Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
31.10.2020 17:26 - За деня на народните будители-некоректно
Автор: nikikm Категория: Политика   
Прочетен: 185 Коментари: 0 Гласове:
1

Последна промяна: 02.11.2020 20:59


За деня на народните будители-некорестно

И като започна напоследък една напоителна камапания,една реклама по антибългарското  „Б“НР,та месеци..За новите народни будители! Нищо против хората, направили добро на други хора,ама пък чак будители..? Не е ли изефтиняване на историята ни? Точно така е.

Много неща днес са така, пленяват те със думи,докосват сърцата,играят на народни, патриотични струни,дъх на бащино,мило,родно,на история.На велики моменти и дела на велики българи! Това,което днес така ни липсва.И..сме завладени и прехласнати!Браво на радиото,че не ми се казва българско,браво на тези от фондацийката,които са се погрижили за нашата духовност и ни напомнят,че все още има хора между нас.Но йезуитска работа братя!Хвалейки някои добри неща и хора,те всъщност приравняват битови прости неща с духовността и величието на други отдали силите си и живота си за съхраняване на българщината,за оцеляване на народа ни и създаване на държавата ни.Как да ги поставиш на един до друг.Толкова ли струват Отец Паисий, Вазов, Каравелов,Ботев,Левски..Та това са титани!

Та това правят днес със нас!Заблуждават ни и ни подменят историята или я правят незначителна! Езикът свещен се замърсява от журналисти,политици ,всякакъв род анализатори и обикновени близачи,които искат да покажат „интелигентност“ с употребата на чуждици,с американското „ам“,което пък трябва да ни покаже върхови достижения в познанията по английски  и пр. Вижте латиницата,шльокавицата,която ни залива от всякъде,вижте си телефоните и съобщенията в тях,съобщенията от банките,документи на английски и отдолу от немай къде превод на български.Вижте рекламите,вижте имената си изписани с главни букви?!Някъде бях чел,че в древен Рим,така са изписвали имената на робите..Вижте,гледайте и мислете! В активен процес на дехристиянизиране,разчовечаване и дебългаризация сме! Вижте линейките, къде са червените кръстове? Знамената висят надолу противоконституционно. Къде е държавата? Няма я! Крепостта е предадена отвътре и не ни е за първи път!

Пък тази фондацийка,която между другото награди пр.Мутафчийски,когото хората не могат да гледат, за будител,има за спонсор една от най-крадливите и вредни за България фирми-дънди прешъс. Да,същата,която от два тона злато остава на България 2 кгр.

Та това за сега,не можах да се сдържа за сегашната ситуация „Слепци,водят слепци!“И тия последните не искат да виждат,така им е по-добре,незрящи и спящи. Логично. Та,чакат се нови,но истински будители,да даде Бог!

Николай Москов

 




Гласувай:
1


Вълнообразно


Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: nikikm
Категория: Политика
Прочетен: 19707494
Постинги: 44667
Коментари: 6160
Гласове: 7174
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031