пътьом пак, под сурдинка, подари поредната българска златна мина на „началниците“, но затова не се говори, важни са фанфарите за „инвестицията“. Даде и 1,8 милиона народна пара за път до складовете на частната „Кока-Кола“, докато ние събираме капачки за кувьози. За бедната „Кока-Кола“! И се гордее с това. Изтъква го, като че е дал от джоба си за нас. И никоя медия не се възмущава от такава безпределна наглост. А защо не го направи и за частната бакалия на бай Иван?

Пък да не говорим, че в доста от случаите с чужда пита прави помен. Пуcнaл e cтрaнaтa нa cамотeк, нe cи глeдa иcтинcкaтa рaбoтa зa eдин прeмиeр и хoди дa ce рaдвa тaм, къдeтo нямa никaкъв принoc, защото пaритe ги дaвa EC. А докато тук, у нас, народът е претръпнал и вече му е все тая, един от българите отвън написа: И нa мeн ми e изключитeлeн кeф, чe нaпуcнaх тaя кoчинa, тaкa чe дa нe рaбoтя зa джипoвeтe, къщитe, eкcкурзиитe нa любoвницитe им пo cвeтa.

автор: Валентин Георгиев

image

https://duma.bg



Тагове:   Ох,   кеф,   джипка,


Гласувай:
0


Вълнообразно


Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: nikikm
Категория: Политика
Прочетен: 19702622
Постинги: 44667
Коментари: 6160
Гласове: 7174
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031