Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
17.09.2020 17:51 - БОКО ХВЪРЛЯ КЪРПАТА, ВЛИЗАМЕ В СПИРАЛА НА МРЪСНА ВОДА. „АРТИСТИ“ БОЛ, ТОПКИ НЯМА! http://afera.bg/
Автор: nikikm Категория: Политика   
Прочетен: 186 Коментари: 0 Гласове:
1



БОКО ХВЪРЛЯ КЪРПАТА, ВЛИЗАМЕ В СПИРАЛА НА МРЪСНА ВОДА. „АРТИСТИ“ БОЛ, ТОПКИ НЯМА!

image

Както вече писа АФЕРА, на три пъти поне Главатарят на Хунтата Боко бе готов да напусне поста, Схемата обаче го спираше. Наскоро Боко Тиквата е провел знакова среща, която финализира напъните.

Боко ще хвърли кърпата.

И не заради протестите. За онези, които имат очи да видят, римейка на Схемата „умни и красиви“ срещу Орешарски, се повтаря със завидна сила. И тогава не те свалиха Орешарски, но пък години наред пищяха, че точно пърфомансите им го бутнали. Друг определяше свалянето от Власт.

За жалост, и сега е същото.

След хвърлянето на кърпата от Боко, влизаме в спирала на мръсна вода.

Парламентарни процедури, опит за правителство, неиздържащ, стигане до служебен кабинет и избори.

Отсега в знакови среди усилено се пласира името на Георги Спартански като премиер.

Който очаква крут служебен кабинет, с първа точка – задължителна!!!, пяна ни излезе на устата да я повтаряме! – смяна на абсолютно всички шефове на вътрешни дирекции на МВР – за да се стопира схемата за фалшификации на изборите – пак ще е прецакан.

Общо взето – предстои тотално прецакване. За пореден път.

Оня, от когото чакаме брутален служебен кабинет, няма ПАК да има топки да го направи. Положението с обкръжението там и набутаните „в роли“ кандидати за власт – е неспасяемо.

Безпощадната политическа аритметика е ясна.

На манежа – вали, гърми, ГЕРБ, благодарение на това, че има редица свои кметове, респективно шефове на ОД на МВР, респективно общинска и държавна администрация, ще си вземат 800 000 гласа от раз.

Плюс СЪПОРТА НА ЦВЕТАН ЦВЕТАНОВ. Който продължава да живее с илюзии, че Борисов и Цветанов са разделени или са „врагове“, има много поздрави от АФЕРА. Запомнете от нас – там „разделението“ е пунта мара. Цветанов обира недоволните от ГЕРБ, за да ги притури после пак там, където трябва.

Дослука на десносектантите на Христо Иванов с Цветан Цветанов и паралелно директно с Бойко Борисов, който директно ги прати на Росенец, за да отклони вниманието от себе си, е трасето по което ЕВЕНТУАЛНО ще влязат в парламента. А ще влязат, ако продължи сегашната схема за провеждане на избори. Дувара МУ е катапулт.

ДПС взимат това, което си взимат винаги. Традиционно.

БСП е разцепена отвътре и онези, които загубиха от Корнелия Нинова ще работят против нея, за да я потопят на следващия конгрес. По традиция. Което означава, че няма да вземат онова, което практически иначе могат.

Патриотите – на ръба.

Слави Трифонов, когото се изтрепват всички властови агенции да обявяват едва ли не като втора политическа сила – го няма. Забелязвате ли, че там всичко е единствено на хартия?! Физически той не присъства, а структурите по страната са му водени от съмнителни бивши седесари с минало пробито. Напоследък Слави е развалил дослука със знакова видима отвсякъде фигура. Фигурата обаче не се казва Боко Тиквата.

На картата остават около милион и половина – два люде, които не припознават никого и не желаят стари изтъркани лица.

Голяма част от тях продължават да чакат президента Румен Радев да направи нов проект. Радев си гони целта – втори мандат и технологично изтърва окончателно влака за нова партия, освен ако не се закачи за създадена досега такава. Кандидати да бъдат използвани – бол. ДПС му вдигнаха толкова високо топката с призива в прав текст „излез, поведи народа и направи партия“, че повече няма накъде. И нищо не му пречеше досега да го направи – Илияна Йотова е политик, може спокойно да остане да води президенството, нищо не му пречеше, освен липсата на топки. И липсата на адекватен кръг около него, защото „стратези“ и „тактици“ там са пълен потрес.

Протестите, в лицето на Отровното трио, предстои да обявят създаването на партия. Тамадите там ще са отровното трио, Мая Манолова и сие, и лица, които са подбрани. Някои от тях отсега плонжират към служебния кабинет, а и не само.

Онези, които очакват само нови лица, ще са разколебани, защото ще видят доста хора, които са ни ясни като длан.

Така – една огромна част от избирателите пак ще се чуди на кой /куц/ кон да заложи.

И пак ще се стигне до патовата ситуация да влезем в спирала от избори, защото при такава конфигурация трудно ще бъде съставено правителство, а  и да се създаде, няма да издържи дълго.

Защо не се случва Нов проект, или в прав текст Нова партия, така лелеяна от повечето българи?

Защото избори се правят с пари! А парите са съсредоточени у нас единствено в определени кръгове.

И жестоката истина е, че каквото и да ви говорят, каквото и да ви рецитират, каквито и революционни роли да играят, парите идват от едни и същи места. По традиция.

Така че се пригответе.

Влизаме в спирала от мръсна вода. Пак ще тече и изтича, а при нас тя не е спирала.

Да, Боко е аут, отдавна, даже вече не е важно точно кога ще хвърли кърпата.

Фитки са.

Това, което предстои е важно. А то е тъжно.

„Артисти“ влезли в роли – бол, топки няма.

Разбирате ме за какви топки говоря, нали?!

Веселина Томова




Гласувай:
1


Вълнообразно


Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: nikikm
Категория: Политика
Прочетен: 19783986
Постинги: 44931
Коментари: 6162
Гласове: 7179
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930