Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
08.09.2020 18:25 - Ген. Димитър Шивиков: Управляващата сган си отива на 10 септември, иде краят на мутрите https://narod.bg
Автор: nikikm Категория: Политика   
Прочетен: 88 Коментари: 0 Гласове:
1





Ген. Димитър Шивиков: Управляващата сган си отива на 10 септември, иде краят на мутрите imageот admin на 08.09.2020 2 4,783 Споделете

image

Ген. Димитър Шивиков, един от най-последователните критици на хунтата на Бойко Борисов, призова народът да излезе на площадите на 10 септември, четвъртък, за да принуди „управляващата сган” най-сетне да даде оставка, видя Narod.bg.

В поста си националният командир на българския контингент в Афганистан пише още и за критиците на президента и върховен главнокомандващ Румен Радев, които го атакуват заради позицията му срещу мутрите на Бойко и искането му за оставка на целия кабинет, установи репортер на Narod.bg.

Генерал Димитър Шивиков е авторът на девиза на 68-а бригада „Специални сили“ – „Там, където другите не могат“. Негова е и заслугата за доизграждането на православния храм в района 68 бригада.

Ето пълния тест на посланието на българския офицер:

Проправителствените медии се надпреварват да публикуват прессъобщения с лидерството на управляващата ШАЙКА из страната с бомбастични заглавия, като колко много симпатизанти ги посрещат и как горките те изпадат в някакъв емоционален транс, а в действителност на снимката се вижда само самотният и уплашен човечец, определящ себе си за месия.

В дните, когато целокупният български народ отбеляза Съединението на Княжество България с Източна Румелия тези индивиди с фалшив патос на низвергнати политици призовават за обединение и съединение на народа. Къде бяхте до сега, жалки смешници, та сега се сетихте да търсите подкрепа в НАРОДА? С престъпници и родоотстъпници никога няма да има обединение. Ние не сме като вас!

Инженерът и конструктор на поцинковани кофи пак се изказва неподготвена, обвинявайки президента Радев за метежник. Госпожо, жалка и смешна сте. Отдайте се на любимия вожд и си гледайте жалкия животец!

Един друг индивид, виден поет от Пловдив, с просълзени очи се изказа, че не отишъл на площад Съединение в Пловдив, че аджеба президентът щял да бъде там. Не, господине, не отидохте защото се уплашихте от народната любов.

Друг лидер се заканва, че импийчмънтът за президента наближава. Ще ви кажа само едно нещо, НЕУВАЖАЕМИ ПОЛИТИЦИ, всяко изказване, всяко появяване по медиите ви носи гняв, презрение и омраза от народа.

Посегнете ли на президента си подписвате политическите присъди. Умолявам ви, продължавайте в същия дух! Хората ще залеят площадите.

ИМАТЕ ЕДИН ЕДИНСТВЕН ПРАВИЛЕН ХОД, НЕЗАБАВНА ОСТАВКА! НА 2 СЕПТЕМВРИ, КОГАТО ПРЕЗИДЕНТЪТ ПРИЗОВА МУТРИТЕ ВЪН И УПРАВЛЯВАЩАТА СГАН НЕЗАБАВНО НАПУСНА ПАРЛАМЕНТА. ВСЕ ПАК ПРИЗНАХА, ЧЕ СА МУТРИ С ТОЗИ АКТ. НАС НЕ НИ Е СТРАХ И ЩЕ ПРОТЕСТИРАМЕ ДО ОСТАВКАТА! ПРИЯТЕЛИ, НОВАТА ДАТА Е 10 СЕПТЕМВРИ 08.00 ЧАСА ПЛОЩАД „НЕЗАВИСИМОСТ“ СОФИЯ!




Гласувай:
1


Вълнообразно


Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: nikikm
Категория: Политика
Прочетен: 19803778
Постинги: 44988
Коментари: 6162
Гласове: 7181
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930