Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
11.09.2020 18:24 - След асфалтовите кражби на Бойко – Асеновград на протест заради разбити пътища, които трошат колите на народа https://narod.bg/
Автор: nikikm Категория: Политика   
Прочетен: 125 Коментари: 0 Гласове:
1



След асфалтовите кражби на Бойко – Асеновград на протест заради разбити пътища, които трошат колите на народа imageот admin на 11.09.2020 0 1,190 Споделете

image

След безкрайните хвалби на Бойко Борисов как е направил „милиони километри” пътища по цяла България, зад които прозират кражби за милиони лева, много шосета в България продължават да са буквално непроходими.

Жителите на квартал „Горни воден” в Асеновград, например, се надигнаха на протест заради окаяното състояние на една от главните пътни артерии в града. Според местните от половин година участъкът е разкопан и оставен на произвола на съдбата, научи първо репортер на Narod.bg.

Хората роптаят, че нямат нормален достъп до домовете си, а придвижването на центъра на града е кошмар. Местните са гневни, че колите им се разбиват по ужасните пътища и редовно джобовете им олекват със сериозни суми за ремонти.

„Преди месец пропадна изцяло една от шахтите, още две са на път да пропаднат. Направихме подписка и я внесохме в общината в края на юни – началото на юли. Нямаме отговор”, заяви протестиращ пред журналист от Narod.bg.

От общината все пак изпратиха официален отговор до Нова телевизия на Кирил Домусчиев – Киро Гела, един от най-близките до Бойко Борисов олигарси, в който нагло заявяват, че нямат финансова възможност за цялостен ремонт на пътя.

Новият кмет на Асеновград Христо Грудев е от хунтата на ПП “ГЕРБ” и в началото на мандата си през ноември миналата година лееше гръмки обещания по медиите.

Грудев обещаваше, че скоро след встъпването си в длъжност ще се заеме с различни реновирания на обекти, като моста при Общинския пазар. Кметът обеща, че Градският парк ще бъде обновен, защото това били неотложни неща.

Сега обаче, когато хората въстанаха срещу окаяното състояние на пътищата в града, градоначалникът си прави оглушки с оправданието, че “няма пари”. Склонни сме да вярваме, предвид ситуацията в много български градове, управлявани от ГЕРБ. Мощните реконструкции секнаха, общинари са без заплати от месеци и структурите на местно ниво се разпадат главоломно.

Няма пари! Змията хапе най- силно, когато знае, че умира. Борисов усеща, че краят му е близо и напъва да краде и усвоява, сега обаче само за себе си, ядосват се читателите на Narod.bg. На малките и средни общини не се отпускат средства и местните управители се провалят с гръм и трясък.

Вече писахме, че в много градове кметове и общински съветници масово напускат ГЕРБ заради лъжите, които са им били пробутвани от хората около Бойко.

Време е хунтата да промени лозунга си. „Работа, работа, работа” лъсна като опашата лъжа. „Обещания, обещания, лъжи” звучи далеч по-правдоподобно!

Снимката е илюстративна

Виктория Николова




Гласувай:
1


Вълнообразно


Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: nikikm
Категория: Политика
Прочетен: 19794407
Постинги: 44977
Коментари: 6162
Гласове: 7179
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930