Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
16.10.2020 17:45 - ПРОКУРАТУРО, НЕ БЛЕЙ, А СЕ СЕЗИРАЙ! САНИРАНЕ В СИЛИСТРА ПО ГЕРБАДЖИЙСКИ – ЕВРОПА ДАВА ПАРИ, КМЕТСТВА И ОБРЪЧИ ОТ ФИРМИ ГИ КРАДАТ! http://afera.bg
Автор: nikikm Категория: Политика   
Прочетен: 101 Коментари: 0 Гласове:
1



ПРОКУРАТУРО, НЕ БЛЕЙ, А СЕ СЕЗИРАЙ! САНИРАНЕ В СИЛИСТРА ПО ГЕРБАДЖИЙСКИ – ЕВРОПА ДАВА ПАРИ, КМЕТСТВА И ОБРЪЧИ ОТ ФИРМИ ГИ КРАДАТ!

Зов за помощ за спиране на кражбите при саниране на блок 4, ул.Симеон Велики бл.4, Силистра

Уважаема г-жо Томова,

Казвам се Илчо Илиев тел . 0878….., собственик съм на  апартамент в блок, който в момента се санира.

Първия блок, който санираха по тази програма в Силистра бе на ул.Хр.Ботев 6, там има наследствен апартамент Емил Гойчев и бившият кмет на Силистра Балушев. Балушев е един от тези с миньорските пенсии за които беше арестуван шефа на НОИ в гр.Силистра. Блока е саниран чудесно с нов покрив с покривни панели с пяна, покривен термо панел, измазване на комини и поставяна на шапки. ПВЦ дограма, боядисване на входовете. Не е пестен труд и материали. Всички блокове, които в момента се санират по ул.Симеон Велики им сменят покривите и правят пълен ремонт на покривите.

Живущите в бл.4 имаме в момента голям проблем с некачественото саниране на блока.

Получава се нещо подобно като с ремонта на подлеза за който писахте статия – с фибрана. Моля за среща или телефонен разговор. Насочете ме, ако Вие не искате, към журналист, който би разследвал проблемите при санирането.

Само на бл. 4 няма да се прави цялостен ремонт на покрива, който тече, а частичен. Прилагам ви снимки на керемидите трета или четвърта употреба за частичния ремонт.

Имаме голям проблем и с избраната фирма за строителство с ръководител Димитър Недялков. Същият с долнокачествени материали извършва санирането, а завишава цените, все едно е вложил първокачествени. Същият Недялков е съпруг на Мария Иванова Недялкова – Заместник-кмет „Хуманитарни дейности“ в Община Силистра. Тук явно прозира конфликт на интереси.

Прилагам снимков материал за течовете и негодните цигли, с които този пишмн сроител иска да замаже ситуацията.

Същият постави в мазите минерални дюшеци, които много приличат на стъкловлакно /стъклена вата/, която би трябвало да е забранена за ползване в жилищни сгради.

С няколко думи – На обект бл.6 работи Шуменска фирма. За един месец свършиха обекта с нов покрив, нови керемиди, изолация в мазите фибран около 10 см дебел и измазан.

Г-н Димитър Недялков е пълен провал, лошокачествени материали, стъкло вати, липса на работници, бавно и мудно се работи. Предната седмица работниците му работиха само един ден, защото няма работници. Криво поставена ПВЦ дограма в един от апартаментите и собственичката се страхува да се жалва.

Един от собствениците Михаил Йорданов Николов ги разбира нещата, но не смее да пише жалби до общината защото синът му е заместник кмет от ГЕРБ във Варна в район Младост. Юлиян Михайлов Йорданов. По думи на Михаил поставените капандури на покрива струват около 160 лева от Брамак, а инвеститора ги зачислява по 350 лева бройката. Една от капандурите имаше просвет от долната страна между капандурата и керемидата такава ,че може да провреш ръката си.

Същото положение и обшивките на комините, погледнато под покрива свети. При снеговалеж или дъжд с вятър ще има снегонавяване и течове. Гарантирано.

Много има за писане, затова моля за среща с компетентен журналист за отразяване на кражбата на евросредства. Европа дава пари за саниране, кметствата и обръчите от фирми ги крадат.

Програмата е смр и ремонтни работи на многофамилни жилищни сгради по Проект Енергийна ефективност за чист въздух в гр. Силистра с договор № BG16RFOP001-1.031-0007-C01 по оперативна програма Региони в растеж 2014-2020.

image

image

imageExif_JPEG_420

image

image

 




Гласувай:
1


Вълнообразно


Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: nikikm
Категория: Политика
Прочетен: 19698499
Постинги: 44652
Коментари: 6160
Гласове: 7174
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031