Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
19.03.2020 17:47 - Тайната история на коронавирусното биооръжие http://www.budnaera.com
Автор: nikikm Категория: Политика   
Прочетен: 289 Коментари: 0 Гласове:
0



Тайната история на коронавирусното биооръжие image

Визуализацията по-долу “Тайната история на биооръжието коронавирус” се основава на ексклузивния доклад на GreatGameIndia “Биооръжието коронавирус - Как Китай открадна коронавируса от Канада и го превърна в оръжие”

 

Пробата на Саудитския ТОРС

На 13 юни 2012 г. 60-годишен саудитски мъж е приет в частна болница в Джида, Саудитска Арабия, със 7-дневна анамнеза за треска, кашлица, отхрачване и задух. Той няма дългосрочна анамнеза за сърдечно-белодробно или бъбречно заболяване, не приема дългосрочни лекарства и не е пушач.

image

Канадската лаборатория

На 4 май 2013 г., проба от този Саудитски ТОРС (известен още като нов коронавирус) от първия заразен саудитски пациент пристига в Националната микробиологична лаборатория (НМЛ) в Уинипег, Канада, чрез Рон Фушиер от Медицинския център „Erasmus“ в Ротердам, Холандия, който секвентира пробата от вируса.

      Китайски биологичен шпионаж

През март 2019 г. при мистериозно събитие пратка с изключително вирулентни вируси от НМЛ в Канада се озова в Китай. Събитието предизвика голям скандал сред експерти по биологично оръжие, които питат защо Канада изпраща смъртоносни вируси на Китай.

Четири месеца по-късно през юли 2019 г. група китайски вирусолози са изгонени от тази канадска лаборатория - единствената от ниво 4, оборудвана за справяне с най-смъртоносните болести в света и в която се изследва пробата на коронавируса от първия саудитски пациент.

Xiangguo Qiu

The scientist who was escorted out of the Canadian lab along with members of her research team is believed to be a Chinese Bio-Warfare agent Xiangguo Qiu.

Ескортираната от лабораторията на Канада учен заедно с членове на нейния изследователски екип е Xiangguo Qiu, която е считана за китайски агент на биологично оръжие.

Д-р Xiangguo Qiu е омъжена за друг китайски учен, д-р Keding Chen - двойката е отговорна за проникването в канадската НМЛ, като много китайски агенти са се  представяли за студенти от редица китайски научни институции, пряко свързани с Китайската програма за биологична война.

Д-р Xiangguo Qiu е направила най-малко пет пътувания до Националната лаборатория за биобезопасност в Ухан, намираща се само на 20 мили от пазара за морски дарове в Хунан, където е епицентърът на огнището.

Сега в ход е канадско разследване и остават въпроси дали са се извършвали предишни доставки на други вируси или други основни препарати в Китай в периода от 2006 г. до 2018 г. по един или друг начин.

Убийството на Франк Плъмър

Meanwhile, in a very strange turn of events, renowned scientist Frank Plummer who received Saudi SARS Coronavirus sample and was working on Coronavirus (HIV) vaccine in the Winnipeg based Canadian lab from where the virus was smuggled by Chinese Biowarfare agents has died in mysterious conditions in Nigeria.

Междувременно, в много странен обрат на събитията, известният учен Франк Плъмър, получил пробата на Саудитския коронавирус и работещ върху ваксината срещу коронавирус (ХИВ) в канадската лаборатория, базирана в Уинипег, откъдето вирусът беше контрабандиран от китайски агенти, е починал при мистериозни обстоятелства в Нигерия.

Учени или шпиони

Планът за хиляди таланти, или Програмата за хиляди таланти, е създаден през 2008 г. от централното правителство на Китай, за да признае и наеме водещи международни експерти в областта на научните изследвания, иновациите и предприемачеството - с други думи за кражба на западни технологии.

Биотехнологично оръжие

Китайската национална стратегия за военно-граждански синтез изтъкна биологията като приоритет и че Народоосвободителната армия може да бъде начело на разширяването и използването на тези знания. Интересът на китайските военни към биологията като нова военна област се ръководи от стратези, които говорят за потенциални „генетични оръжия“ и възможността за „безкръвна победа“.

"Всичко е фалшиво" - Жители на Ухан разобличават "намаляващите" случаи на коронавирус в Китай

Лекар от Ухан призна: Да, криехме коронавируса – През първите два месеца от бума на заразата пред очите му денонощно умирали хора

Коронавирусът предпочита близките на комунистически Китай – Тежките огнища на COVID-19 показват кои са близките на Пекин

Връзката на коронавируса от Ухан с древни пророчества

Прессъобщение: Китайски агенти използват коронавируса, за да нападат „Шен Юн“

Прессъобщение: Първа белодробна трансплантация на коронавирус пациент в Китай, произходът на органите под въпрос

Дори насред коронавирустната епидемия комунизма не престава да преследва и изтезава: Шест практикуващи Фалун Гонг умират за един месец след изтезания в затвора Полицай дори се присмива: „Твоето страдание ми доставя удоволствие.“

Източник/ци: https://www.zerohedge.com/

 



Гласувай:
1


Вълнообразно


Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: nikikm
Категория: Политика
Прочетен: 19829463
Постинги: 45056
Коментари: 6164
Гласове: 7181
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930