Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
08.09.2020 18:38 - Уволниха от Пирогов медсестрата от протеста за заплати с грозно отношение https://19min.bg
Автор: nikikm Категория: Политика   
Прочетен: 99 Коментари: 0 Гласове:
1



Уволниха от Пирогов медсестрата от протеста за заплати с грозно отношение Видян 1907 пъти | Коментари 2
Гласували 2 image

Смъртността от К19 скочи, защото медсестрите работят на по 2 места и заразяват хората в старческите домове, а ето какво съобщи с текст и запис Синдикатът на българските медицински специалисти СБМС: “Вчера уволниха дисциплинарно Бойка Анастасова от Пирогов!Това не е проблем, очаквахме го! Свикнахме! Изненада няма!Очакваме също така и Съда бързо да я възстанови, защото има грубо неспазване на закона от страна на работодателя...СБМС, ще се погрижи за това! Вчера обаче, уволниха не просто Бойка, една от водещите на протестите на медицинските специалисти, а един професионалист, от който ще имат нужда най-вече оперираните деца в Пирогов! И дори това може да се преглътне по някакъв начин, ако намерят кой да я замести ( защото вчера на нейно място не е останал никой). Но...това, което са направили водещи " специалисти"- доцентите Шивачев и Цоцомански е ГОЛЯМО падение! Начина, по който са се отнесли към нея, гаврата с личността й в коридорите на Пирогов пред погледа на нейни колеги, пациенти, придружители не мога да опиша с думи... БРУТАЛНО е, чуйте сами: https://vocaroo.com/1loaRnzwkmcC ( опровергайте записа, хайде дайте вашия от камерите в Пирогов или точно тогава е имало профилактика???)
Вие сте СРАМ за бялата престилка, вие сте СРАМ за цялата лекарска гилдия! Това поведение НЕ се оправдава с нищо, защото преди да си, какъвто и да е специалист, началник, директор...трябва да си ЧОВЕК!
Очакваме Етичната комисия на БЛС да реагира, за което сме я сезирали официално!
Очаквахме и" г-н "Балтов да накаже виновните, но той предпочете да се лиши от един професионалист, който сме наясно, че няма да бъде загуба за Пирогов, но ще бъде загуба за пациентите! Затова ви призоваваме да си подадете оставката г-н изпълнителен директор! Вие не мислите за просперитета на повереното ви лечебно заведение! Вие, заедно с " достойно" представилите се доценти уронвате престижа и доброто име на институция, като Пирогов!
ОСТАВКА! За вашето бездействие и за незаконното уволнение на Бойка Анастасова!”.




Гласувай:
1


Вълнообразно


Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: nikikm
Категория: Политика
Прочетен: 19785954
Постинги: 44942
Коментари: 6162
Гласове: 7179
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930