Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
26.01.2020 19:35 - „Политици“ „Работодатели“ Роби https://neverojatno.wordpress.com/
Автор: nikikm Категория: Политика   
Прочетен: 121 Коментари: 0 Гласове:
0



„Политици“ „Работодатели“ Роби

image

 

Конституция на Българското Княжество,1879г.
Глава XII,
за гражданите на Българското Княжество

61. Никой въ Българското Княжество
не може ни да купува, нито да продава
человечески същества.

Всекой робъ отъ какъвто полъ,
вера и народность да бъде,
свободенъ става,
щомъ стъпи на Българска територия. 

Това е пишело в известната ни под името Търновска конституция, но днес това не е вярно. Днес, освен, че всеки стъпил на българска земя става роб, но и всеки живеещ на Българска територия е превърнат в роб и то не просто роб, но роб-престъпник. Държавата България е само илюзия, тя е превърната в един декор, крепен от престъпници, разделили си ролите на „политици“ и „работодатели“. И тези престъпници, овладели властовите позиции в държавата, са написали закони, които превръщат останалото население в робска маса, която носи съдебна отговорност за това, че се е примирила в името на физическото си оцеляване да погази закона съвместно с престъпниците, които са го създали. Сигурно ви звучи объркващо, но ето ви пример: Вие си търсите работа, кандидатствате и отивате на интервю, там престъпникът изпълняващ ролята на работодател ви казва, че ще ви осигурява на минимална заплата, а ще ви изплаща съвсем друга в пликче. Това са черни пари, които трябва да се изперат и вие служите като средство те да бъдат изпрани и вкарани в икономиката, откъдето отново, вече чисти да попаднат в ръцете на нашите престъпници  – „политици“ и „работодатели“. И всичко това е масово явление, почти всички големи български работодатели са свързани с ДС или директно или по роднинска линия, и не спазват закона, защото са закриляни от политиците  срещу скромна комисионна, от частта спестени пари, че не ви осигуряват реално. В момента, в който се съгласите да работите за такъв работодател, вие автоматично се превръщате в престъпник съгласно приетите от тях закони, защото работник, който се е съгласил да се осигурява на една заплата, а да взема друга се счита от закона за съучастник и носи като такъв наказателна отговорност. Още ли сте объркани? И така, след  като сте започнали работа и сте станали част от престъпния свят на българският бизнес вие вече сте изцяло техен роб. Ако решите да се оплачете в Инспекцията по труда, ще ви бъде наложена санкция, чудно нали? В същото време политици и работодатели си поделят спестените от вашите осигуровки, пари и изяждат, изпиват и хвърлят по курви парите, които би трябвало да гарантират спокойните ви старини. 

Все още ли вярвате че живеете в държава? Разни празнодумци тръбят, че всеки отделен човек е част от държавата и това, което се случва в нея е в резултат на неговите действия, и той сам носи отговорност за положението в което е изпаднал. Глупости! Всички ние сме делегирали управлението на държавата на политиците. Затова е създадена тази държава, за да може едни да се грижат за управлението, докато другите работят за създаване на благата, но те са намерили удобен предлог да прехвърлят отговорността за престъпленията си върху обикновения човек. Държавата е създадена за да ни защитава от престъпниците, но когато престъпниците са на власт, както е в България, държавата спира да съществува, тя е илюзия и вие живеете в нея. Няма логика държавата да прехвърли обратно върху работника отговорността да се защитава от некоректни работодатели. Именно това абсурдно положение, заплахата да се превърнат в роби-престъпници, принуди милиони българи да напуснат страната, така както се е случвало и по време на Турското робство, те избраха да живеят свободни в чужбина, вместо да останат и да се превърнат в съучастници и роби на престъпниците – политици и работодатели. Защото това са възможните избори, свободен в чужбина, роб-престъпник в България или, възможност, която малцина са избрали – последовател на революционното действие.

Цялата тази престъпна власт, покровителстваща престъпния си бизнес доведе до обезлюдяване на България и криза в така добре замислената им схема, а именно липса на кандидати за роби-престъпници. И тука нашите скъпи престъпници измислиха схема, да внесат роби от чужбина. Водещите български работодатели, като видяха, че в държавата им са останали само болни и стари роби, нададоха вой до небето, та да може бюрократите в Брюксел, да им разрешат да си вкарат роби от вън. И ето, завъртя се въртележката, редица организации представляващи българите в чужбина, Молдова , Бесарабия и т.н. влязоха в съглашение с нашите престъпници и срещу скромна комисионна им съдействат да си вкарат здрави и млади роби. И тъжна е тази картинка, когато виждам, как потомците на българите избягали от Турското робство, се връщат в България за да попаднат в ново робство, по страшно, по-лукаво, по-безскруполно, робството на българската престъпна власт.

И така, ние нямаме вече държава, живеем безропотно в една робска територия и ако има нещо което можем, което сме длъжни да направим, то това трябва да бъде Революционно действие. А какво да е то, всеки трябва сам да реши.

Нека никой не мисли, че свобода се добива без кръв и без скъпоценна жертва!
Г.С.Раковски
Из: „Позив към българите за въстание“




Гласувай:
1


Вълнообразно


Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: nikikm
Категория: Политика
Прочетен: 19706838
Постинги: 44667
Коментари: 6160
Гласове: 7174
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031