Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
08.07.2020 17:54 - БОЕЦ пак върна Цветанов на прокуратурата! Гешев, ти си на ход! (документи) https://www.boec-bg.com/
Автор: nikikm Категория: Политика   
Прочетен: 109 Коментари: 0 Гласове:
1



БОЕЦ пак върна Цветанов на прокуратурата! Гешев, ти си на ход! (документи) Posted on 08.07.2020

Днес БОЕЦ внесохме поредната жалба срещу отказа на прокуратурата да разследва бившият заместник на Бойко Борисов и министър на вътрешните работи, Цветан Цветанов по скандала #АпартаментГейт!

image

Поредният отказ дойде от Апелативна специализирана прокуратура, след като преди това прокурор Валентина Маджарова от СП също отказа да образува досъдебно производство срещу Цветанов. Гешев се оказа неспособен да разследва не само властимащите, но дори и бившите участници във властта.

И Апелативна прокуратура изпра Цветан Цветанов за #АпартаментГейт! (документи)

По-скопена и подчинена прокуратура никога не сме имали и със своите сигнали БОЕЦ разобличаваме тази патология и неспособност на прокуратурата. След назначаването от Пеевски и Борисов на Иван Гешев за главен прокурор държавното обвинение изцяло бе превзето и подчинено от мафията и загуби напълно своята легитимност отстъпвайки изцяло от конституционните си задължения и роля на пазител на общественият интерес. Прокуратурата се превърна в мутренска бригада и бухалка срещу неудобните и теляк за управляващите ни престъпници и тяхното обкръжение. Гешев и прокуратурата са пазители на мафията и пералня за извършените от нея престъпления. 

Както БОЕЦ вече обявихме, ще обжалваме отказите на прокуратурата и пред ВКП (вече е сторено) и накрая пред главният прокурор. Искаме лично подписа на Гешев под тази индулгения. Ще разобличим цялата корумпирана и подчинена от мафията прокурорско-мутренска система, до нейният връх. В края на статията публикуваме пълният текст на внесената жалба до ВКП.

#БОЕЦсрещуМАФИЯТА

Битката срещу мафията трябва да се води на всички фронтове!

БОЕЦ обявихме  Национален граждански протест „ГРАЖДАНИТЕ ЗА СВОБОДА И СПРАВЕДЛИВОСТ“ за 16.07. от 16.00ч. пред Министерски съвет  и там, на площадите гражданите ще покажем своето отношение към управляващата ни мафия!

https://www.facebook.com/events/878536749300093/

image

БОЕЦ се превърна в символ на съпротивата срещу престъпната власт на мафията! Дела, акции, протести, сигнали, това е начина. Всеки ден!

Искате да продължим битката срещу мафията? Искате да сте част от тази битка? Тогава подкрепете БОЕЦ, застанете до нас в акциите и протестите срещу управляващата ни мафия и дарете средства за справедливата ни кауза! Всяка помощ е ценна!

БОЕЦ финансираме цялата си дейност сами, а делата срещу криминализираните институции и мафията превзела държавата ни  тепърва започват. Поемаме рисковете, плащаме цената за действията си срещу корумпираните ни управници,борим се за свободата си, будим заспалите и събираме непримиримите. За нашите съмишленици и  за всеки, който е съпричастен с битките ни и би искал да ни подкрепи, публикуваме банковата сметка на Сдружението. Благодарим за подкрепата, това е обща битка на гражданите срещу мафията!

ГД „БОЕЦ”




Гласувай:
1


Вълнообразно


Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: nikikm
Категория: Политика
Прочетен: 19704379
Постинги: 44667
Коментари: 6160
Гласове: 7174
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031