Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
27.01.2020 17:46 - Държавна измяна. Кой точно? https://svobodnoslovo.eu/
Автор: nikikm Категория: Политика   
Прочетен: 132 Коментари: 0 Гласове:
0



Държавна измяна. Кой точно?

27.01.2020 admin

  image  

Здравейте, колониалисти. Как се чувствате като протектгорат на Съединените американски щати? Днес разбрахме, че Гешев, след като си хвана руски шпиони, е носочил поглед към Президента Радев. Питал в Конституционния съд може ли Президентът да бъде разследван за държавна измяна и какъв е имунитетът му. САЩ вече не търпят инакомислещи. Думите „Русия“, „руснаци“, „Освобождение“ стават забранени на територията, управлявана от тях. Не се допуска българите да имат друго мнение освен това, формирано във Вашингтон.
А сега и Президента. С какво им пречи? От десетилетия президентската институция е с орязани драстично правомощия. С изказванията си? Надали. Пречи им с истината. Не истината на БСП, на патритотите или на олигархични кръгове. А с истината на българите, която всеки българин вижда, но не смее да каже на глас. Президентът Радев посочва каква е реалността в държавата. Посочва грешките и пролемите. И дори и това не е.
Истината е, че за Президента гласуваха над два милиона българи. Два милиона, които не бяха съгласни с управлението на ГЕРБ. Които не бяха съгласни със статуквото. Които не бяха съгласни с това, в което ни превръщат. Два милиона, които са зад Президента си. Нашият Президент, на българите. А не назначен от чужбина. И който спечели въпреки изборните манипулации, а не заради тях както го правят управляващите.
Това ги притеснява. Защото той е последната бариера пред абсолютната диктатура. Защото не го е страх да се различава от общия хор на славещите управлението на ГМР. И защото за разлика от тях, хората го обичат. Затова е заплаха.
И да попитам Избрания Гешев дали се сеща за чл.103 от Наказателния кодекс. И ако се сеща, мисли ли, че някои от правителството могат да бъдат подведени под него? Как се нарича деянието, при което се поставят в услуга на чужда държава и вреда на Република България? Как се нарича деянието, при което на крака докладват в американското посолство? Как се нарича, когато осведомяват чужди държави за енергетиката и отбраната ни. Как се нарича, когато се съгласяват с решението на чужда държава да ни забранява икономически изгодни проекти? Да, нарича се държавна измяна. Но трябва да насочи погледа си другаде…

Всички знаем как беше избран Гешев. Всички знаем за натиска върху съдии и ВСС. Всички виждаме на какво прилича. Искат да ни смачкат. Да ни прогонят. Унищожават ни – политик по политик, общественик по общественик, съдия по съдия, адвокат по адвокат, българин по българин. Искат да се смирим или да се махнем, да избягаме от тази земя, която вече са я спазарили.

 

Националните предатели всички ги знаем. И те ще бъдат съдени и осъдени. Всички знаем какво казва Левски за предателите!

Елена Гунчева




Гласувай:
1


Вълнообразно


Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: nikikm
Категория: Политика
Прочетен: 19784229
Постинги: 44931
Коментари: 6162
Гласове: 7179
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930