Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
04.11.2020 17:57 - Covid-19 e най-хубавата новина за крадците в здравеопазване. Защо Бойко го е страх от зам.-министъра Бойко Пенков? https://narod.bg
Автор: nikikm Категория: Политика   
Прочетен: 83 Коментари: 0 Гласове:
1



image Бойко Пенков е недосегаем на поста, защо ли? ДнесМнения Covid-19 e най-хубавата новина за крадците в здравеопазване. Защо Бойко го е страх от зам.-министъра Бойко Пенков? imageот admin на 04.11.2020 0 58 Споделете

Covid-19 се оказа идеалното извинение за негодниците в клетото ни българско здравеопазване, което напълно унищожиха през изминалите 30 години на безобразно „демократично“ грабене.

Преди имахме една от най-добре развитите здравни системи в света. Всеки български гражданин ползваше качествено и безплатно здравеопазване. Продължителността и качеството на живота бяха високи, а днес водим всяка една класация за смъртност.

Как се стигна дотук?

Българското здравеопазване отдавна не работи въпреки милиардите левове от джоба на българският данъкоплатец, които се наливат в него всяка година и мистериозно изчезват.

Зад тази „мистерия“ стоят конкретни хора, които от години заемат ключови постове, чрез които менажират и покриват източването на милиарди от джоба на българите.

Става въпрос за далеч по-голям мащаб от някаква си банка КТБ, която напълно незаслужено беше наречена „кражбата на века”. Защото най-голямата кражба в България е именно в здравеопазването. И ако в КТБ пострадаха само вложителите, то от чудовищните кражби в здравеопазването страдаме всички.

Българските болници се превърнаха в мъртвилници, които ни изведоха в челните световни класации за смъртност, а термини като геноцид и изтребление са далеч по-точни определения за това, което се пробутва на българите, вместо здравеопазване.

Безбройните журналистически разкрития за злоупотребите в болниците, здравната каса и Министерството на здравеопазването винаги остават встрани от интереса на прокуратурата или завършват щастливо в съда.

От време на време ни пробутват по някоя тежка присъда за полудяла от свръхнатоварване медицинска сестра, която си е изтървала нервите на работа. И с това ни караха да мислим, че нещата са под контрол. Докато продължаваха да крадат.

Covid-19 е най-хубавото нещо, което се беше случвало на уродливите лица в криминалното ни здравеопазване. Защото в момента то е истинска печатница за пари, въпреки че напълно спря да работи. И това не е нонсенс, а реализираната мечта на група негодници, които са окупирали здравеопазването ни от години.

Тези негодници не са анонимни, а само недосегаеми (или пък не). Те са постоянно във вашия телевизор и ви казват, какво да мислите и да не мислите.

Всеки проблем си има име, фамилия и адрес.

КОЙ е несменяемият зам.-министър на здравеопазването, който дори Бойко Борисов не смее да уволни? И затова го назначи за трети път като министър, защото така му е казано!

Това е Бойко Пенков и ако се вгледате внимателно в „професионалния път“ на този ценен актив, ще разберете как се подготвят кадри за голямото грабене.

Доктор Пенков започва кариерата си като лекар на повикване за отговорните партийни другари в Правец и така се превръща в техен доверен лекар. Викат го за всичко – от високо кръвно до ожулено коляно на внуците.

Тези внуци днес ни управляват!

През 1992 година и настъпилата „демокрация“ довереният лекар на отговорните партийни другари в Правец е изстрелян за управител на Университетската болница за белодробни заболявания в София, а оттам направо в Министерството на здравеопазването.

Това е човекът, чрез който се разработват новите схеми за кражба и започва тяхното прилагане. За целта от Министерство на здравеопазването доктор Пенков е прехвърлен в НЗОК и произведен в директор на Здравната каса. Това е началото на края на родното здравеопазване.

Правителството на Сакскобургготски го изгони от поста директор на касата. Причините са повече от една, а по-късно доктор Пенков споделя, че затова приема масонството. Защото, ако е бил масон още тогава, нямало да се раздели с ключовия си пост.

Реклама

При напускането на здравната каса доктор Пенков просто отива от другата страна на грабежа и автоматично е назначен за директор на Здравноосигурителна компания „Закрила” АД, а после е назначен за управител на новата частна болница „Софиямед“.

В тази връзка през 2012 година новият директор на здравната каса Пламен Цеков каза: В момента в София има над 9000 болнични легла при необходими 6500 такива, т.е., имаме около 3000 легла над норматива.

Това беше намек, че новопоявяващите се частни болници като „Софиямед“ се създават, за да допълнят схемата по кражбата на обществения ресурс в здравеопазването, а назначаването на доктор Пенков като управител на новата частна болница беше явното доказателство за това.

Тези думи на Пламен Цеков му костваха главата и той беше предсрочно освободен като директор на здравната каса по предложение на Мая Манолова (тогава зам.-председател на парламента), която положи завидни усилия, събра нужните гласове за целта и така изпълни поставената ѝ задача.

Хубаво е да не се забравят фактите, когато хора, пряко участвали в тежките корупционни практики, днес се представят за тяхна алтернатива!

Тоталния колапс на здравеопазването ни са следствие на дългогодишните кражби в него. Само временно може да бъде прикрит с извинението за covid-19. После трябва някой да „опере пешкира“.

Защото българите вече видяха реалността, в която не получават здравеопазване, за което са плащали, плащат и ще продължават да плащат. Освен това скоро във всяко българско семейство ще има починали близки хора следствие на напълно блокиралото, неадекватно и нефункциониращо здравеопазване.

Ако не започнат да падат глави на истинските виновници, а прокуратурата и цацаратурата в лицето на КПКОНПИ продължават да си чоплят носа за бедствието, което вече чука на вратата ни, социалното напрежение ще расте с невиждан мащаб. Съвсем скоро ще последва експлозия, която не само ще помете всички планове на задкулисието, а и напълно ще го освети.

Днес Narod.bg ви дава само едно от имената на истинските виновници. Защото то е еманация на отвратителните схеми и безобразните кражби в здравеопазването. Разбира се, това е само едно от уродливите лица на грабежа в здравната ни система. Но неговият път отлично описва как се случва този грабеж. От Министерството на здравеопазването, през Ддравната каса, здравноосигурителните компании, частните болници…. и кръгът се затваря отново в Министерството на здравеопазването.

В следваща статия ще опишем в детайли в кои престъпления е лично замесен Бойко Пенков и какви са неговите взаимовръзки. Защото дълголетието му като зам.-министър на здравеопазването, директор на Здравната каса, управител на частни здравноосигурителни фондове и болници има своята цена.

От прокуратурата може да не знаят, или да им е наредено да се правят, че не знаят, КОЙ, например, е истинският виновник за цялата дейност по вкарването и сертифицирането на турските ваксини за деца. Обаче ние отлично знаем, че просто си измиха ръцете с Петър Москов, за да прикрият истинския си актив.

Какво е тук някакъв си бушон – министър, когато трябва да се прикрие важният актив на задкулисието, който от години им замита кражбите на гърба на народа, а хората започнаха да мрат като мухи в мъртвилниците наречени болници, ако изобщо ги приемат в тях. Защото вече и това ни отказват. И занапред ще бъде все така, ако продължаваме да търпим.

Няма никакво значение кой ще бъде министър, защото чрез Бойко Пенков задкулисието реално ще продължава да управлява в това министерство, от което се краде най-необезпокоявано. Защото досега ЕС изобщо не се интересуваше какво се случва в този сектор. Обаче….досега.

После дойде covid-19, а задкулисието се огледа и в парите от ЕС, свързани с него. По този начин най-сетне ще принудим ЕС да вземе отношение към сектора, който ни сложи начело на всички световни класации по смъртност.

Оставяме настрани факта, че подчиненият зам.-министър е далеч по-богат (поне по наличности в банкови сметки в страната и чужбина) от своя министър, който беше дългогодишен зам. финансов министър и настоящ финансов министър. Защото ако изхождаме само от това ще излезе, че човекът, който от 1980-а работи с финансите на страната, има далеч, далеч по-скромни наличности по банковите си сметки от придворния лекар на отговорните партийни другари от Правец.

Чиито назначения се разписваха с еднаква лекота от правителствата на Иван Костов, Сергей Станишев, Пламен Орешарски и Борисов.

Ето, затова казваме, че Бойко Пенков е еманация на отвратителните схеми и безобразните кражби в здравеопазването, а който иска, може да вярва, че различните правителства са правили нещо различно в интерес на народа, или че дори са имали някакви идеологически търкания различни от тези за кражбата на парите от джобовете на българите.

Идва време за възмездие, неуважаеми политици. Дори да е частично и дори да е закъсняло. В Правец обичаха да казват – да отстреляме някоя патица, че още не е дошла Нова година, за да заколим прасето.

Стефан Апостолов, специално за Narod.bg




Гласувай:
1


Вълнообразно


Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: nikikm
Категория: Политика
Прочетен: 19706408
Постинги: 44667
Коментари: 6160
Гласове: 7174
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031