Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
11.10.2020 19:07 - COVID-19 не е бил изолиран https://strogosekretno.com
Автор: nikikm Категория: Политика   
Прочетен: 285 Коментари: 0 Гласове:
2COVID-19 не е бил изолиран
Той е заместител на световна война
Геополитически анализ на "Строго секретно"

image

От 10 месеца светът замръзна в ужаса на COVID-19. коронавирусът, който убива хиляди хора навсякъде и всички трябва да носим маски, да фалираме бизнеса, да си стоим вкъщи и т.н.

Националните икономики на 193 държави членки на ООН, получиха заповед да се затворят от януари 2020 г.

Заповедта идваше от САЩ, от глобалните банкстери, от СЗО и от Световния икономически форум, от милиардерските фондации, начело с Бил Гейтс. Всички те се втурнаха да издават заповеди за разрешаване на кризата със световното здраве.

Милиони хора загубиха работата си и спестяванията си за цял живот. Развиващите се страни потънаха в бедност и отчаяние.

И за всичко това беше виновен вирусът COVID-19.

Но това беше и е колосална измама. Така е. Измама!

Защото никой, никъде и никога, никакви "професионалисти" и "медицински експерти", никога нито веднъж не са изолирали вируса, който според тях причинява COVID-19.

Повтаряме – няма никакви налични количествени вирусни изолати на 2019-nCoV...

Това е истината. Няма количествено определени вирусни изолати. Нито един.

Е, добре, щом няма вирус, каква е тази вирусна пандемия, която хвърли целия свят в спиралата на масовата безработица, фалити, крайната бедност, истерията и самоизолацията? И изведнъж няма никакъв вирус. Никакъв COVID-19, или поне 18.

Медицинската наука знае повече от 100 години как точно да изолира бактерия или вирус, за да определи дали всъщност е точният инфекциозен патоген, причиняващ вредата. Това става чрез процеса, известен като Постулатите на Кох.

През 1889 г. германският лекар и бактериолог Робърт Кох изложи своите известни критерии за преценка дали даден патоген (бактерии или вирус) е причината за дадено заболяване. Критериите на Кох внесоха необходимата научна яснота в тогавашната много объркана област.

Постулатите на Кох са следните:

  • Патогенът трябва да присъства във всеки етап на заболяването.
  • Патогенът трябва да бъде изолиран от гостоприемника с болестта и да се отглежда в чиста култура или друга подходяща среда.
  • Конкретната болест трябва да се възпроизведе, когато чиста култура от патогена се инокулира в здрав податлив гостоприемник.
  • Патогенът трябва да бъде възстановим от експериментално заразения гостоприемник.

Постулатите на Кох все още са еталон за преценката дали има причинно-следствена връзка между патогена и клиничното заболяване.

Но към днешна дата – октомври 2020 г., никоя лаборатория, никъде на тази планета не е извършила успешно Постулатите на Кох върху така наречения нов коронавирус, за който се твърди, че причинява COVID-19.

Това, което видяхме при избухването на "болестта", наречена COVID-19, са лъжи на едро, подигравка с общественото здравеопазване, за да ни лишат от нашите свободи, препитание, бизнес и отдих.

COVID-19 е най-голямата измама, извършена някога върху човечеството.

Да, има някакъв нов грип, който кара някои хора да се разболяват. Но, това не е "пандемия". Не е нужно да носите маска или ръкавици, за да се предпазите. Не е нужно да се дистанцирате социално. Не, не е нужно да спирате бизнеса си или да стоите заключени вкъщи.

Добре де, щом няма вирус, тогава какво има?

Има поредна велика измама, наречена COVID и поредна човешка глупост, защото преди 10 месеца, през декември 2019 г. започна Първата световна "биологична война" с внедряването на био – и психо диверсията, наречена коронавирус, а по-късно COVID-19, глобална криминална конспирация с епични пропорции.

Става дума за преднамерена икономическа, психологическа и военна добре организирана схема за съкращаване на световното население, най-голямата в историята на планетата.

Основният въпрос е дали вирусът е генетично инженерирано биологическо оръжие или е естествена еволюция на нов вирус.

Десет месеца след началото на "епидемията" продължаваме да поддържаме първата версия – че става дума за Първата световна биологична война с внедряване на вирусна диверсия, най-напред в Китай, а след това и другаде, със съкращението COVID-19 /което означава Co – корона, V – вирус, D – болест – 2019 г./

Важни в случая са таймингът на появата на "вируса" и истинските причини.

В Пентагона разработват биологическо оръжие още от 1981 г. Ако го използват за аерозолна атака, американците бяха изчислили, че за убийството на 625 000 души всеки смъртен случай ще струва на Пентагона само по 29 цента. Евтино и ефикасно.

Оръжието на всички оръжия без никакви разходи.

И така, въпросът за нас има отговор.

COVID-19 е биооръжие, внедрявано с операцията "корона пандемия" и съответната психоакция на страх, паника и т.н., за да се прикрие крахът на финансовата система на САЩ, т.е. крахът на хилядолетието и най-страшната криза в историята на човечеството.

За съжаление, това е само началото.

И така /въпреки че още няма 100% доказателства, че COVID-19 е направен в лаборатория/, в много държави САЩ имат лаборатории, които могат да направят това. Следователно е възможно и освобождаването на COVID-19 с планирана атака.

COVID-19 е вид чудовище на Франкенщайн, събрано от някои части от други вируси, причиняващи болести. Атаките с биологично оръжие може да са по-лоши от атаките с химическо или ядрено оръжие, тъй като вирусите имат способността да се възпроизвеждат с експоненциални темпове и по този начин да мутират по пътя.

Коронавирусният синдром не е просто обикновен коронавирус, наречен COVID-19. Това може да е много по-сложен патогенен микроорганизъм и болестен процес, отколкото медицинските експерти знаят.

Патогенният микроорганизъм, който е бил умишлено въоръжен в американска военна лаборатория като специфичен генофонд, е насочен към биологично оръжие, наречено COVID-19, който е биоинженериран да мутира, за да избегне правилната диагноза. COVID-19 пуска в движение уникален болестен процес, който се проявява различно при всеки пациент.

Коронавирусният синдром предизвиква изключителна мутация и морфиране на COVID-19 в напълно различен коронавирусен патоген, който след това лежи латентно в организма много след излекуването на пациента.

Коронавирусният синдром, т.е. COVID-19, може да е високо усъвършенствано биологично оръжие, което беше умишлено биоинженерирано, за да бъде изключително опортюнистично, хищно и пагубно.

С една дума – коронавирусът е като заместител на световната война в нейния икономически цикъл...

Преди 90 години, през октомври 1929 г., световната икономическа криза започна с паника на Нюйоркската фондова борса. До края на годината паниката излезе от борсата. Предприятията спряха, стотици хиляди работници напуснаха, станаха фалити на американски компании, не само малки, но и гиганти...

До 1930 г. икономическата криза обхвана Европа, Латинска Америка, Азия, целия свят. Спадът на производството (рецесията) навсякъде продължаваше до 1933 г. Националният доход на Америка от 87,8 милиарда долара през 1929 г. падна до 40,2 милиарда долара през 1933 г. Повече от 135 000 търговски, промишлени, финансови компании катастрофираха. През трите години на кризата почти половината от американските банки фалираха.

Когато падането спря, започна фазата на застоя.

През 1933 г. Рузвелт с неговия "Нов курс" се опита да смекчи социално-икономическата ситуация в страната. За сметка на държавните пари започна програма за обществени работи /всъщност копираше Хитлер в Германия – строителство на пътища, рекултивация на земя, канали, залесяване, трудови дейности, които не изискваха специална квалификация на работниците./ Тази програма даде заетост и минимален поминък на милиони обикновени американци, но не можа да извади Америка от стагнацията. Властите не можеха да преодолеят бедността. През годините на кризата и депресията в САЩ, според различни оценки, 5-6 милиона души умряха от глад.

В Европа продължаваше застоя и бедността. Изключение правеха само две държави – СССР и Германия.

Съветският съюз през 30-те години се развиваше динамично, провеждайки индустриализация, демонстрирайки на целия свят предимствата на социалистическия модел на икономиката.

Германия първоначално беше в застой заедно с други западни страни, но след като Хитлер дойде на власт през 1933 г. започна също динамично да се развива. В страната възниква "икономическо чудо", но то се подхранваше с пари от американски и английски банкери, които подготвяха Хитлер да се хвърли на Изток – срещу Съветския съюз.

Всички налични по това време икономически методи за съживяване на икономиката бяха изчерпани. За Запада това беше особено страшно на фона на високата икономическа динамика на СССР. Такива контрасти можеха да доведат до окончателната победа на социализма в света. Това доведе управляващите кръгове на Запада до идеята, че единственият изход от икономическата им стагнация, която стана хронична, може да е войната. Война - голяма, световна.

Използвайки примера на Първата световна война, САЩ разбраха, че глобалните въоръжени конфликти могат да променят икономическото положение на страната. В навечерието на Първата световна война Съединените щати бяха най-големият международен длъжник в света. Но в края на Първата световна война САЩ станаха най-големият нетен кредитор. Щатският долар се превърна в световна валута заедно с британската лира.

САЩ, Англия, Франция, Германия, Италия, Япония и други водещи капиталистически страни започнаха да се подготвят за Втората световна война. Смяташе се, че войната ще отпише всичките им дългове, дисбалансите в икономиката ще изчезнат, бързото развитие ще започне от нулевия баланс на националните икономики. Държавите длъжници мечтаеха да унищожат своите кредитори. А страните –кредитори мечтаеха да получат пазарите и природните ресурси на длъжниците и милиарди репарации от победените. Враждуващите страни наложиха мораториум върху обичайните правила на пазарната икономика.

Държавата с желязна ръка изглади и прикри натрупаните дисбаланси, позовавайки се на военно време. Войната възстанови железния ред в капиталистическата икономика, използвайки административно-командни методи.

И Втората световна война, която започна на 1 септември 1939 г., се превърна в средство за спасяване на световния капитализъм от продължителния застой и системна криза.

Сега да се върнем към нашия 21-ви век. През 2007-2009 г. светът отново затъна в глобална финансова и икономическа криза. Тази криза не доведе до премахване на всички дисбаланси, натрупани в икономиката.

След края на острата фаза (рецесия) през 2009 г. настъпва застой (депресия). Трябваше да започне възстановяване, но очакванията не се оправдаха. Сега е 2020 г., но възстановяване няма.

За сравнение – през 30-те години на миналия век стагнацията продължи от 1933 до 1939 г., т.е. шест години. Сега стагнацията след кризата от 2007-2009 г. продължава вече 11 години, почти два пъти по-продължително.

В известен смисъл позицията на Запада през 21 век би трябвало да е по-добра, отколкото през 30-те години на миналия век, тъй като вече го няма СССР с динамично развиващата се икономика.

Съветският съперник на Запада изчезна, но се появи Китай с безпрецедентно високите си темпове на икономически растеж. Икономическата динамика на Китай през последните три десетилетия определено може да се нарече "бум". Такъв дълъг подем не е познат в нито една западна държава в цялата история на капитализма.

И Западът трябва да направи нещо.

Разбира се, идеята за разгръщане на голяма война и с нейната помощ за пореден път да се преодолеят противоречията на капиталистическия начин на производство не е чужда и сега на представителите на западните управляващи кръгове. Идеята е много примамлива, но сега ще бъде самоубийствена. Първите две войни се случиха без ядрени оръжия и други оръжия за масово унищожение (ОМУ).

Третата световна война неизбежно ще доведе до използването на ОМУ. Значи, има нужда от замяна на световната война, която да помогне за изравняване на дисбалансите на капиталистическата икономика, за съживяване и поддържане на статуквото на управляващия елит и "дълбоката държава".

Алтернатива на горещата война - студената война, е войната, която днес те наричат хибридна, т.е. смесена. Тя включва използването на финансови, търговски, икономически, психологически и информационни средства, кибер оръжие, специални методи на специалните служби за борба с противника. Но всичко това не дава на властите правомощия да преминават от пазарно базирани методи на икономическо управление към административно-командни методи. А само с последните могат да се опитат да преодолеят натрупаните в икономиката дисбаланси, т.е. с въвеждането на Оруел 84.

И тогава се появи коронавирусът. Елитите започнаха да раздуват заплахата, създавайки атмосфера на страх и паника и в обществото.

Използвайки страха, властите получават неограничени правомощия и започват активно да се намесват в икономиката. Подобни методи противоречат на принципите на "цивилизования" капитализъм, но, както се казва, целта оправдава средствата. В случая – целта е тяхното оцеляване. Значи, позволени са всички средства.

Според "експерти", "извънредното положение" ще продължи до края на годината. Максимум до средата на следващата, вероятно до 2022 г., а може и до... 2030 г.

През това време ще премине вълната на масивните фалити, ще бъдат елиминирани дълговете, измерени с десетки трилиони долари. Балоните на фондовите и другите финансови пазари ще изгърмят, ще се изтрият нулите на трилионите дългове и тогава икономиката ще започне да "диша" отново, ще започне възстановяване – reset, което след това ще се превърне в растеж. И така нататък.

Тогава с "войната с вирусите" може да се приключи, но не когато медицинската статистика покаже намаляване на броя на заразените и умрелите от коронавирус, а когато акциите и други пазари стигнат до дъното. В този момент собствениците на парите ще изкупят обезценените активи и ще излязат наново.

Опитите вече са налице с BlackRock и Vanguard.

След това може да започне и икономически растеж. А ако не започне и икономиката навлезе в нова рецесия, тогава управляващите "елити" на Запада ще измислят и ще ни пробутат някакъв нов "вирус". И отново ще се повтори сценарият – "Борба срещу пандемията", но с нова схема на икономическия цикъл, която може да се нарече "вирусен икономически цикъл".

Собствениците на парите, които организират и сегашната "пандемия", вече не се нуждаят и от капитализма, който имал някакви цикли на развитие, които и до днес те не могат да разгадаят, въпреки че нещата не са толкова сложни, даже елементарни.

Те се интересуват от крайната цел – властта над света. Мечтаят да установят нов световен ред, в който няма да има национални държави и ще бъде създадено едно световно правителство. Това няма да има нищо общо с капитализма, да не говорим за социализма.

Може да се нарече нова система на робовладелство или нов феодализъм.

Но избухването на сегашната вирусна война разкри плановете на световния елит, освети агентите му и разкри много механизми на подривната му дейност. "Пандемията" накара милиони хора по света да разберат, че проектът за нов световен ред не е фантазия на шепа "теоретици на конспирацията". А че става дума за нова война на живот и смърт на човечеството със собствениците /или по-точно с печатниците/ на парите.

Резултатът не е предизвестен. Спасението е само в съюза на Русия и Китай.

imageГласувай:
2
0


Вълнообразно


Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: nikikm
Категория: Политика
Прочетен: 14148561
Постинги: 27288
Коментари: 5896
Гласове: 6410
Календар
«  Юни, 2021  
ПВСЧПСН
123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
282930