Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
30.08.2020 17:59 - КАРТИТЕ ВЕЧЕ СА РАЗДАДЕНИ. СТАНИШЕВ И ГЕРГОВ СА ПОКАНИЛИ БОЙКО ДА ИМ ВРЪТНЕ ВОТЧЕ НА 12-ТИ http://afera.bg
Автор: nikikm Категория: Политика   
Прочетен: 362 Коментари: 0 Гласове:
1


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
КАРТИТЕ ВЕЧЕ СА РАЗДАДЕНИ. СТАНИШЕВ И ГЕРГОВ СА ПОКАНИЛИ БОЙКО ДА ИМ ВРЪТНЕ ВОТЧЕ НА 12-ТИ

imageЛешоядите на БСП вече кръжат над останките от ГЕРБ, червените канят Бойко да им направи избора на 12-ти

За възстановят единната БКП, старите лешояди трябва първо да намерят Корнелия и да я уволнят. Тя обаче се крие като зайче в тревата и не иска, и не иска да стане курбан.

А задачата е проста. Станишев и ко вече провиждат нова бъдеща обединена БКП, след като Борисов отпадне и остави само живия труп на ГЕРБ. То тази партия от какво се състои? От низшия ешалон на БКП, от най-големите кариеристи в него, плюс един гръмогласен и величествен Маноил Манев. Всичко друго е лъжа и плява.

Ето защо опозицията в БСП се гласи да обсъжда Велико народно събрание по искането на ГЕРБ. Наследниците на висшата номенклатура вопият за обединение и подчинение на червената дребна буржоазия, за да възстановят БКП. Ако какво по-подходящо от ВНС с ГЕРБ, за да могат да върнат член първи от конситуцията на републиката!

Решението може и да е паническо, но трябва бързо да му се даде ход. Докато Бойко е до стената. И докато е съгласен да даде управлението на Станишев в замяна на президенския пост. Не случайно услужливата ВМРО вече поиска повече правомощия за президента. Не за този, естествено, а за онзи. Това би било двоен титаничен триумф на двамата най-велики български политици от 21-ви век. Борисов и Станишев, естествено.

Даже и считаният за не особено прозорлив в политиката Марешки предупреди, че БСП ще се хване на Бойковата ръченица за нова конституция. Подозрително пък агент Николай, бичето Биков, мекогласният Харизанов и гръмовержният Антон Тодоров спряха антикомунистическите си псувни. Да е чул някой, че искаш Христо Иванов, пък получаваш комунягите?

За това, докато ген. Атанасов си бърби под палатките на Орлов мост, а Христо Иванов превзема плажове като конквистадор, картите вече са раздадени. Включително за Слави и премъдрите му сценаристи, за Мая и за вся осталная сволоч. В същото време ДПС стои някак встрани, за да се намести традиционно изотзад в новата бъдеща тройна коалиция.

Но Корнелия се крие. И лешоядите нервничат за лиспващи списъци за избора на 12-ти септември на лидер, за подозирани машинации от страна на Нинова. Това не ви ли напомня за проф. Михаил Константинов и за избори по герберски? Нищо чудно Станишев и Гергов вече да са поканили Бойко да им врътне едно успешно вотче на 12-ти.

Цанко Цанев




Гласувай:
1


Вълнообразно


Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: nikikm
Категория: Политика
Прочетен: 19707128
Постинги: 44667
Коментари: 6160
Гласове: 7174
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031