Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
29.07.2020 17:43 - Офицер от МВР пред Narod.bg: При акция срещу контрабанда Бойко Борисов се криеше под ТИР, измъкнахме го и го арестувахме! http://www.budnaera.com
Автор: nikikm Категория: Политика   
Прочетен: 196 Коментари: 0 Гласове:
1



Офицер от МВР пред Narod.bg: При акция срещу контрабанда Бойко Борисов се криеше под ТИР, измъкнахме го и го арестувахме!   Споделяне    

image

Още от времето в МВР Бойко обича да се фука с пистолета сиУникална история за тъмното минало на премиера Бойко Борисов разкри пенсиониран топ полицай само пред Narod.bg. Офицерът, пожелал да скрием името му, уточни, че случката, която сега ще прочетете, се е разиграла пред очите му в продължение на близо две десетилетия.

Ето и разказът от първо лице пред репортер на Narod.bg:

В началото на 90-те отряд на баретите е пратен в акция срещу контрабанда на гориво и цигари.

Спецченгетата атакували склад и паркинг край София, за които разполагали с данни, че крият тирове с контрабанда стока, обясни източникът на Narod.bg.

Влезли баретите и арестували шофьорите на камионите. Под единия тир, обаче, служителите на извадили Бойко Борисов!

По това време свързаният със СИК охранител се мушнал под камиона, след като видял баретите да нахлуват, като се надява да му се размине арестът, подчерта топ ченгето пред Narod.bg.

Години след това обаче палачинката се обърнала – покрай сенилния Симеон Сакскобургготски от охранител Бойко израства до главен секретар на МВР.

Получил власт, сикаджията от Банкя, спипан да върти контрабанда, започва да мъсти на арестувалите го спецченгета, които участвали в злополучната за новия гласек операция срещу престъпността, ядоса се информаторът на Narod.bg.

С лостовете, които получава в МВР, настоящият премиер предвидливо унищожава и всички документални следи от мрачното си минало, което трябва да остане завинаги погребано, за да лъсне като Спасителя на България, а не като обикновен престъпник, призна топ полицаят пред Narod.bg.

А когато става премиер за първи път, „случайно” в акция на МВР е арестуван бивша барета, който се сдобива с обвинение за кражба. Това е точно същият спецполицай, който издърпал за ушите Бойко изпод тира, завърши разказа пенсионираният висш служител на МВР пред Narod.bg.

 



Гласувай:
1


Вълнообразно


Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: nikikm
Категория: Политика
Прочетен: 19705905
Постинги: 44667
Коментари: 6160
Гласове: 7174
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031