Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
29.02.2020 19:09 - БЕЗ СТРАХ! https://svobodnoslovo.eu
Автор: nikikm Категория: Политика   
Прочетен: 244 Коментари: 0 Гласове:
1



БЕЗ СТРАХ!

28.02.2020 admin

  image  

Това е единственият начин да живееш в истинска свобода. В понеделник, 24.02. внесох сигнал във френската полиция за заплахи към мен и съпругата ми. В сряда в предаването на Люба Кулезич съобщих за това. Зaплахите и ударите към нас и БОЕЦ не са спирали, но след публикациите в испанският вестник El Periodico за разследването на испанската прокуратура срещу Борисов за пране на пари и „Къщата в Барселона” последва буквално канонада! Част от заплахите са писмени и в тях се казва, че знаят къде се лекува съпругата ми във Франция, че е „лесна плячка”, че ще я „вземат” и тн. Жалки и нещастни изроди. По телефона ми отправят заплахи за живота ми и основното искане е да прекратим дейността на БОЕЦ. Всичко това е най-силното доказателство, че удара е в десетката. Че данните и разследването са истина и представляват изключителна заплаха за управляващата ни мафия и лично за Буда.
СЕГА ТЯХ ГИ Е СТРАХ ОТ НАС!
Знам, че са способни на всичко. Три пъти се опитаха да убият жена ми лишавайки я от лечение, посегнаха на децата ни, на бизнеса, на домът ни, на мен. Стотици призовки, дела, проверки, разпити, ревизии и репресии през годините. И всеки удар само ни амбицира още повече. Живи сме и продължаваме битката.
Френската полиция се отнесе изключително сериозно към сигнала и данните, които им предоставих, по тяхно указание ще внеса и сигнал до българските власти. Нищо не очаквам от подчинените на мафията институции в България, но поне да е документирано. Част от заплахите идват от лице, което се представя за близък до един от мафиотските босове от групировката СИК, част от която е и Буда. Що за изрод трябва да си и колко трябва да си уплашен, за да заплашваш жена в болница?
Не могат да ни спрат. Наши съратници от БОЕЦ се грижат и пазят децата ни, ние се възстановяваме и нямам търпение да се прибирам и да изриваме кочината. Благодаря на всички бойци, приятели и биволи за всичко!
Искам да кажа само още няколко думи. Борисов е пътник и БОЕЦ никога не се отказваме. Краят на властта на мафията е близо, няма какво да ни спре. ТЕ имат милиарди, институции бухалки, медии-гнусомети и Каскет, а ние имаме чиста кауза и в това е силата ни. ТЕ се борят за престъпната си власт и да продължат грабежа, ние се борим за свобода, справедливост и нормален живот.
Гражданите сме по-силни от мафията, а истината и гражданската солидарност и непримиримост са най-силните ни оръжия. Имайте вяра!
Продължаваме!
#БОЕЦсрещуМАФИЯТА

image    


Тагове:   без страх,


Гласувай:
2


Вълнообразно


Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: nikikm
Категория: Политика
Прочетен: 19800746
Постинги: 44983
Коментари: 6162
Гласове: 7180
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930