Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
31.01.2020 18:05 - Американците нямат нужда от офицери. Трябват им пешки. А генерал Радев е офицер https://www.informiran.net
Автор: nikikm Категория: Политика   
Прочетен: 204 Коментари: 0 Гласове:
1



Американците нямат нужда от офицери. Трябват им пешки. А генерал Радев е офицер 31.01.2020 Владимир Алексеев

Президентът Радев и жена му, както и шефът на ВВС, имат законово право да съдят прокуратурата, респективно държавата. И да я осъдят – сто процента сигурно.

Защото главпрокурорът Гешев е нарушил два закона с публикуването на специални разузнавателни средства по досъдебно производство относно назначението на Деси Генчева, впоследствие станала Радева, във ВВС преди 6 г. – член 145 А от НК и Закона за специалните разузнавателни средства. Имаме такъв прецедент с горнооряховските лекари и Цветан Цветанов-те осъдиха държавата за това че Цветанов цитира СРС-та в парламента.

Проф. Искрен Коцев снощи ми писа кой точно член от НК е нарушил главпрокуторът Гешев, по “Хоризонт” сутринта Бойко Рашков допълва, че Гешев още един закон е престъпил-за специалните разузнавателни средства. От правна гледна точка прокуратурата е в нарушение. Даже Единната народна партия вече е завела сигнал за това нарушение. Става страшно и комично. Държавният глава ще трябва да съди главния прокурор, за да защити Закона!?

 И този абсурд се случва с активната намеса, абсолютно противозаконно, на американската държава, която проводи тук официални пратеници да въвеждат по колониален ред тяхното върховенство на Закона. Ето ви я евроатлантическата законност– държавен глава е поставен в ситуация да съди държавата в лицето на главния прокурор, за да защити Закона, който пък следва да бъде защитаван от. .. главния прокурор.!?

И защо е този позор? За да се смачка избрания от народа президент, понеже САЩ не го харесват. Има защо. Радев се изказа в подкрепа на тезата на Макрон, че Европа се нуждае от Европейски въоръжени сили и от взаимоизгодно партньорство с Русия. Знаете ли какво значи това? СВОБОДА!

НАТО е инструмент на САЩ. Ерго вън американските военни бази и отваряне на необятния руски пазар за българска продукция. Това е неизбежно след излизането на Великобритания от ЕС. Това се компенсира с партньорство с Русия, за да има баланс. НАТО трябва да умре. Той пречи на мира. Пречи на единството на Европа. Това е геополитически шах. А ген. Радев е офицер. Американците нямат нужда от офицери. Трябват им пешки.

Милен Милушев

 




Гласувай:
1


Вълнообразно


Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: nikikm
Категория: Политика
Прочетен: 19709076
Постинги: 44675
Коментари: 6160
Гласове: 7174
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031