Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
22.11.2019 17:21 - Шокираща истина: Органи за трансплантация се вземат само от живи, а не от мъртви донори, и то – без упойка, но с изкуствено парализиране! https://bultimes.com
Автор: nikikm Категория: Политика   
Прочетен: 94 Коментари: 0 Гласове:
0image Шокираща истина: Органи за трансплантация се вземат само от живи, а не от мъртви донори, и то – без упойка, но с изкуствено парализиране! Публикувано на 24.02.2019 в Свят

Превеждаме тази статия, за да кажем, колко далече може да стигне медицината, когато печалбата е над всичко. Тук се описва ситуацията с индустрията на донорството в САЩ (но така е и в целия цивилизован свят).

Когато хирурзите разбрали, че имат възможност да вземат органи от близък до смъртта пациент, за да ги присадят на друг, – за много пари, – те отворили “кутията на Пандора”.

С проби и грешки, те открили, че това не може да стане, при напълно мъртъв донор, даже ако кръвообращението е спряло само преди няколко минути, понеже в органите веднага започват да настъпват необратими изменения. И за да се доберат на всяка цена, до вашите живи органи, те измислили оправданието «мозъчна смърт».

А за да е годен един орган за трансплантация, той трябва да е здрав и да е взет от жив човек.

И сега, щом се сложи диагнозата «мозъчна смърт», донорът на органи» обикновено се подлага на неколкочасови, а и неколкодневни крайно мъчителни процедури. «Донорът» е принуден да понесе изключително болезнени и безкрайни, химически процедури, за подготовка на тялото му, за изваждане на органите. «Донорът», в прекия смисъл на думата, бива превърнат в жив контейнер за органи, ако в момента няма съвместим пациент, който се нуждае от присаждане.

Истината за жестоките процедури при вземането на органите от донора.

Преди ваденето на органите, на нещастния пациент се слага парализиращо вещество, а упойка изобщо е забранено да се прилага! Изваждането на няколко органа продължава средно по 3-4 часа, по время на която сърцето продължава да бие, кръвното се поддържа в нормата, и дишането не се прекратява, понеже пациентът се свързва с апарат за изкуствено дишане. Всичките подходящи за трансплантация органи се изваждат и, за да не спира кръвообращението, чак накрая се изважда сърцето.

Добре документиран факт е, че честотата на сърцебиенето и кръвното налягане, се повишават, когато се разрязва тялото на пациента. Това е същата реакция на тялото, на пациентите, добре известна на анестезиолозите, когато обезболяващите средства не действат. А както беше казано по-горе, за да не се повредят органите, на донорите не се прилага никакво обезболяване.

Расте броят на медсестрите и анестезиолозите, протестиращи против тази практика, след като са наблюдавали поведението на предполагаемите «трупове». Конвулсиите на донорите понякога са толкова яростни, че продължаването на операциите става невъзможно. Вследствие на собствения им опит и свидетелствата на колеги, много медици отказват да работят в тази сфера.

 

Болниците в Ню Йорк всекидневно «събират богат урожай» орган, от пациенти, преди да са умрели окончателно, което личи от съдебните искови дела…

«Те се правят на богове», – заяви МакМахон, бивш координатор по трансплантации, който каза, че бил уволнен, след разгласяване на подобни практики. По неговите думи, донорската мрежа прави «милион и милиони», като продава органи на болниците и застрахователните компании.

«Сърца, дробове, бъбреци, стави, кости, кожа, черва, клапани, очи, – всичко това са огромни пари»

Благодарение интервюто 2013-та година, на доктор Пол Бърн, 80-годишен неонатолог, разобличаващ тъмната страна на болничния бизнес, стана ясно, че «смъртта на мозъка» изцяло и напълно е измислена “диагноза”, поради единствената цел, да се узаконят убийствата на живи хора, за да се обогатяват някои, за сметка на органите им.

Често на хора оказали се в болница след катастрофа, авария, предозиране на наркотици и т.н., им въвеждат парализиращи средства, НО НЕ И УПОЙКА!

Разрязват гръдния кош на такива невинни хора и им изрязват здравите органи, оставяйки сърцето да работи, до самия край, чак след което пациентите, откарани уж за медицинска помощ, “естествено” умират.

 

Хора, време е да се събудите!
Ако не искате да бъдете измъчвани до смърт от медиците садисти, КАЖЕТЕ НЕ НА ДОНОРСТВОТО НА ОРГАНИ! Злото си остава зло, както и да го маскират!

По материали на «МедАлтернатива.инфо»
Източник: 3rm.info 
Превод, Григор Симов

ПО ТЕМАТА:

България – център на трафика на хора

Хиляди българи са отвлечени и изкормени за “резервни части“
Гласувай:
0
0


Вълнообразно


Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: nikikm
Категория: Политика
Прочетен: 13599217
Постинги: 25713
Коментари: 5866
Гласове: 6264
Календар
«  Март, 2021  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031