Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
16.01.2020 17:42 - Прокуратурата подготвя показното убийство на телевизия Евроком! https://svobodnoslovo.eu
Автор: nikikm Категория: Политика   
Прочетен: 184 Коментари: 0 Гласове:
0



Прокуратурата подготвя показното убийство на телевизия Евроком!

16.01.2020 admin

  image  

Вчера стана ясно, че има подаден сигнал до ВКП (разбирайте Гешев) срещу телевизия Евроком. БОЕЦ проверихме информацията и тя бе официално потвърдена от прокуратурата. Сигнала е  за ‘незаконно финансиране” и негов автор е Николай Бареков. Прокуратурата е реагирала светкавично и сигнала е разпределен на Специализирана прокуратура, ръководена до скоро лично от Гешев и занимаваща се с разследвания срещу министри, депутати и магистрати.

Подобни сигнали никога не са плод на нечия самоинициатива. Винаги става дума за сценарий с конкретна цел. В случая целта е телевизия Евроком да бъде унищожена и работещите в нея журналисти да бъдат свалени от ефир. Предаванията на Люба Кулезич, Владо Береану, Сашо Диков, Николай Колев и др. дават последната свободна трибуна в телевизионното пространство в България. Поставят теми и канят гости, които никъде другаде не могат да бъдат чути и коментирани, освен при тях и Веселин Дремджиев! Теми и гости неудобни за властимащите. Самият Бареков до скоро имаше предаване, като външна продукция в Евроком, за което си плащаше, но преди Нова година договора му бе прекратен. Евроком бе и единствената телевизия, която отразяваше обективно всички процеси и протести свързани с избора на Гешев от самото начало. Знаем, че свободата на словото не е на почит в държавата на мафията и всеки имащ куража да говори и отстоява Истината се превръща в мишена за бухалките на мафията – Прокуратура, НАП, ДАНС, ГД БОП и тн. БОЕЦ сме изпитвали на собственият си гръб силата на тези бухалки. По същият сценарий – донос до прокуратурата за „незаконно финансиране”, след което – ревизии, призовки, досъдебни, разпити и целият ченгеджийски арсенал!

 

image

В момента Пеевски и Борисов имат нужда от едно публично убийство на медия и то на телевизия, което да послужи за назидание на всички останали, защото в последно време организации като БОЕЦ и отделни медии разклатиха застрашително мафиотското статукво.  Предполагаме, че става дума за сценария, по който бе унищожена и покойната вече телевизия BIT. Разликата е , че BIT я купиха, за да я унищожат и свалят водещите и журналисти от ефир, докато Евроком, която явно не се продава ще бъда ударена брутално със същата цел. Това  са същите журналисти – Кулезич, Диков и колегите им, които бяха и в основата на проекта BIT! Историята се повтаря. Този път обаче гражданите можем и трябва да реагираме, защото това е удар не само срещу една частна медия, а удар срещу свободата на словото, срещу всеки един от нас! В ход е цяла гнусна и брутална кампания срещу свободните медии. Нещо, което Гешев заяви още преди неговият избор и бърза да реализира. Ударите срещу сайтовете Биволъ, Фрогнюз, както и свалянето от ефир на неудобни за властта журналисти работещи в медии придобити от близки до Борисов и Пеевски олигарси е ход още от миналата година! Прокуратурата издаде Европейска заповед за разпит на журналиста Атанас Чобанов заради разкритията на Биволъ по АпартаментГейт и Къщи за гости! А ударите и репресиите срещу БОЕЦ станаха ежедневни и все по-брутални!

image

Журналистите Люба Кулезич и Сащо Диков – част от екипа на телевизия Евроком.

От нашият опит ще ви кажем какво ще последва – мафията ще удари с цялата сила на своите институции-бухалки Евроком по най-бруталният и показен начин на който са способни. Разбира се, широко отразено от лешоядните им дръжки на микрофони. Първо ще ги свържат с Цветан Василев, или с някой друг олигарх, който уж финансирал незаконно медията. Не им трябват доказателства, нужен им е само донос, или дори фалшив сигнал. Класика, която се изтърка, но няма за какво друго да се хванат. Ще гледаме как „качулките” от ДАНС, или ГД БОП нахлуват в една частна медия, изземват компютри и документи, ще гледаме показни арести на собственици и журналисти, ще наблюдаваме едно убийство. Всъщност , ако прокуратурата иска да разследва медия и лица финансирани незаконно, то спокойно може да разследва Николай Бареков и „неговата” телевизия, в която бяха налети милиони от КТБ и Цветан Василев. Вместо това прокуратурата иска да убие Евроком. Ако го позволим! Защото гражданите имаме силата да спрем това мракобесие! Първото и най-важното е да дадем максимална гласност на случващото се! Да алармираме международните институции и медии. И да се организираме за ответна реакция.

image

На 23.01. БОЕЦ и непримиримите граждани излизаме в 10.00ч. пред ВСС с искане за Оставките на Гешев и правителството на мафията. Ще добавим и още една цел – ДОЛУ РЪЦЕТЕ НА МАФИЯТА ОТ ЕВРОКОМ И СВОБОДНИТЕ ЖУРНАЛИСТИ! 

Продължаваме!

image

ПОДКРЕПЕТЕ БОЕЦ и битката срещу мафията и корупцията! 

Битката срещу мафията трябва да се води на всички фронтове, да бъдат разобличавани и атакувани постоянно! БОЕЦ се превърна в символ на тази битка! Дела, акции, протести, сигнали, това е начина. Всеки ден!

Искате да продължим битката срещу мафията? Искате да сте част от тази битка? Тогава подкрете БОЕЦ, застанете до нас в акциите и протестите срещу управляващата ни мафията и дарете средства за справедливата ни кауза! Всяка помощ е ценна!

БОЕЦ финансираме цялата си дейност сами, а делата срещу криминализираните институции и мафията превзела държавата ни  тепърва започват. Поемаме рисковете, плащаме цената за действията си срещу корумпираните ни управници,борим се за свободата си, будим заспалите и събираме непримиримите. За нашите съмишленици и всеки, който е съпричастен с битките ни и би искал да ни подкрепи, публикуваме банковата сметка на Сдружението. Благодарим за подкрепата, това е обща битка на гражданите срещу мафията!

ГД „БОЕЦ”

ЕИК 176949776

Адрес: гр.Видин, к-с”Панония” бл.4, ап.157

Тел.0899-591399

e-mail:gdboec@abv.bg

www.boec-bg.com

банкова сметка:

< PAYPAL > link click

IBAN:BG39STSA93000024804131

BIC:STSABGSF

Банка ДСК

#БОЕЦсрещуМАФИЯТА




Гласувай:
1


Вълнообразно


Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: nikikm
Категория: Политика
Прочетен: 19792471
Постинги: 44961
Коментари: 6162
Гласове: 7179
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930