Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
25.10.2020 18:49 - Васил Божков учреди партията си https://bgpravda.blogspot.com/
Автор: nikikm Категория: Политика   
Прочетен: 117 Коментари: 0 Гласове:
1



Васил Божков учреди партията си   image Васил Божков създаде инициативен комитет и ще регистрира партията си "Българско лято". Това съобщи самият той в профила си във фейсбук, където публикува и видео от провелото се в сряда в София събрание на учредителите.

Бизнесменът, срещу когото има повдигнати 18 обвинения в България, се е включил чрез видеообръщение в заседанието, в което призовава присъстващите да не се страхуват и да се борят да изчистят държавата от управляващата "хунта".

Във видеото се вижда, че на учредителното събраните на Инициативния комитет присъстват около 60 души с маски, които четат и подписват учредителни декларации. Срещата се води от Борис Соколов. Той е на 36 години и през голяма част от кариерата си работи за "Еврофутбол". От няколко години е директор на отдел "Маркетинг" в компанията на Божков "Нове холдинг".

След обръщението на запис от Божков, Соколов прави изявление, в което запознава присъстващите с мисията и принципите на новата партия.

"Трeтaтa нaциoнaлнa кaтacтрoфa e фaкт. Рaздeлeниeтo нa влacтитe e имитaция. Дeмoкрaциятa e фacaднa. Инcтитуциитe нe рaбoтят. Cъдeбнaтa cиcтeмa нe рaздaвa cпрaвeдливocт. Прoкурaтурaтa e прeвърнaтa в бухaлкa. Върхoвният ѝ ръкoвoдитeл нe oтгoвaря прeд никoгo", ce кaзвa в учрeдитeлнaтa дeклaрaция нa пaртиятa.

В ocнoвитe cи тя зaлaгa cлeдвaнe на принципитe нa прякaтa дeмoкрaция и върхoвeнcтвo нa зaкoнa и увaжeниe към мнoгooбрaзиeтo нa oбщecтвoтo във вcичкитe му фoрми.

През ноември ще бъдат обявени програмата, мисията, платформата и целите на "Българско лято", каза още Борис Соколов.

*Гарантирано! Божков влиза в парламента и получава имунитет! Вива! Българите получават още една доза от същото и почват да чакат следващите избори и разбира се да псуват! И да пият естествено,за отдушник! Пак ще има протести, оглавявани от ненамерили място,край политическата софра или такива на чужда сорософра,ако на нЕкой отвън нещо не му уйдисва. На световните кукловоди не им пука,КОЙ ще управлява и убива в България,стига да унищожава и унижава  българите! Другите етноси имат имунитет! И все така,магарето си носи самара,но не хвърля къч! Значи ще го носи още дълго! Да живей! Н.М.




Гласувай:
1


Вълнообразно


Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: nikikm
Категория: Политика
Прочетен: 19702394
Постинги: 44667
Коментари: 6160
Гласове: 7174
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031