Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
05.09.2020 21:11 - Борисов потъпка бойното знаме и чест на СОБТ! https://www.boec-bg.com/
Автор: nikikm Категория: Политика   
Прочетен: 161 Коментари: 0 Гласове:
1

Последна промяна: 05.09.2020 21:17


Борисов потъпка бойното знаме и чест на СОБТ! Posted on 05.09.2020

 Тази година се навършват 40 години от създаването на Специализираният отряд за бора с тероризма. Рождената дата на СОБТ е 06.06.1980. Бойко Борисов е първият  използвал Отряда за борба с тероризма срещу българските граждани.

image

Девизът на баретите  е извезан върху  представително знаме със златни букви  –  „На точното място, в точното време, с точната сила”.

image

Точно преди 10 години , през 2010г, на 30 годишнината от създаването на Отряда,  Бойко Борисов пожелава на момчетата от СОБТ  да пазят името си чисто. „Правителствата идват и си отиват, но знамето остава и вие сте длъжни да служите на него”, казва той и им обеща, че държавата с целия си ресурс винаги ще ги подкрепя в каузата им да служат на българското общество.

На 03.09.2020г. по заповед на Бойко Борисов, баретите от СОБТ бяха изкарани и принудени да посегнат на мирно протестиращи български граждани, като разрушиха градът на Истината на Орлов мост – Орлов град. За първи път в своята история момчетата от СОБТ изпълняват заповед за атака срещу мирни български граждани. По думите на Борисов, „правителствата идват и си отиват“, но именно неговото правителство не иска да си отиде днес и използва специалните части, за да запази престъпната си власт. Това се случва по света само в най-мракобесните диктаторски режими. Именно под бойното знаме на СОБТ момчетата от Отряда дават своята клетва да служат на БЪЛГАРСКОТО ОБЩЕСТВО,  а не на този, или онзи презрян диктатор, мафиот, или мутра. 

На 03.09.2020г. Бойко Борисов поруга бойната чест и знаме на СОБТ,като ги принуди да вдигнат ръка срещу гражданите. Българските граждани, които бяха на Орлов мост не са терористи, те стояха десетки дни на блокадата борейки се за свобода и справедливост и срещу мафиотското правителство на Борисов. Борисов извърши най-тежка мерзост и национално предателство, като разпореди на Отряда за борба с тероризма да разпръсне хората и да разрушат палатковият лагер. Там, на Орлов мост, БОЕЦ бяхме през изминалите седмици с хиляди непримирими граждани и млади хора, които искаха промяна и живот в една истиснки свободна, демократична, правова и европейска България. Сред нас бе и Ваня Рибчева, майката на загиналия командос Емил Шарков, член на СОБТ. Борисов вдигна ръка и срещу тази почернена българска майка, като неговото правителство се опита да я изхвърли от  жилището и заради членството и в БОЕЦ и нейната борба да търси до край истината за смъртта на нейният син!

Втори и трети септември 2020г.  ще останат, като едни от най-срамните и черни дни в новата българска история. Кръвта пролята на жълтите павета пред Министерски съвет и използването на СОБТ срещу мирно протестиращи граждани е позор, който може да бъде измит само със свалянето на Борисов и Гешев и отстраняването на мафията на Пеевски, Доган и бандата им от властта. Съд и затвор за мутрите и националните предатели.

Случилото се олицетворява всичко, в което се е превърнало управлението на Борисов – мутренска диктатура, а самият Борисов в долен диктатор способен дори на убийства, за да запази властта си. Страхливец способен да изпрати Отряда за борба с тероризма срещу гражданите, чиято сигурност този отряд е призван да гарантира.

БОЕЦ се обръщаме към баретите от СОБТ с призив да върнат своята войнска чест, като откажат да изпълняват античовешките заповеди на мутрата диктатор и застанат до гражданите изпълнявайки своята клетва да защитават българското общество! „НА ТОЧНОТО МЯСТО, В ТОЧНОТО ВРЕМЕ, С ТОЧНАТА СИЛА“! Сега е времето, момчета, мястото е до нас на площадите, а силата е на гражданите изправили се срещу злото, което ограбва и убива държавата и народа ни. 

#БОЕЦсрещуМАФИЯТА

Всеки ден на площадите и бой до дупка за постигане на първата четворна  цел – ОСТАВКИТЕ на Борисов, Гешев, Кошлуков и Цацаров. 

БОЕЦ се превърна в символ на съпротивата срещу престъпната власт на мафията! Дела, акции, протести, сигнали, това е начина. Всеки ден!

image

БОЕЦ финансираме цялата си дейност сами, а делата срещу криминализираните институции и мафията превзела държавата ни  тепърва започват. Поемаме рисковете, плащаме цената за действията си срещу корумпираните ни управници,борим се за свободата си, будим заспалите и събираме непримиримите. За нашите съмишленици и  за всеки, който е съпричастен с битките ни и би искал да ни подкрепи, публикуваме банковата сметка на Сдружението. Благодарим за подкрепата, това е обща битка на гражданите срещу мафията!

ГД „БОЕЦ”

ИНТЕРЕСНО ЗАЩО ОТ НИКОЯ ПРОТЕСТИРАЩА СИЛА,КОЯТО ПРЕТЕНДИРА ЗА СПРАВЕДЛИВОСТ В УПРАВЛЕНИЕТО И ВЛАСТТА,НЕ ЧУВАМ НИЩО ПО СЪЩЕСТВО ЗА   БЪЛГАРИЯ, ЗА Г Е Н О Ц И Д А  Н АД   Б Ъ Л Г А Р С К И Я  ЕТНОС, ЗА ПРАВАТА НА БЪЛГАРИТЕ,КАТО НАРОДОТВОРЧЕСКИ СОБСТВЕНИК И  ПЪЛНОПРАВЕН ВЛАДЕТЕЛ НА БЪЛГАРСКАТА ЗЕМЯ!  НЕ, ЗА ЕВРОПА, ЗА  Б Ъ Л Г А Р И Я ! ОТ 30 ГОДИНИ В БЪЛГАРИЯ УПРАВЛЯВАТ МАЛЦИНСТВАТА,КЪДЕ ЯВНО,КЪДЕ ТАЙНО,НО ВСИЧКИТЕ, ПОДКРЕПЯНИ ФИНАНСИРАНИ И ИНСПИРИРАНИ ОТ ВЪН,А НОВИТЕ НИ "ПОКРОВИТЕЛИ" ГЛОБАЛИСТИ, НИ НАБИВАТ  САМОУБИЙСТВЕНИ РАЗБИРАНИЯ И ДЕЙСТВИЯ,КАТО: "В КОЙ ВЕК СМЕ,ЧЕ ДА МИСЛИМ ЗА ВОЙНА", ЧЕ " ВСИЧКИ КОВИД-ГЕЙ,ЛЕСБО,ТРАНС ВИРУСИ И БАКТЕРИИ И ВРАГОВЕ И ПЕТИ КОЛОНИ ОТ ВСЯКАКЪВ ЕТНОС,НО ВСИЧКИТЕ БЪЛГАРОМРАЗЦИ И ВСИЧКО,КОЕТО ЖЕЛАЕ НАШЕТО ИЗЧЕЗВАНЕ, ИМА ПРАВО НА ЖИВОТ,.А НИЕ НЯМАМЕ ПРАВО ДА МУ ПРОТИВОДЕЙСТВАМЕ ОТ ДЕМОКРАТИЧЕСКИ  И ЕВРЕОСЪОБРАЖЕНИЯ,ЗАЩОТО " ВЕЧЕ СМЕ НЯМАЛИ ВРАГОВЕ". ТОГАВА НЕ НИ ТРЯБВА И АРМИЯ,НАЛИ?  НАШИТЕ ИЗОСТАНАЛИ ОТ НОВИЯТ ПОВЕЙ НА МИРА И БЛАГОДЕНСТВИЕТО  СЪСЕДИ ИМАТ,НО ТЕ СА ПРОСТИ,ЗАБЛУДЕНИ И НЕГРАМОТНИ.  НЕ ГЛЕДАТ ПРОГРЕСА ОТ НАС!
ВИЖ ГИ В ИЗРАЕЛ? В ТУРЦИЯ,ГЪРЦИЯ,САЩ,РУСИЯ НАВСЯКЪДЕ ВСЕ СИ МИСЛЯТ,ЧЕ  ИМАТ ВРАГОВЕ И ИМ ПРОТИВОПОСТАВЯТ ДЪРЖАВНОСТ!? ПЪК СМЕ УЖ В 21 ВЕК?!/  И  ЗА  ПАРАЛЕЛ: В ТАЛМУДА ПИШЕ- "ОКО ЗА ОКО!", А НАС НИ УЧАТ:"ОБЪРНИ И ДРУГАТА БУЗА.."!  КАТО СРАВНИМ ДВЕТЕ РЕЛИГИИ И ПРЕВЕДЕМ,СЕ ПОЛУЧАВА:"СЪБУЙ СИ ГАЩИТЕ И СЕ НАВЕДИ"! НЕ Е ЛИ МАЛКО НЕСПРАВЕДЛИВО И УНИЗИТЕЛНО ИЛИ МНОГО НЕСПРАВЕДЛИВО И СЪВСЕМ УНИЗИТЕЛНО,НО ПОВЕЧЕ ОТ УДОБНО ЗА НАШИТЕ ВРАГОВЕ,ДЕТО ГИ НЯМАМЕ.?! НЕ Е ЛИ ВРЕМЕ  ДА СЕ СВЕСТИМ И ДА ЗАПОЧНЕМ ДА МИСЛИМ ПО СЪЩЕСТВО, ДА ПРЕСТАНЕМ ДА БЪДЕМ " ПАТОЛОГИЧНИ НАИВНИЦИ,КАКВИТО НИ СМЯТАТ ПО ЦЯЛ СВЯТ,ЗАЩОТО ОТ ТОВА ЗАВИСИ ОЦЕЛЯВАНЕТО НИ,КАТО НАРОД И НАЦИЯ!  Б Ъ Л Г А РИ ! СТАНЕТЕ И СЕ СЪБУДЕТЕ! НАД НАС Е БОГ И БОГ Е ВСИЧКО! БОГ Е ДА ЖИВЕЕШ ДОСТОЙНО И ПРАВ! ПАРИТЕ СА НИЩО,ТЕ СА РОБСТВО И УНИЖЕНИЕ! НЕ ЖИВЕЙ ЗА ПАРИ! ЖИВЕЙ ЗА КАУЗА: БОГ,РОД,ОТЕЧЕСТВО!
Н.М.




Гласувай:
1


Вълнообразно


Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: nikikm
Категория: Политика
Прочетен: 19703460
Постинги: 44667
Коментари: 6160
Гласове: 7174
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031