Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
08.10.2019 18:33 - ГДБОП разследва Пламен Георгиев по сигнал на БОЕЦ за престъпления по служба и „покритата“ ревизия на Цветанов! https://svobodnoslovo.eu/
Автор: nikikm Категория: Политика   
Прочетен: 165 Коментари: 0 Гласове:
0



ГДБОП разследва Пламен Георгиев по сигнал на БОЕЦ за престъпления по служба и „покритата“ ревизия на Цветанов!

08.10.2019 admin

  image  

В Главна дирекция „Борба с организираната престъпност“ е образувана преписка срещу Пламен Георгиев и Цветан Цветанов по сигнала на БОЕЦ за покритата и манипулирана от КОНПИ ревизия на бившият заместник на Борисов!image

СКАНДАЛА Е ОГРОМЕН, защото в същото време Пламен Георгиев, срещу когото разбираме, че  има активна прокурорска преписка и проверка за документи престъпления, ОПГ за данъчни и финансови престъпления, престъпления по служба и редица други престъпления от общ характер, е назначен за български консул във Валенсия, което е недопустимо! Има и втори не по-малко тежък скандал! По този сигнал на БОЕЦ е заведена преписка във ВКП под №3848/2019г. и е разпоредена на ДАНС. Зам. шефа на ДАНС, Недялко Недялков ОТКАЗВА да анализира данните в сигнала уличаващи Пламен Гепргиев в тежки престъпления и обжалва прокурорското раазпореждане пред АСП, които прехвърлят проверката на ГДБОП с номер на преписка №784/2019г. по описа на Специализираната прокуратура! Действията на Недялков доказват слуховете, че той ще бъде следващият председател на КПКОНПИ и няма как да разследва предшественика си! Все едно Гешев да разследва Цацаров. Доказва се и друго, че Пеевски контролира, както прокуратурата така и ДАНС, а ГДБОП са удобната „трета глуха“, където да бъде заметен този сигнал, както и че Борисов е просто наблюдател и изпълнител в тези събития.

image

На 04.10. председателят на БОЕЦ – Георги Георгиев бе призован на разпит в ГДБОП по сигнала на БОЕЦ, като основно въпросите на прокуратурата са във връзка с публикуваните от Биволъ документи разкриващи цялата схема за прикриване на незаконните доходи на Цветанов. В сигнала  има посочен активен линк към публикацията на Биволъ, в която са качени и всички документи, но прокуратурата настоява да получи от нас оргиналите, за да може евентуално да обвини БОЕЦ и Биволъ в разпространение на класифицирана информация и да смени курса на разследването, като вместо срещу Пламен Георгиев и Цветан Цветанов да го обърне срещу нас и биволите! Както при разследването по #ЯневаГейт и „Ало, Ваньо“. Проверката бе насочена не по съществото на съдържанието на записите и съдържащите се в тях данни за извършени престъпления от висши магистрати и политици, а срещу източниците и медията, която ги е огласила! В хода на разпита, Георги Георгиев от БОЕЦ отказва да „уважи“ исканията на прокуратурата и ИЗИСКВА незабавно образуване на досъдебно производство в хода на което да се проверят посочените в сигнала факти, обстоятелства и документи, водещи до обосновани съмнения за извършени тежки престъпления от Пламен Георгиев и Цветан Цветанов, както и да се съберат допълнителни доказателства с цел установяване на Истината! ДО СЕГА НИКОЙ НЕ Е ОТРЕКЪЛ автентичността на предоставените от БОЕЦ и публикувани от Биволъ документи! 

Днес премиера Бойко Борисов отново защити в ефира на БТВ Пламен Георгиев и оправда неговото назначение с думите, че „той е свършил много работа“! И че си е спечелил много врагове. За врагове не сме чули, но явно си е спечелил много приятели, чиито проверки, ревизии и далавери е прикривал и които след това се грижат за него, прекратявайки проверките срещу него и назначавайки го на топла службица. Мафията цени „работата“ на слугите си и се грижи за тях. БОЕЦ сме вносители и на сигналите срещу Цветанов и Пламен Георгиев за #АпартаментГейт, както и на сигнала до ДНСК за незаконното барбекю и постройки на терасата на бившият шеф на КПКОНПИ. Прави впечатление, че специализираната прокуратура и ГДБОП са се активизирали след последните интервюта на Цветанов и назначението на Пламен Георгиев за консул. Възможно е тази проверка да е още една „каишка“, чрез която да бъдат държани те под контрол. А е възможно и да е принудително действие под външен натиск, защото БОЕЦ сезирахме и Европейската комисия за този казус, както и ЕВРОПОЛ, чиито член на УС е Цветанов към датата на внасяне на сигнала.

Сега Бойко Борисов  трябва да отговаря на въпросите, как така назначава за български консул лице, което е разследвано и срещу което има активна проверка за документни престъпления, корупция и злоупотреба с власт?

-Борисов ли реши да назначи Пламен Гепргиев за консул във Валенися, или иапълни волята на Пеевски?

-Как сега ГДБОП ще разпитват Пламен Георгиев, след като Борисов побърза да го скрие във Валенсия?

-Знаел ли е Борисов за ревизията на Цветанов и доказаните незаконни доходи на неговият заместник в партията?

-Знаел ли е за действията на Пламен Георгиев за прикриване на незаконните доходи на Цветанов? Заради тази ли услужливост на Пламен Георгиев, Борисов лично го предложи за шеф на новата КПКОНПИ?

-Ако Борисов отрича да е занаел за всичко това, то тогава да каже, КОЙ управлява държавата и КОЙ владее институциите и КОЙ прави назначенията в държавата?

-Да каже, вярно ли е, че Пеевски е реалният премиер,а  Борисов е само негов наместник в Министерски съвет!image

ЗАТОВА прокуратурата и всички институции-бухалки мачкат бойците ,биволите,  активните граждани и независмите журналисти, защото им разкриваме далаверите, разобличаваме престъпните им корупционни схеми  и ги принуждаваме да разследват сами себе си и своите господари. 

ПРИПОМНЯМЕ!

На 01.04.2019г. БОЕЦ внесе сигнал до КПКОНПИ и ВКП по повод предоставени от БОЕЦ и анализирани и публикувани от сайта Биволъ документи за извършена ревизия и проверка на Цветан Цветанов за периода 2003г. – 2014г. и прикриване от КОНПИ на негови незаконни доходи чрез манипулиране и фалшифициране на данните. Установено е  разминаване в информацията за официалните доходи на Цветанов в размер на над 505 000 лева, но КОНПИ начело с Пламен Георгиев  „стъкмява“ данните и установява „само“ 119 000 лева, като прекратява проверката. 

image

В сигналите ни се казва:

СИГНАЛ

от ГД „БОЕЦ – БЪЛГАРИЯ ОБЕДИНЕНА С ЕДНА ЦЕЛ”,

ЕИК 176949776, адрес – гр. Видин, к-с „Панония” блок 4 вход З ап 157, тел. 0899591399

относно

съмнения за извършени престъпления – корупция, злоупотреба с власт, незаконно забогатяване, конфликт на интереси, търговия с влияние, укриване на данъци,  данъчни и финансови престъпления, фалшифициране и изготвяне на документи с невярно съдържание, престъпления срещу данъчната система, престъпление по служба, неизпълнение на служебните задължения от длъжностни лица довели до щети в особенно големи размери за държавата, както и други  престъпления  по чл. 283 и 304 от НК, както и участие в организирана престъпна група за данъчни и финансови престъпления  извършени от Цветан Генчев Цветанов – зам. председател на ПП ГЕРБ, Пламен Георгиев – председател на  КПКОНПИ и други неустановени лица.“

Прилагаме публикуваните документи, направените анализи  и линк към публикацията на Биволъ. 

https://bivol.bg/tsvetanov-konpi-1.html?fbclid=IwAR2KELCrvqzYHvusNruT0QAg4VLSmKcXiCpXxe7v6BFi0Oi5Kq-GkBtsZR8

Завършваме сигналите с искане за отстраняване на Пламен Георгиев и извършване на всички необходими действия:

“БОЕЦ изискваме от прокуратурата да образува досъдебно производство в хода на което да се разследват  всички факти и обстоятелства с цел установяване на обективната истина. Огромният обществен интерес ни задължава да информираме незабавно медиите и обществото за вашите действия и отговори. Случаят разкрива огромна корупционна схема и данни за длъжностни и множество други престъпления с огромен риск и заплаха за държавата. Изискваме отстраняването на Пламен Георгиев от поста му председател на КПКОНПИ и задържането му под стража заедно с Цветан Цветанов с цел недопускане на извършване на нови престъпления, укриване и унищожаване на документи и доказателства по разследването и оказване на натиск върху свидетели!“

Този сигнал бе изпратен и до премиера и президента. Нито дума от тях до момента. На 04.04. БОЕЦ и група неправителствени организации излязохме на протест пред Министерски съвет под надслов „ИМА КОЙ ДА ВИ НАКАЖЕ“ и същият ден Борисов посъветва Пламен Георгиев да излезе в дълъг отпуск! Няколко месеца по-късно Георгиев подаде оставка, като председател на КПКОНПИ и  бе възстановен, като прокурор, а след това Борисов го изпрати консул във Валенсия! 

Очакваме поредните удари срещу нас! И продължаваме битката срещу мафията превзела държавата ни! Случаят с Пламен Георгиев и смачканата ревизия на Цветанов е показателен за това, как мафията си назначава удобни и послушни слуги на ключови и важни постове, за да може да прикрива престъпленията си и да мачка неудобните. Затова не бива да допускаме следващото назначение на Пеевски и мафията – избора на Гешев за главен прокурор!

НА 24.10. В 9.30ч. – ДЕНЯТ НА ИЗБОРА НА ГЕШЕВ – ВСИЧКИ ПРЕД ВСС! СТОП ГЕШЕВ! 

#СТОПГЕШЕВ

#БОЕЦсрещуМАФИЯТА

image

ПОДКРЕПЕТЕ БОЕЦ и битката срещу мафията и корупцията! 

Битката срещу мафията трябва да се води на всички фронтове, да бъдат разобличавани и атакувани постоянно! Дела, акции, протести, сигнали, това е начина. Всеки ден!

Искате да продължим битката срещу мафията? Искате да сте част от тази битка? Тогава подкрепете БОЕЦ, застанете до нас в акциите и протестите срещу управляващата ни мафията и дарете средства за справедливата ни кауза! Всяка помощ е ценна!

БОЕЦ финансираме цялата си дейност сами, а делата срещу криминализираните институции и мафията превзела държавата ни  тепърва започват. Поемаме рисковете, плащаме цената за действията си срещу корумпираните ни управници,борим се за свободата си, будим заспалите и събираме непримиримите. За нашите съмишленици и всеки, който е съпричастен с битките ни и би искал да ни подкрепи, публикуваме банковата сметка на Сдружението. Благодарим за подкрепата, това е обща битка на гражданите срещу мафията!

ГД „БОЕЦ”

ЕИК 176949776

Адрес: гр.Видин, к-с”Панония” бл.4, ап.157

Тел.0899-591399

e-mail:gdboec@abv.bg

www.boec-bg.com

банкова сметка:

< PAYPAL > link click

IBAN:BG39STSA93000024804131

BIC:STSABGSF

Банка ДСК

#БОЕЦсрещуМАФИЯТА

image




Гласувай:
0


Вълнообразно


Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: nikikm
Категория: Политика
Прочетен: 19799126
Постинги: 44977
Коментари: 6162
Гласове: 7180
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930