Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
18.10.2020 18:09 - ИСКАМ ЗАКОН СРЕЩУ ОТРИЧАНЕТО НА ТУРСКОТО РОБСТВО СЪС СТРОГИ НАКАЗАНИЯ НА ВИНОВНИТЕ https://svobodnoslovo.eu
Автор: nikikm Категория: Политика   
Прочетен: 116 Коментари: 0 Гласове:
1



ИСКАМ ЗАКОН СРЕЩУ ОТРИЧАНЕТО НА ТУРСКОТО РОБСТВО СЪС СТРОГИ НАКАЗАНИЯ НА ВИНОВНИТЕ

18.10.2020 admin

  image   66 SHARES ShareTweet

ИСКАМ ЗАКОН СРЕЩУ ОТРИЧАНЕТО НА ТУРСКОТО РОБСТВО СЪС СТРОГИ НАКАЗАНИЯ НА ВИНОВНИТЕ, ВКЛЮЧИТЕЛНО И НА ТЕЗИ, КОИТО ПОРУГАВАТ НАЦИОНАЛНИТЕ НИ ИКОНИ ЛЕВСКИ, БОТЕВ, РАКОВСКИ, ПАИСИЙ…
В редица страни на ЕС отричането на Холокоста се счита за престъпление, наказуемо според съответните закони.
ЕС работи над предложения за широк общ европейски антирасистки закон. Законът ще предвижда и наказания за отричащите Холокоста.
Във Франция например и сега е наказуемо отричането на антиеврейската политика на Германия по време на Втората световна война.
В Германия, както и в Швейцария, има осъдени, които излежават тежки присъди за престъплението “Отричане на Холокоста”
Нови страни-членки на ЕС от бившите социалистически страни пък искат текст за забрана на отричането на престъпленията, извършени по времето на Сталин.
У нас има закон за обявяването на БКП за престъпна организация.
Редно е ние да имаме и закон за носене на наказателна отговорност за отричането на петвековното турско робство и за отричането на съществувснето на Национално-освободителното движение, в което участват иконите на България: Раковски, Левски, Ботев, Хаджи Димитър, Стефан Караджа, Волов, Бенковски, Стамболов, Райна Княгиня, Панайот Хитов и много други, за чиито подвизи и героична смърт пишат Иван Вазов, Любен Каравелов, Захари Стоянов, Димитър Страшимиров и др.
В последно време самозвани учени от комунистическата БАН, както и други родоотстъпници, соросоиди, майцепродавци и отявлени българофоби изписаха тонове хартия да доказват, че турско робство въобще не е имало, а имало съжителство, присъствие, владичество, поданство, обща история и др.
Нямало кланета, нямало Батак, нямало Кочо Чистеменски, нямало Стара Загора, нямало осакатенивтБалканджи Йово без крака и ръце, който “не дава Хубава Яна на турска вяра”, нямало три синджира роби, нямало опълченци, нямало Шипка и т.н.
Нищо нямало!
Пък нашите възрожденци просто са били тъпанари и разбойници (като разбойниците Васил Левски и Георги Бенковски).
Наскоро “учени” от БАН обявиха официално, че “изразът турско робство е терминологично непригоден”.
Какво казват те с тази прокламация, насочена към МОН? Казват публично, че всъщност всички възрожденски песни – „Стани, стани, юнак балкански”, „Боят настана, тупкат сърца ни”, пламенните стихове на Ботев, националната епопея „Под игото”, тефтерчето на Васил Левски, „Записките” на Захарий Стоянов и др. са всъщност негодна работа, да се махат от учебниците по история и български език, тъй като са пълни с терминологичните непригодности “турско робство”, “свобода или смърт” и т.н.
Тези бюджетни “учени” искат да се ползва неуместният термин „владичество”, или даже “съжителство”.
Мисля, че подобни действия са всъщност най-голямо престъпление, и даже държавна измяна, доколкото оскверняват паметта на наши светци, дали живота си за Освобожданието на България от петстотингодишното турско робство, и внушават антиродолюбиви чувства и нихилизъм.
Подобно на законите за търсене на наказателна отговорност при отричане на Холокостта, у нас следващото Народно събрание, надявам се то да не е продажно като сегашното, което, знаем, е доминирано от крадливи гербаджии, фалшиви патриоти и от турци, трябва да приеме най-спешно Закон против отричането на турското робство.
В него да се предвиждат наказания, съпоставими с наказанията за отричане на Холокоста в ЕС.
В 11 от 27-те страни-членки на ЕС (Германия, Италия, Белгия, Франция, Словакия, Румъния, Литва, Полша, Австрия, Унгария и Чехия), както и в Швейцария, се присъждат наказания до 20 години лишаване от свобода (затвор) за отричане на Холокоста.
Ако такъв закон е налице и у нас, то той ще пази от поругаване националната памет на България и нейната национална идентичност, която в момента е силно заплашена по много линии и от много субекти.
Искам Закон срещу отричането на петвековното турско робство и на турските зверства.
Мъките на българите в общ план са по-големи, далеч по-дълготрайни и по-жестоки от Холокоста, представляват демоцид, и имат несравнимо по-тежки последствия за българската нация.
Затова този Закон срещу отричането на турското робство е толкова необходим.

*Това ще бъде един мракобеснически закон и ще предотвратява търсене на истината! Такива са законите за холокоста и др.Би трябвало да се задейства закон за Родоотстъпничество и национално предателство с най-тежки последствия за предателите! Н.М.




Гласувай:
1


Вълнообразно


Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: nikikm
Категория: Политика
Прочетен: 19833159
Постинги: 45056
Коментари: 6164
Гласове: 7181
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930