Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
07.10.2020 18:07 - Отровното трио обяви, че ще съди Мецола от ЕНП, тя скоростно се отрече от твърденията си, изтегли поправките http://onovini.eu/
Автор: nikikm Категория: Политика   
Прочетен: 123 Коментари: 0 Гласове:
1



Отровното трио обяви, че ще съди Мецола от ЕНП, тя скоростно се отрече от твърденията си, изтегли поправките октомври 7, 2020

 

image

 Комично и абсурдно продължение получи историята около поправките в доклада на ЕП за България, внесени от евродепутата от Малта Роберта Мецола. Вчера тя поиска в документа да се запишат подозренията, че обвиняемият бизнесмен Васил Божков финансира протестите. 

Днес обаче от Отровното трио – проф. Велислав Минеков, адв. Николай Хаджигенов и Арман Бабикян обявиха, че ще я съдят, а това предизвика скорострелна реакция от нейна страна – Мецола оттегли предложенията си за промени, които стъпваха на правителствените опорки на кабинета Борисов – че на протеста се плаща и че държавният глава Румен Радев, който има конституционното задължение да бъде политически неутрален, е взел директна линия на поведение в опозиция на правителството, поискал е неговата оставка и използва протестите като платформа за своята позиция. 

През последните часове обаче стотици български граждани подложиха на масирана критика Мецола на профилите й в социалните мрежи и тя оттегли поправката.

 

 image

 След като малтийската следовница на Манфред Вебер и Борисов размисли, Отровното трио излезе с позиция по казуса:

Радваме се, че в рамките на 1 час евродепутатът Roberta Metsola от ЕНП направи лесен избор между съдебната зала, в която щяхме да я изпратим и привързаността ѝ към върхушката от ГЕРБ. Тя бе подготвила поправка, в която присъстваше твърдението, че известен магнат плаща за протестите в България. Очевидно съдебната система в ЕС работи по-добре от българската и безрадостната перспектива е накарала г-жа Мецола да преосмисли думите си и да оттегли предложението си.

 Ние имаме прости мечти свързани с борбата с корупцията и реалната демокрация. В родината на г-жа Мецола финансовото разузнаване разкри поръчителя на убийството на журналистката Дафне Галиция. И ние искаме както свобода на словото, така и работещи инструменти за борба с мафията. Битката за нас продължава ✊????????

 проф. Велислав Минеков
адв. Николай Хаджигенов
Арман Бабикян

 Оф нюз




Гласувай:
1


Вълнообразно


Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: nikikm
Категория: Политика
Прочетен: 19793685
Постинги: 44972
Коментари: 6162
Гласове: 7179
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930