Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
17.01.2020 16:44 - От немай-къде признаха защо задържаха министър Димов.. Единият министър най-сетне изгърмя. А другият министър, а един от съветниците – кога? А олигарсите – кога
Автор: nikikm Категория: Политика   
Прочетен: 115 Коментари: 0 Гласове:
0



От немай-къде признаха защо задържаха министър Димов.. Единият министър най-сетне изгърмя. А другият министър, а един от съветниците – кога? А олигарсите – кога? Публикувано на 17.01.2020 в БЪЛГАРИЯ

Три дни след поста ми (от 10 януари), че министър Димов е арестуван и задържан не само заради водната криза в Перник, а най-вече заради внасяния у нас от световната мафия „Н,Драгета“ боклук, главният прокурор Иван Гешев потвърди с полууста тази моя информация:
(цитат):
– Дали някой ще бъде задържан под стража, дали ще бъде осъден – може да реши българският съд. Не виждам пречки, след като е спазен законът, след като са на лице законови предпоставки, да бъде задържан под стража и министър. Българските граждани и българското общество, България не заслужават да бъдат превърнати в кофа за боклук или тоалетна чиния. Не ме интересува кой го е извършил. Всеки, който е извършил нещо, трябва да си носи последствията по закон!

Иван Гешев съобщи, че при направените обиски в кабинета и дома на министър Нено Димов са намерени документи във връзка с боклука, но не конкретизира какви (моя бел. за намереното: схеми на аферата, карти на пътя на боклука, фин. разчети и др.)

Или както написах преди три дни, намесиха се западните спецслужби и външни министерства, намеси се ЕС и др. наши партньори. „Н,Драгета“ е световна мафия и най-силната в момента на планетата. И капката на търпението на партньорите ни от Запад най-сетне преля.
Трябва да им благодарим за това!
На тях, а не толкова на родните прокурори!

След моя пост с прочулия се вече задържан влак с боклук за България този международен скандал се превърна и и в роден скандал (виж поста от 11 декември: Мафия! Мафия! Мафия! Въздухът, който дишаме – Държавна тайна (ВИДЕО)

Разбира се, това не е достатъчно. Рано или късно ще се стигне и до др. политици и олигарсите, разиграващи коня си с тази най-голяма световна мафия.

Когато провалих преди година и нещо подписаната вече сделка на „Гинчето“ (Гинка Върбакова и фирмите й) за покупката на ЧЕЗ, освен многото постове по темата във второто от двете мои ключови разследвания, които погребаха аферата резюмирах, че ще изпратя документация на нашите западни партньори и запитах следното:

(цитат от онова разследване):
„„НДрагета” се оказа стъпила в кабинета на словашкия премиер Фицо (бел.: след масовите народни протести си подаде оставката) – сред съветниците му. Един „гад” като мен (определение на премиера Борисов след излизането на първото ми разследване за сделката с ЧЕЗ, а именно: Аферата ЧЕЗ: родна кукла, грузинци, евреин, странна банка на ветерани и десантчици от войни, а на дъното | „ГОВОРИТЬ МОСКВА“ ЗАД ГИНЧЕТО | Грузинско-руско-български милиардер е зад сделката, но и той е нейно прикритие. Кой всъщност e застанал най-отзад?– журналист, плати с живота си разкритията, които направи.
Г-н Премиер,
Трябва ли да считам, че освен разни родни мафии „Килъри“ и световните мафии Н,Драгета са стъпили не само при министрите ви (засега мога да го докажа за двама), не само сред елита от родни политици (вкл. опозиционни) и олигарси, но и пряко във Вашия кабинет?
Поканени лично от Вас, за да се здрависват и прегръщат с Вас, понеже стоите зад тази сделка и купувача в нея Гинчето?
(край на цитата)

  • Подземният свят на едно Гинче: Световни мафии, пране на стотици милиони…

Единият министър най-сетне изгърмя.
А другият министър, а един от съветниците – кога?
А олигарсите – кога?

Григор Лилов





Гласувай:
1


Вълнообразно


Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: nikikm
Категория: Политика
Прочетен: 19823470
Постинги: 45041
Коментари: 6162
Гласове: 7181
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930