Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
19.10.2019 18:44 - НЕГРАМОТНА СЪПРУГА НА ГЕРБ КМЕТА НА ДЕВНЯ, „БАДЖАНАК“ НА ПОРТНИХ, НАБУТАНА В ЛИСТАТА НА ГЕРБ! ВМЕСТО ПРОКУРАТУРАТА ДА ГИ Е АРЕСТУВАЛА, НИКОЛИНА „ПРЕОРИТЕТНО“ ЩЕ
Автор: nikikm Категория: Политика   
Прочетен: 506 Коментари: 0 Гласове:
0


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
НЕГРАМОТНА СЪПРУГА НА ГЕРБ КМЕТА НА ДЕВНЯ, „БАДЖАНАК“ НА ПОРТНИХ, НАБУТАНА В ЛИСТАТА НА ГЕРБ! ВМЕСТО ПРОКУРАТУРАТА ДА ГИ Е АРЕСТУВАЛА, НИКОЛИНА „ПРЕОРИТЕТНО“ ЩЕ НИ ОПРАВЯ!

imageОчевадно неграмотната съпруга на ГЕРБ кмета на Девня Свилен Шитов – Николина Асенова е намърдана в листата на ГЕРБ за общински съветници … за Варна!

АФЕРА основателно предлага, след публикувания статус на съпругата на ГЕРБ кмета на Девня, бъдещата общинска съветничка от ГЕРБ да бъде популяризирана като „Николета ПрЕоритета“.

Защото, драга ми, ГЕРБ Николинке, приоритет се пише прИоритет, а не прЕоритет! Анадънмо?

Впрочем, мъжът на Николина „прЕоритета“ – ГЕРБ кметът на Девня Свилен Шитов е също толкова неграмотен като нея! Очевидно са завършили едно и също помощно училище.
Вижте тук как АФЕРА го е изловила тоя „капацитет“ на ГЕРБ!

АФЕРА . 24.05.2016 / 14:36
ЕЙ ГО НА! НЕГРАМОТЕН ГЕРБ КМЕТ. ДАНО НЕ ГО ЧЕТАТ ДЕЦАТА, С КОИТО СЕ ГОРДЕЕ!

Неграмотността на въпросната женка на ГЕРБ кмета на Девня Свилен Шитов обаче, е бял кахър на фона на далаверите и аферите, в която е забъркана родата и, както и тя, на мъжа си – ГЕРБ кмета на Девня Свилен Шитов.

imageИменно и поради тази причина въпросната кандидат за общински съветник от ГЕРБ за … Варна /?!?!?/ крие фамилията си и се изписва като Николета Асенова.

На 26.07.2018 АФЕРА публикува:
КАК 4000 ДЕКАРА СЕ ОКАЗАХА В РЪЦЕТЕ НА СЪПРУГАТА НА КМЕТА НА ДЕВНЯ И НЕЙНИТЕ РОДИТЕЛИ

На 18.06.2019 АФЕРА публикува:
СЛЕДОВАТЕЛИ ОТ СПЕЦ.ПРОКУРАТУРА ВЛЯЗОХА В ОБЩИНА – ДЕВНЯ, КМЕТЪТ И РОДАТА МУ ОБЛАЖЕНИ С 4 ДКА ОБЩИНСКА ЗЕМЯ

Разбира се, понеже става дума за ГЕРБ -аджийска позорна схема и далавера, четири месеца по-късно ни служби, ни спец. прокуратура закопчаха Шитов и фамилия. И той изпъчено се явява на местните избори като кандидат за кмет на ГЕРБ за Девня за нов мандат.
Че и женичката му – набутана в листата на ГЕРБ за общински съветници, ама във … Варна!
Николинка „прЕоритета“!

От какъв зор Николина „прЕоритета“ е напъхана в листата на ГЕРБ ли? И какъв експерт е тя „прЕоритетно“, че да е полезна на Варна?

Самата ГЕРБ Николина „прЕоритета“ сама си е пуснала „кредото“ на стената си във Фейсбук и това като че ли обяснява всичко, но не съвсем, не съвсем:

image
Освен, че „да се правиш на глупак“ означава и да се напъхаш в престъпна схема за прехвърляне на декари общинска земя от страна на мъжа ти, който е кмет на Девня, и да се облажат с тях родата на съпругата му Николина „прЕоритета“,

АФЕРА още на 20.08.2015 година извади на показ порочните преплетки между тъста на ГЕРБ кмета на Варна Иван Портних – Красимир Маринов и ГЕРБ кмета на Девня Свилен Шитов:
СКАНДАЛНА ШУРОБАДЖАНАШКА СХЕМА НА ГЕРБ – ПОРТНИХ – СВИЛЕН ШИТОВ – КРАСИМИР МАРИНОВ – ТЪСТ… КОЙ КУМ – КОЙ СВАТ В БИЗНЕС – ПРЕПЛЕТКИТЕ

В порочната схема, която отдавна трябваше да е обект на прокуратурата, участва и братът на ГЕРБ кмета Свилен Шитов – биз бизе с тъста ГЕРБ кмета на Варна Иван Портних – Красимир Маринов.

Градската мълва от преди години пък реди, че съпругът на Николина „прЕоритета“ – кметът на Девня Шитов бил стара тръпка на съпругата на ГЕРБ кмета на Варна Иван Портних – Вилислава. По варненски му викат „баджанаци“, демек.

Иначе ГЕРБ – кандидатката за общинска съветничка от Варна Николета „прЕоритета“ се е пуснала във Фейсбук с Портних, с Красен Кралев и ни показва как ще оправи експертно и „нощния живот“ на Варна.

image

imageimageimage

А на последната снимка ГЕРБ кметът на Девня, оправил родата на жена си с общински имоти, и жена му Николина – кандидат съветничката от ГЕРБ – Варна, която „прЕоритетно“ ще ни оправя, се изживяват, като персонажи от „Великия Гетсби“.

Няма такава Варна. И както АФЕРА неведнъж е казвала: Всяка Варна си заслужава измекярите!

Afera.bg




Гласувай:
1


Вълнообразно


Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: nikikm
Категория: Политика
Прочетен: 19809625
Постинги: 44988
Коментари: 6162
Гласове: 7181
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930