Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
22.02.2020 19:04 - Балонът „ГЕШЕВ“ се спука! https://www.boec-bg.com/
Автор: nikikm Категория: Политика   
Прочетен: 231 Коментари: 0 Гласове:
0



Балонът „ГЕШЕВ“ се спука! Posted on 22.02.2020

Балонът „ГЕШЕВ“ се спука! На покрива на една къща в Барселона…
Още при първият сигнал за корупция и пране на пари срещу хора от властта!
24 часа след като БОЕЦ внесохме сигнал до ВКП и главният прокурор срещу Бойко Борисов за „Къщата в Барселона“ и публикациите в авторитетния испански всекидневник El Periodico за разследване срещу българският премиер за пране на пари също по сигнал на БОЕЦ, прокуратурата и Гешев мълчат, като комунисти на разпит! Какво става, къде е Гешев? До преди два дни не слизаше от телевизонните екрани, даваше интервюта, като холивудска звезда, а днес изведнъж Каскета рязко изчезнА!

image
Законът е категоричен:
Чл. 23. (1) от НПК „Когато са налице условията, предвидени в този кодекс, компетентният държавен орган е длъжен да образува наказателно производство.“, както и Чл. 207. (1) „Досъдебно производство се образува, когато са налице законен повод и достатъчно данни за извършено престъпление.“
Законни условия и поводи, пак според НПК са:
Чл. 208. – Законни поводи за започване на разследване са:
1. съобщение до органите на досъдебното производство за извършено престъпление;
2. информация за извършено престъпление, разпространена чрез средствата за масово осведомяване.
Сигнала на БОЕЦ изпълнява всички изисквания на закона – чл.209 от НПК за „законност и достатъчност“, като съобщаваме неанонимно за извършено престъпление, посочвайки лицето с приложени документи, доказателства и публикации в средствата за масова информация, в случая El Periodiko – авторитетен испански ежедневник.

БОЕЦ сезира Гешев за „Къщата в Барселона“ на Бойко Борисов. Испанската прокуратура разследва премиера на България за пране на пари.

В случай на сведение за извършено престъпление, основната характеристика на действията на прокуратурата е незабавността на реакцията!
ИМЕННО тези сигнали са най-важният и точен тест за дейността на прокуратурата. Едно е да се правят на анимационни герои, да изпълняват заповеди кого да „размажат“ и кого не, а друго е да спазват Закона и да действат обективно и независимо. За това освен каскет и бабаитлък са нужни и смелост, независимост и други качества. Едно е да наложат забрана за напускане на страната на Георги Георгиев от БОЕЦ, за да осуетят трансплантацията на съпругата му, друго е да образуват наказателно производство срещу Бойко Борисов – Буда! Сега Гешев се ослушва, като „мисирка у гръсти“, а междувременно се покриват следите на извършените престъпления! Биволъ вече публикуваха видео, как след публикацията в El Periodiko от магазина, който е обект на проверка от испанските власти се изнася стоката и той явно ще бъде затворен. Вероятно след като бъдат заметени следите Борисов ще даде знак и чак тогава прокуратурата ще се „задейства“. Както за ревизията на приватизацията. През 2016г. Бойко Борисов обяви, че разпорежда на ДАНС да бъде извършена „цялостна ревизия на приватизацията на прехода“ и заяви, че лично е проверил и по повечето сделки има още две години до изтичане на давностния срок. И в продължение на повеч от три години не се случи нищо, до изтичане на давността, след което изведнъж Гешев се изтъпанчи, че щял да ревизира приватизацията, но давността била изтекла и нищо не можело да се направи. Разбира се, нали това беше целта на Борисов, да изтече давността, затова тупаше топката три години и криеше разследванията на ДАНС! Защото в тази приватизация е и Булгартабак и ще лъсне и той и Певски и всичките им съучастници.
Сега ситуацията е малко по-различна. По разследването за пране на пари и корупционни връзки срещу Бойко Борисов работят чужди служби и не може така лесно да се покрие. И от тук идва паниката и големият страх на нашите батмани, кастемени и корумпета. БОЕЦ още в понеделник ще предприемем следващите си действия и няма да позволим случаят да бъде покрит!
НЕЗАБАВНО ОТСТРАНЯВАНЕ НА БОРИСОВ И ЗАДЪРЖАНЕ ПОД СТРАЖА! РАЗСЛЕДВАНЕ, СЪД, ЗАТВОР И КОНФИСКАЦИЯ НА НЕЗАКОННО ПРИДОБИТО ИМУЩЕСТВО! Това е единственото искане, което към момента БОЕЦ поставяме и ще фокусираме всичките си действия за постигането му. И продължаваме!
Нужен е граждански натиск! Истината е най-силното ни оръжие.
#БОЕЦ

image

ПОДКРЕПЕТЕ БОЕЦ и битката срещу мафията и корупцията! 

Битката срещу мафията трябва да се води на всички фронтове, да бъдат разобличавани и атакувани постоянно! БОЕЦ се превърна в символ на тази битка! Дела, акции, протести, сигнали, това е начина. Всеки ден!

Искате да продължим битката срещу мафията? Искате да сте част от тази битка? Тогава подкрепете БОЕЦ, застанете до нас в акциите и протестите срещу управляващата ни мафия и дарете средства за справедливата ни кауза! Всяка помощ е ценна!

БОЕЦ финансираме цялата си дейност сами, а делата срещу криминализираните институции и мафията превзела държавата ни  тепърва започват. Поемаме рисковете, плащаме цената за действията си срещу корумпираните ни управници,борим се за свободата си, будим заспалите и събираме непримиримите. За нашите съмишленици и  за всеки, който е съпричастен с битките ни и би искал да ни подкрепи, публикуваме банковата сметка на Сдружението. Благодарим за подкрепата, това е обща битка на гражданите срещу мафията!

ГД „БОЕЦ”

ЕИК 176949776

Адрес: гр.Видин, к-с”Панония” бл.4, ап.157

Тел.0899-591399

e-mail:gdboec@abv.bg

www.boec-bg.com

банкова сметка:

< PAYPAL > link click

IBAN:BG39STSA93000024804131

BIC:STSABGSF

Банка ДСК

#БОЕЦсрещуМАФИЯТА




Гласувай:
2


Вълнообразно


Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: nikikm
Категория: Политика
Прочетен: 19699060
Постинги: 44667
Коментари: 6160
Гласове: 7174
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031