Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
19.10.2019 19:04 - Граждански Протест СТОП ГЕШЕВ и национална Стачка СТОП МАФИЯ на 24.10 от 9.30ч.! https://www.boec-bg.com/
Автор: nikikm Категория: Политика   
Прочетен: 174 Коментари: 0 Гласове:
1



Граждански Протест СТОП ГЕШЕВ и национална Стачка СТОП МАФИЯ на 24.10 от 9.30ч.! Posted on 19.10.2019

Гешев, ставаш за главен прокурор на Северна Корея!

Там така си „избират“ управниците. Вожда ги посочва, всички под строй се изреждат да гласуват за единственият кандидат за нещо си и цялата пропагнадна машина работи в негова полза. Ако има другомислещи, тайната полиция и службите  ги залавят и хвърлят в лагерите и затворите. 

image

Тук лагери от такъв тип няма, или все още няма. Иначе всичко е същото. Вожда Пеевски посочва Гешев, всички под строй – от шефа Цацаров до чистачката на прокуратурата в Тутракан се  подписват в подкрепа на Гешев. Цялата пропагандна машина – подчинени и платени медии-гнусомети величаят Гешев и заливат с помия всеки, който изрази друго мение, или не е съгласен с тази кандидатура. Единствена кандидатура. „Тайните служби“ – бухалки на Пеевски – ДАНС и прокуратурата преследват непримиримите и ги мачкат с обвинения, дела, призовки, ревизии, запори, арести и разпити.

image

Има три важни момента, като извод.

Първо – Пеевски, а не Борисов управляват страната. Този, който си избира главният прокурор, той владее властта в държавата на мафията. Борисов е превърнат в марионетка, кяото обслужва истинският господар.

Второ – Вместо към реална демокрация, ние сме се доближили плътно, като форма и модел на упрвление към режими, като този в Северна Корея, Русия, или Турция.

Трето – Гешев става за главен прокурор на Северна Корея. Не само заради начина по който бива избиран, а и заради верността му към господаря. Той покри Пеевски от делото КТБ. Той оправда Пеевски по сигнала на БОЕЦ. Той изпълни всички поръчки на Пеевски срещу неудобните за него граждани, журналисти и магистрати.

И остава да си отговорим на последният въпрос, ние искаме ли да живеем в Северна Корея, или искаме да живеем в свободна и демократична страна? Ако искаме първото, то Гешев е нашият човек, ако искаме второто, то трябва да направим всичко по силите си да не допуснем той да бъде избран. Така ще прекъснем веригата на властта на мафията и ще имаме възможност да продължим битката и да обърнем тренда. Това зависи само и единствено от гражданите и шепата оцелели независими медии и журналисти, както и от малцината останали достойни магистрати във ВСС..

НА 24.10.в 9.30ч. – денят на избора на Гешев, БОЕЦ призоваваме всички да излязат пред ВСС в подкрепа на протеста на Гражданско обединение СТОП ГЕШЕВ. Призоваваме и за национални протести и стачки из цялата страна – СТОП МАФИЯ. На 24.10. след 9.30ч. спрете автомобилите си навсякъде където се намирате. В знак на съпротива срещу избора на мафията и опита им да си осигурят още седем години безнаказан грабеж. Блокирайте улици, булеварди, кръстовища,  магистрали, митници, пътни възли, гари. Навсякъде. Призоваваме всички граждани, таксиметрови водачи, служителите в транспортните, спедитерските и куриерските фирми и шофьорите в градският транспорт да се включат. Във всеки град и по пътищата из цялата страна. Снимайте и отразявайте действията си. Можем да блокираме територията, можем да  се съберем хиляди пред ВСС. Можем да спрем мафията и позорното назначение на Гешев.  СТОП ГЕШЕВ – СТОП МАФИЯ! 

Освободете се ЗА 24.10. Освободете се НА 24.10. И СЕ ВКЛЮЧЕТЕ!

Спрете автомобилите си  навсякъде, където се намирате на 24.10. в 9.30ч. и елате пред ВСС заедно да спечели тази битка!

#СТОПГЕШЕВ #СтопМафия #БОЕЦсрещуМАФИЯТА

image

ПОДКРЕПЕТЕ БОЕЦ и битката срещу мафията и корупцията! 

Битката срещу мафията трябва да се води на всички фронтове, да бъдат разобличавани и атакувани постоянно! БОЕЦ се превърна в символ на тази битка! Дела, акции, протести, сигнали, това е начина. Всеки ден!

Искате да продължим битката срещу мафията? Искате да сте част от тази битка? Тогава подкрепете БОЕЦ, застанете до нас в акциите и протестите срещу управляващата ни мафията и дарете средства за справедливата ни кауза! Всяка помощ е ценна!

БОЕЦ финансираме цялата си дейност сами, а делата срещу криминализираните институции и мафията превзела държавата ни  тепърва започват. Поемаме рисковете, плащаме цената за действията си срещу корумпираните ни управници,борим се за свободата си, будим заспалите и събираме непримиримите. За нашите съмишленици и всеки, който е съпричастен с битките ни и би искал да ни подкрепи, публикуваме банковата сметка на Сдружението. Благодарим за подкрепата, това е обща битка на гражданите срещу мафията!

ГД „БОЕЦ”

ЕИК 176949776

Адрес: гр.Видин, к-с”Панония” бл.4, ап.157

Тел.0899-591399

e-mail:gdboec@abv.bg

www.boec-bg.com

банкова сметка:

< PAYPAL > link click

IBAN:BG39STSA93000024804131

BIC:STSABGSF

Банка ДСК

#БОЕЦсрещуМАФИЯТА




Гласувай:
2


Вълнообразно


Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: nikikm
Категория: Политика
Прочетен: 19698499
Постинги: 44652
Коментари: 6160
Гласове: 7174
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031