Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
21.09.2020 17:26 - ГЕРБ продължават с добре познатат схема „разделяй и владей“ https://svobodnoslovo.eu
Автор: nikikm Категория: Политика   
Прочетен: 121 Коментари: 0 Гласове:
1



ГЕРБ продължават с добре познатат схема „разделяй и владей“

21.09.2020 adminimage

ГЕРБ продължават с добре познатат схема „разделяй и владей“, подкрепяни от пиявиците ВМРО-БНД, НФСБ и Атака, както и от селските тарикати на Воля и ДПС. Тези протестиращи са хубави, другите са лоши, казват от ГЕРБ. Я бързо едните да изпъдят другите, за да им подхвърлим едно кокалче.

Още по-интересно е, че в медиите се тръби за някакви организатори на протести, но имат ли протестите реално организатори е съществен въпрос, който следва да си зададем. Оттук няколко извода. Наивността на българския народ не е достигнала предела си. Разединението и изкуственото държане на протеста твърде пацифистичен идва не от волята на гражданите, а от иззелите медийното пространство лъжеорганизатори, самообявили се за нещо неясно какво. Липсата на единен водач е очевидна, както и обединение между т.нар. опозиционери.

Ако тези, номиниращи себе си с помощта на медиите като „лица на протеста“ и „организатори“ не разсейваха напрежението, досега можеше и да е свършено с кабинета Борисов-3. Предизборните кампании са в разгара си, най-вероятно очеведни за наблюдаващите процесите. Отсега са на дневен ред неприятни закономерности.
Факт, че мнозина от нас продължават с протестните действия въпреки медийните фигури в тях и въпреки отчавайщата наглост на премиера и изказващите са от управляващите реално и задкулисно партии, целящи да ни отчаят и да загубим надежда за успех.
Къде в този протест са структурите на уж големи опозиции? Къде е „борбата с мафията“ (защото пацифизмът не допуска дори „освободителни войни“)? Къде са месиите – личности над личностите и какви са техните действия?

Отговорите са ясни. И въпреки всичко това, въпреки неприятната среда, гражданите няма да се откажат, защото не са чак толкова безмозъчни, коркото се иска на шайката и са наясно, че избори, организирани от ГЕРБ никога не са били и няма да бъдат избори.

#ОСТАВКАМУТРО
И не ми говори заваляно как „всеки мое си протестира колко си иска“ стига да било законно, защото ти от ЗАКОННО нищо, ама нищичко не разбираш. И за избори не говори, че си нелеп. Живей още малко в измисрения си свят, а после …
#ОСТАВКАСЪДЗАТВОР
Ако преди това някой от твоите не ти свети маслото.

Искра Михайлова




Гласувай:
1


Вълнообразно


Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: nikikm
Категория: Политика
Прочетен: 19798461
Постинги: 44977
Коментари: 6162
Гласове: 7180
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930