Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
27.10.2019 18:06 - РЕСПЕКТ! На Орлов мост гражданите осъзнаха, че са по-силни от мафията! https://www.boec-bg.com/
Автор: nikikm Категория: Политика   
Прочетен: 152 Коментари: 0 Гласове:
0



РЕСПЕКТ! На Орлов мост гражданите осъзнаха, че са по-силни от мафията! Posted on 26.10.2019

БЛАГОДАРИМ и поклон пред вас непримиримите, свободните, достойните!
БОЕЦ благодарим на всички непримирими граждани и организации, на всички достойни магистрати и свободни медии, с които заедно се изправихме в общата ни битка срещу мафията! Водени от каузата за свободна, правова и демократична България! Срамният избор на Гешев показа, че можем да бъдем единни и силни, че има гражданско общество!
Благодарим на Фрогнюз, на Биволъ, на Евроком, на Свободна Европа, на СЕГА, на Актуално,на Дневник, на Клуб Z,  на всички свободни медии, на Люба Кулезич, на Димитър Стоянов, Огнян Стефанов, Атанас Чобанов, Асен Йорданов, Катя Илиева, Петя Владимирова, Златина Петкова, Веселин Боришев и на всички независими журналисти и репортери, коити отразяваха обективно действията ни и водят битката за Истината през годините!
Благодарим на Лозан Панов, Олга Керелска, Красимир Шекерджиев, Атанаска Дишева – доблестните български магистрати изправили се срещу мнозинството на мафията във ВСС и гласували срещу позорният избор на Гешев! Респект!
Благодарим на гражданските организации и партии, които застанаха до нас – Зелен Младост, инициатива „Правосъдие за всеки“, Ние гражданите, Свети Георги, ДОН, асоциация на свободното слово „Анна Политковская“, Антикорупционен фонд, Демократична България, Спаси София.
Благодарим на ГРАЖДАНИТЕ! Поклон пред  вас – непримиримите!
Поздравления и за членовете на БОЕЦ от цялата страна.

image

image

image

image
Обречени сме да спечелим тази битка защото каузата ни е чиста и в това е силата ни. Показахме, че гражданите сме по-силни от мафията.

„Избора“ на Гешев ще се запомни с първият от над 20 години протест-блокада на Орлов мост – един от символите на свободата и демокрацията след промените от 1989г.! Всички заедно, обединени и солидарни! БОЕЦ поехме отговорността и инициирахме тези събития, но без подкрепата на всички вас нямаше да устоим. Заедно съграждаме гражданкото общество в България! На 25.10 в 9.30ч, както бяхме обявили, заедно с десетки граждани от Орлов мост отидохме пред президенството! Направихме среща с представител на администрацията на президента и от името на БОЕЦ и протестиращите на Орлов Мост  предодахме посланието – „Г-н Президент, не подписвайте указа за срамният и позорен избор на Гешев за главен прокурор!“ и заявихме среща с президента за следващата седмица, на която да представим нашата позиция и аргументи. В 18.30 отново бяхме пред президентството заедно с хиляди непримирими! 

Ако реши  да не подпише  указа за Гешев, президента има историческият шанс да застане на страната на гражданското общество. А ако подпише, сам ще се постави в кръга на мафиотското статукво. БОЕЦ вярваме, че гражданите трябва да продължим, че инициативата е наша и ние трябва да се преборим и спечелим тази битка. Направихме първата денонощна блокада на Орлов мост. Следващият път ще е безсзсрочна. Този, който се бори за справедлива кауза и не бива чут, вика още по-силно и накрая прави необходимото. БОЕЦ сме готови да се борим  до край, готови сме платим цената. Знаем, че не можем да се преборим с мафията без да излезем от зоната си на комфорт, без да поемем рисквое,  и без готовност за саможертва. И знаем, че не сме сами! 

Споделете, нека стигне до всеки българин. Продължаваме!
#БОЕЦсрещуМАФИЯТА

image

ПОДКРЕПЕТЕ БОЕЦ и битката срещу мафията и корупцията! 

Битката срещу мафията трябва да се води на всички фронтове, да бъдат разобличавани и атакувани постоянно! БОЕЦ се превърна в символ на тази битка! Дела, акции, протести, сигнали, това е начина. Всеки ден!

Искате да продължим битката срещу мафията? Искате да сте част от тази битка? Тогава подкрепете БОЕЦ, застанете до нас в акциите и протестите срещу управляващата ни мафията и дарете средства за справедливата ни кауза! Всяка помощ е ценна!

БОЕЦ финансираме цялата си дейност сами, а делата срещу криминализираните институции и мафията превзела държавата ни  тепърва започват. Поемаме рисковете, плащаме цената за действията си срещу корумпираните ни управници,борим се за свободата си, будим заспалите и събираме непримиримите. За нашите съмишленици и всеки, който е съпричастен с битките ни и би искал да ни подкрепи, публикуваме банковата сметка на Сдружението. Благодарим за подкрепата, това е обща битка на гражданите срещу мафията!

ГД „БОЕЦ”

ЕИК 176949776

Адрес: гр.Видин, к-с”Панония” бл.4, ап.157

Тел.0899-591399

e-mail:gdboec@abv.bg

www.boec-bg.com

банкова сметка:

< PAYPAL > link click

IBAN:BG39STSA93000024804131

BIC:STSABGSF

Банка ДСК

#БОЕЦсрещуМАФИЯТА




Гласувай:
1


Вълнообразно


Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: nikikm
Категория: Политика
Прочетен: 19702899
Постинги: 44667
Коментари: 6160
Гласове: 7174
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031