Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
14.10.2020 19:08 - ГЕРБ-Стъки: Турско робство не е имало! Имали сме една обща много успешна държава!
Автор: nikikm Категория: Политика   
Прочетен: 95 Коментари: 0 Гласове:
1



 

ГЕРБ-Стъки: Турско робство не е имало! Имали сме една обща много успешна държава! 14.10.2020

image

Всеки българин знае, че Турско робство не е имало, казва със самочувствие на титулуван историк Станислав Недков Стъки – борчЕто. Имали сме много успешна съвместна държава, заяви Стъки пред турски медии в Одрин без да му трепне окото.

 Нещо повече, той твърди, че отношението на българските граждани към Иван Вазов е култ. Вазов манипулирал и затова е вредно учениците да го изучават. За сметка на това в учебниците трябва според него да влязат трудовете – сега се дръжте за нещо, за да не паднете – на фурнаджийската лопата Антон Тодоров, на конкурента на барба Ганьос Борисов – Александър Йорданов.

Не е имало Старозагорско клане, Баташко клане,

Перущенско клане, нито пък Априлско въстание, и още куп въстания против турците, за които учениците дори не са чували. Нямало е еничари, според Стъки.

Иван Вазов според него само си бръщолевил. Битката с комунизма е по-важна, затова горните мастити по неговата оценка автори, трябва да се изучават по школата.

Турците са ни истинските приятели,

а не Русия, която винаги е искала да ни заличи, коментира Станислав Недков – Стъки.

Мръсната пропаганда, която от години полека-лека погребва стълбовете на българската история от учебниците, очевидно вече бере щедри плодове. Младостта на този ММА борец, който не спечели медал от турнира в Одрин, подсказва, че е

сполучливо творение на българофобите,

които прокарват невидимо ценностите на джендърството в училищата. А обичайният патриотизъм, който е в душите на кой да е народ по света, се смята за вреден. Стъки очевидно не е човек, който ще се усъмни във сдъвканата, лесно смилаема пропагандна история, която е погълнал, за да се надяваме, че ще си засече познанията с повече от един достоверен исторически източник.

Е, мутрите и в това успяха

– отгледаха си малокултурно поколение, което да им се възхищава и което да мрази родолюбивите българи.

Погледнете и тези подобни теми, преди да видите как продължава надолу този текст:

Това е изявление на Стъки по време на клубно първенство по MMA в Одрин, съобщи информиран.нет. Турските журналисти направо са летели от радост. Ердоган – със сигурност още повече. Нали той твърди, че половината България принадлежи на Турция!..




Гласувай:
1


Вълнообразно


Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: nikikm
Категория: Политика
Прочетен: 19786392
Постинги: 44942
Коментари: 6162
Гласове: 7179
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930