Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
18.10.2019 19:05 - СТАБИЛНОСТ, УСВОЯВАНЕ и никакви преговори! Писмо от Дулово: Как стават тия работи, депутатът от ГЕРБ за 3 месеца си построил фабрика! Все фирми на Емил Радев, К
Автор: nikikm Категория: Политика   
Прочетен: 124 Коментари: 0 Гласове:
0



СТАБИЛНОСТ, УСВОЯВАНЕ и никакви преговори! Писмо от Дулово: Как стават тия работи, депутатът от ГЕРБ за 3 месеца си построил фабрика! Все фирми на Емил Радев, Караянчева, на Дилян Добрев   Вижте как управляващите УСВОЯВАТ пенсиите на хората

В редакцията на АФЕРА се получи писмо, което публикуваме дословно:

Здравейте госпожо Томова,

Казвам се Емре и се обръщам към вас, защото само Вие можете да кажете някои истини за района на Дулово.

Дълго време живея в Търговище. По време на курбан байряма ходих до село Правда. Там с моя братовчедка искахме да дадем дрехи на мъже от Дома за психично болни. Наши познати казаха да не ходим, защото тези дрехи нямало да бъдат дадени на болните и щели да ги приберат тия, дето работят там.

Директор бил някакъв Мангър от селото, дето не бил добре с главата, болен в главата, ама бил назначен от Тотева заместник кмет на общината и от народния представител Адамов.
Чичото на този директор въртял цялата работа, даже ги виждали като носят бидони с ракия, дърва за къщите си карали, мъжете да им работят земите им. Имало 200 хиляди лева за ремонт на Дома, ама ремонт няма.

   

Депутатът от ГЕРБ си построил за три месеца фабрика в село Черковна. Обадихме се на журналисити от Силистра, ама те казаха че били заети – уж. Такъв страх не бях виждал.
Да Ви питам, може ли агент на Държавна сигурност да бъде началник на поземлената комисия в Дулово. Това е чичото на депутата от ГЕРБ Алтимир Адамов – Ерол Адем.
Този Ерол бил кмет, шеф на ДПС в Силистра, ама чашката много го обичала. Бил направил катастрофа, едвам оживял. Това ми разказваха хора от Дулово и Чернолик.
Жената и дъщерята на Ерол работили в счетоводството на Общината и на социалните.
Хората разправят, че бащата на депутата дълги години бил шеф на дуловската болница. Два пъти искал да направи сина си кмет на Дулово, ама не му станала играта. Направил го заместник областен, после депутат.
Тази община направо станала собственст на този депутат.
Без неговото знание не ставало нищо.
Тотева изпълнявала всичко за училищата, за детските градини, за социалните, там се назначавали братовчедки, племеннички.
Д-р Юксел пък бил другия чичо на депутата. Доктора назначил зет си и неговия брат, синовете им, снахите в общината.
Тотева била и директор на училище, ама и заместник кмет. Как стават тия работи?
Мъжът и бил директор на другото училище. Адамов имал бавачка на децата си, ама тя била назначена от Тотева по програма. Тотева назначила кръстницата си в „Културата“. Тази Светла била изгонена от банка, защото откраднала много пари от хората, ама всичко се покрило. Касиерката на „Просветата“ откраднала 300 хиляди, ама избягала.
Хората на ГЕРБ стоят в общината. Дошли ревизори, ама нищо не можели да направят. Бивши служители казват, че никога няма нарушения, когато проверявали от Сметната палата – било ги страх.
От болницата казват, че много пари са потънали там, ама пак нямало нарушения ,така казвала Господинова, главна счетоводителка, човек на Стаматов.

Шефа на болницата вземал 10 хиляди, служебната кола го возела сутрин и вечер до вилата му. Жена му била лекар, ама са вясвала от дъжд на вятър, той се подписвал заради нея.
Кметът на Силистра работил на частно в болницата.
Как стават тия работи не знам.

Още много има за ремонтите на читалището, училището, детската градина, все фирми от Варна, Хасково, София, на Емил Радев, на Делян Добрев, на Караянчева.


Пък за асфалтирането страшна работа.

Дано не ви е страх да го кажете да разберат хората какво става в тази община.

Емре Хюсеин

Вижте как управляващите УСВОЯВАТ пенсиите на хората

Източник/ци: https://www.informiran.net/


Четете още на: http://www.budnaera.com/201904f/1810-02-t.html#ixzz62iq2EeVM
Научете за преследването на Фалун Гонг от Китайската комунистическа партия



Гласувай:
1


Вълнообразно


Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: nikikm
Категория: Политика
Прочетен: 19821850
Постинги: 45028
Коментари: 6162
Гласове: 7181
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930