Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
09.11.2019 20:57 - ПОБЕДА! Посвещаваме я на вас – бойци, съратници, дарители и приятели! https://www.boec-bg.co
Автор: nikikm Категория: Политика   
Прочетен: 140 Коментари: 0 Гласове:
0



ПОБЕДА! Посвещаваме я на вас – бойци, съратници, дарители и приятели! Posted on 09.11.2019

БОЕЦ постигна важна победа! За нас е точно това, защото срещу ни беше мобилизираната цялата държавна  репресивна машина на мафията! 

Броени дни след като БОЕЦ внесохме Сигнала до ЦИК и започнахме делата във ВАС срещу участието на Пеевски в евроизборите заради липсата на уседналост, прокуратурата на Цацаров и Гешев образува досъдебно производство срещу нас, което бе възложено на ГД БОП. Тази преписка е класическа бухалково-поръчкова офанзива, като още в началото стана ясно, че е инициирана по доказано фалшив сигнал изфабрикуван от самата прокуратура! Типично за Гешев и шпицкомандите на Цацаров. В доноса под формата на въпроси се изразяват съмнения, че БОЕЦ се финансира от олигарси и произхода на средствата за нашата дейност е незаконен.

В хода на проверката прокуратурата разпореди на НАП да извърши цялостна ревизия на БОЕЦ, а цял екип на ГДБОП бе командирован във Видин да връчи призовки и разпитва членовете на Сдружението!

Прокуратурата удари БОЕЦ с цялата мерзост на която са способни!

Разбира се, проверката на ГДБОП се сгромоляса, а постановката с фалшивият сигнал се обърна срещу авторите му. БОЕЦ отвърнахме с нови сигнали, акции и протести!  Но ревизията на НАП остана. В допълнение прокуратурата разпореди на НАП да извърши и проверка на финансите на БОЕЦ и за текущата година! 

ПОЛУЧИХМЕ РЕВИЗИОННИЯТ АКТ И ПРОТОКОЛА ОТ ИЗВЪРШЕНАТА ПРОВЕРКА!

НАП УСТАНОВИ, ЧЕ БОЕЦ НЯМА НИТО СТОТИНКА ПРИХОДИ И РАЗХОДИ С НЕДОКАЗАН, ИЛИ СЪМНИТЕЛЕН ПРОИЗХОД! 

НАП УСТАНОВИ, ЧЕ ВСИЧКИ ПРИХОДИ НА БОЕЦ СА САМО ОТ ЧЛЕНСКИ ВНОСКИ И ДРЕБНИ ДАРЕНИЯ ОТ НАШИ СЪМИШЛЕНИЦИ И ДАРИТЕЛИ В РАЗМЕР ОТ 5-10 ЛЕВА (НАЙ-МАСОВИ) ДО 390 ЛЕВА!

НАП УСТАНОВИ, ЧЕ БОЕЦ ВОДИ ПЕРФЕКТНА ОТЧЕТНОСТ И СЧЕТОВОДСТВО НА СВОЯТА ФИНАНСОВА ДЕЙНОСТ!

НАП УСТАНОВИ, ЧЕ ДЕЙНОСТТА НА БОЕЦ Е САМО И ЕДИНСТВЕНО НАСОЧЕНА В ИЗПЪЛНЕНИЕ НА ЦЕЛИТЕ, ЗАЛОЖЕНИ В УСТАВА НА СДРУЖЕНИЕТО!

НАП УСТАНОВИ, ЧЕ БОЕЦ НЕ ИЗВЪРШВА СТОПАНСКА ДЕЙНОСТ И НЕ ДЪЛЖИ НИТО СТОТИНКА НА БЮДЖЕТА!

НАП УСТАНОВИ, ЧЕ БОЕЦ ВОДИ ПРОЗРАЧНО И СТРИКТНО СПАЗВАЙКИ ИЗИСКВАНИЯТА НА ЗАКОНА  СВОЯТА ОТЧЕТНОСТ!

НАП УСТАНОВИ, ЧЕ БОЕЦ Е СДРУЖЕНИЕ С НЕСТОПАНСКА ЦЕЛ, С ДЕЙНОСТ В ОБЩЕСТВЕНА ПОЛЗА, КОЯТО СЕ РЕАЛИЗИРА И ФИНАНСИРА СЪГЛАСНО ЗАКОНИТЕ НА СТРАНАТА! 

НАП УСТАНОВИ, ЧЕ БОЕЦ НЯМА НИТО СТОТИНКА ПОСТЪПИЛА ОТ ОЛИГАРСИ, ГРАНТОВЕ, СУБСИДИИ, ДЪРЖАВНИ, ЕВРОПЕЙСКИ, ИЛИ ДРУГИ ПРОГРАМИ И ПРОЕКТИ! 

БОЕЦ винаги сме заявавали, че не сме обвързани с нито една политическа партия, олигарх, или външен източник на финансиране. Единствените ни приходи са от членски вноски и дарения от наши съмишленици и приятели, които се извършват само по банков път, като нашите годишни финасови отчети са публични, както и дейността ни винаги е била публична и прозрачна! ВИНАГИ! Дори ни обвиняват, че сме прекалено прозрачни и тази публичност предупреждава мафията за нашите действия, което не е в наш интерес. НО! Когато каузата ти е чиста и действията трябва да са прозрачни и публични! В това е силата ни и това е принцип, който спазваме от първият ден, когато БОЕЦ бе създадена и отстояваме, което се оценява от нашите съмишленици.

БОЕЦ БЛАГОДАРИМ НА НАШИТЕ ДАРИТЕЛИ, СЪРАТНИЦИ, ПРИЯТЕЛИ И СЪМИШЛЕНИЦИ, С КОИТО ЗАЕДНО ВОДИМ БИТКАТА СРЕЩУ МАФИЯТА И ЗЛОТО, ПРЕВЗЕЛО ДЪРЖАВАТА НИ! ВАШАТА ПОДКРЕПА Е БЕЗЦЕННА ЗА НАС!

В интерес на обективността, БОЕЦ благодарим и поздравяваме служителите в НАП извършили ревизията и проверката, които въпреки прокурорският натиск, си свършиха работата професионално.

Мафията разполага с целият властови ресурс, – прокуратура, НАП, ДАНС, финасово разузнаване, ГДБОП, МВР и тн, и ако е имало дори една стотинка с неясен или съмнителен произход, защо за 6 години не намериха нищо? А знаем, че ровят и дори сами фабрикуват помийнни клевети срещу нас! Констатациите на НАП са удар върху техните глави с техните бухалки!

По повод срещата на представители на БОЕЦ с Цветан Василев. Ние сме единствената неправителствена организация, която има куража да отиде в Белград и да се срещне с Ц. Василев. Намерението  за тази среща бе обявено предварително  публично в националният ефир на „Честно казано“. БОЕЦ публикувахме и снимка от самата среща. И отново в ефира на  покойната телевизия BIT, убита от Пеевски и мафията, отчетохме резултатите от срещата. НАЙ-ВАЖНИЯТ РЕЗУЛТАТ! БОЕЦ разкрихме и принудихме Борисов и Станишев да признаят, че са били лично уведомени за предстоящият фалит на банката, както и че зад него стои Пеевски и прокуратурата, за което внесохме сигнали до всички институции! Разкрихме, че Борисов и Станишев не са предприели НИЩО , а дори  с действия и бездействие са съучаствали във фалита на банката! Принудихме Борисов да признае, че Гриша Ганчев е докарал в багажника на колата си в гаража на Борисов в Банкя, Цветан Всилев, където е бил уведомен, че е в ход сценарий за фалита на КТБ! В битката за Истината трябва да имаш смелостта да потърсиш всички страни и да ровиш до дъно. БОЕЦ сме убедени, че обществото ни има право да знае истината за фалита на КТБ и от това наше убеждение бяхме водени при срещата ни с Цветан Василев, въпреки всички рискове. Това бе единствената среща и контакт с него, получихме информацията, която ни бе нужна и я огласихме пред обществото. И както и на него казахме – той е бил част от същата мафия и само това, че възникна конфликт между тях е причнината да не продължават заедно криминалните си схеми. Ще продължим да правим всичко по силите си, както Цветан Василев, така и всички отговорни за фалита и грабежа на КТБ да понесат отговорност за действията си! Василев носи своята отговорност, но и всички останали – Пеевски, Цацаров, Искров, Орешарски, Борисов, Писанчев, Станишев, носят вина за този грабеж и трябва да плащат солидарно за извършените престъпления!

И един малък детайл. На срещата в Белград, БОЕЦ си платихме дори и минералната вода. И можем да се явим публично на детектор на лъжата, че не сме получили нито една стотинка, или дори чаша вода от Цветан Василев, или който и да е олигарх! Цацаров, Борисов и Пеевски, могат ли? Готови сме да го направим заедно в ефира на която телевизия те си изберат!

ПРОДЪЛЖАВАМЕ! ПРЕДСТОЯТ ДЕЛА СРЕЩУ ВСЕКИ – МЕДИЯ, ЧОВЕК ИЛИ ИНСТИТУЦИЯ, ПОЗВОЛИЛИ СИ ДА КЛЕВЕТЯТ БОЕЦ И ДА ЛЪЖАТ ЗА НАШИ ВРЪЗКИ С ОЛИГАРСИ И НЕЗАКОННО ФИНАНСИРАНЕ! БОЙ ДО ДУПКА! 

image

image

image

image

image

БИТКАТА ПРОДЪЛЖАВА! СЕГА ГРАЖДАНИТЕ СМЕ НА ХОД ОТНОВО!
БОЕЦ внесохме още на 26.10. Заявление за протести пред ВСС до Столична Община и СДВР за всички дати до края на годината! Миналият път господарите на Гешев – Пеевски и Борисов не позлволиха на свободните граждани да изразим позцията си и блокирахме Орлов мост, за да бъдем чути! Сега ще бъдем пред ВСС! След отказа на Радев и категоричното изявление на подвластното на мафията мнозинство във ВСС, че ще прегласуват незабавно Гешев, то можем да очакваме, че още на следващото заседание на Съвета в четвъртък – 14.11. ще се опитат да повторят позорният избор на Гешев!
Всички аргументи са изречени! Всичко е изговорено! Показахме, че гражданите сме по-силни от мафията. Знаем какво ни чака, ако позволим това да се случи. Сега непримиримите и будните трябва да се съберем и да спрем мракобесието, което превзема държавата ни и чиито проводник е Гешев! Трябва да сме хиляди, трябва да ни видят, да ни чуят и усетят! Сега страхът е в техните сърца!
БОЕЦ ще бъдем там и призоваваме всички организации и граждани да излезем и заедно да спечелим тази битка! Битката срещу мафията! Гражданите да си върнем държавата.

imageСвобода, Светлина, Справедливост!
Ако заради страх от протестите и гражданите решат да променят датата за гласуване, ще уведомим своевременно и ще сменим и нашата дата за протеста! Ще бъдам там, за да спрем мафията да си избере главен прокурор.
ВСИЧКИ В ЧЕТВЪРТЪК В СТОЛИЦАТА ПРЕД ВСС!
ГЕШЕВ Е ПОЗОР!

#ГешевЕпозор

#СтопГешев

#БОЕЦсрещуМАФИЯТА

ПОДКРЕПЕТЕ БОЕЦ и битката срещу мафията и корупцията! 

Битката срещу мафията трябва да се води на всички фронтове, да бъдат разобличавани и атакувани постоянно! БОЕЦ се превърна в символ на тази битка! Дела, акции, протести, сигнали, това е начина. Всеки ден!

Искате да продължим битката срещу мафията? Искате да сте част от тази битка? Тогава подкрете БОЕЦ, застанете до нас в акциите и протестите срещу управляващата ни мафията и дарете средства за справедливата ни кауза! Всяка помощ е ценна!

БОЕЦ финансираме цялата си дейност сами, а делата срещу криминализираните институции и мафията превзела държавата ни  тепърва започват. Поемаме рисковете, плащаме цената за действията си срещу корумпираните ни управници,борим се за свободата си, будим заспалите и събираме непримиримите. За нашите съмишленици и всеки, който е съпричастен с битките ни и би искал да ни подкрепи, публикуваме банковата сметка на Сдружението. Благодарим за подкрепата, това е обща битка на гражданите срещу мафията!

ГД „БОЕЦ”

ЕИК 176949776

Адрес: гр.Видин, к-с”Панония” бл.4, ап.157

Тел.0899-591399

e-mail:gdboec@abv.bg

www.boec-bg.com

банкова сметка:

< PAYPAL > link click

IBAN:BG39STSA93000024804131

BIC:STSABGSF

Банка ДСК

#БОЕЦсрещуМАФИЯТА

image

Публикувано в Актуално



Гласувай:
0


Вълнообразно


Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: nikikm
Категория: Политика
Прочетен: 19798328
Постинги: 44977
Коментари: 6162
Гласове: 7180
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930