Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
31.03.2020 18:43 - К19 е глобален експеримент https://19min.bg/
Автор: nikikm Категория: Политика   
Прочетен: 261 Коментари: 0 Гласове:
0



К19 е глобален експеримент
Свързани новини
  • image Д-р Пл.Димитров: К19 вече е психотерор

    Известният психиатър д-р Пламен Димитров ...

  • Проф.д-р И.Петров: Нямаме епидемия от К19
  • Не може да блокираме операциите


Психологът д-р Калин Терзийски написа:

image

"Калин  Терзийски
  ВАЖНО

Все повече у мен се развива съмнението, че става въпрос за извънредно мащабна манипулация. Не в български, естествено, а в световен мащаб. Която, очевидно, цели нещо извънредно голямо и нечестиво! Чета непрекъснато интервюта на "очевидци" и т.н. - те са пълни всъщност със съвсем същите клишета, които присъстват и в официалните изявления на "органите на системата". Медицински сестри, работещи в малък италиански град, примерно, говорят за "положението в Северна Италия", все едно са експерти по епидемиология и статистика. Всички думи обаче са изпълнени с невероятно тежък, типично пропаганден патос. И никога не се забравя на фона на патоса да се споменат основните послания, а те са винаги свързани с ограничаване на активностите и свободите на хората. И последно, пораждащо съмнение: преди три седмици генерал Мутафчийски говореше за обикновена респираторна инфекция. Говореше с обичайния език и терминология на лекар-хирург. След това изведнъж лексиката му се промени извънредно силно, той спомена "напада ни с невиждана в историята ярост". Което определено в никакъв случай не са думи на лекар и хирург, а на пропагандист. Интересен детайл е, че ако гледаме интервюто, в което доктор Мутафчийски за първи път спомена " невиждана в историята ярост" - той погледна за да прочете точния израз в документа, който държеше. Този израз беше написан там. Интересно е защо един генерал трябва да прочита едни литературни метафори от даден му лист?

пп В НИКАКЪВ СЛУЧАЙ НЕ ИСКАМ ДА ОМАЛОВАЖАВАМ ОПАСНОСТТА. НО Е ВАЖНО ДА ИМАМЕ ОЧИ - И ДА МИСЛИМ - ЗА КАКВА ОПАСНОСТ СТАВА ВЪПРОС! И КОЕ Е ПО-ОПАСНО - ЕДИН ВИРУС, УБИВАЩ 3 ПРОЦЕНТА (КОЕТО ОЧЕВИДНО, АКО СЕ НАПРАВЯТ ТЕСТОВЕ НА ЦЕЛОКУПНОТО НАСЕЛЕНИЕ, ЩЕ СЕ ОКАЖЕ ИЗВЪНРЕДНО ЗАВИШЕН ПРОЦЕНТ) - ИЛИ УНИЩОЖАВАНЕТО, ВЕРОЯТНО - УМИШЛЕНО -НА ЕДИН ДЕМОКРАТИЧЕН РЕД?"

Снимка: БГНЕС

 *Точно това е и моето виждане! Считам,че тази психоза е "опипване на почвата" и подготовка за нещо по-мащабно и "нечестиво", както пише Терзийски! Н.М.




Гласувай:
1


Вълнообразно


Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: nikikm
Категория: Политика
Прочетен: 19705545
Постинги: 44667
Коментари: 6160
Гласове: 7174
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031