Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
13.11.2020 18:02 - АКАДЕМИЯ ЗА НЕКАДЪРНИ ДЕБИЛИ https://svobodnoslovo.eu
Автор: nikikm Категория: Политика   
Прочетен: 119 Коментари: 0 Гласове:
1



АКАДЕМИЯ ЗА НЕКАДЪРНИ ДЕБИЛИ

13.11.2020 admin

  image   22 SHARES ShareTweet


Територията вече се превърна в опитно поле, на което де що има некадърен дебил, го пускат да издевателства над местното население. Гледам управленските решения през последните години, да не кажем десетилетие и установявам, че няма нито едно, което да се родее дори отдалеч със здравия разум, националният интерес и елементарната логика. Нито едно!

Законозанаятчийството се превърна в любимо занимание на хора, на които капацитетът им стига най-много да нахранят кокошките. И то с указания и под контрола на някой знаещ. Да, ама не! Пускат ги да творят закони. След това юристите гледаме и не вярваме на очите си.

 

Като своеобразен връх в занаятчийското коване на закони мога да посоча мерките срещу пЛАНдемията. Оставям настрани истерията, умишлено раздухвана от правителството и генерал Годжи, които в други времена трябваше наказателна отговорност да понесат за всичките простотии, които наговориха по медиите. Но да затвориш държавата и хората при 100 болни и да не вземаш адекватни мерки при 4000 заразени, няма нито ум, нито логика, нито професионализъм.
Всеки, който се е сблъскал напоследък със здравната система, е установил, че просто я няма. Сега се заработват едни пари по ковидясването, а хората се оставят да мрат без професионална грижа или като опитни зайчета за лекари, които на практика не знаят как да лекуват болестта.

Знаем, че Главната Мутра е спортна натура, нищо, че не му личи също като на спортния министър. Затова и спортът е облагодетелстван в сравнение с простотии като образованието например. Никаква пречка няма за провеждане на тенис турнири и европейско по колоездене, но събирането на ученици в училище е недопустимо, според болните мозъци на управляващите.

И като диамантът на дебилните опити ще посоча „зеленият коридор“ за възрастните хора. Които биват успокоявани от дебилите, че нямало да бъдат глобявани, ако пазаруват извън коридора, ама все пак трябва да спазват мярката. Думата „дискриминация“ явно ГМР не я е чувал или като всяка дума с повече от една срички, не я е разбрал. На първо място, и много млади хора се заразяват. На второ – много хора на тази възраст работят и никой няма да ги пусне да пазаруват в работно време. На трето – за чий, бе?!? Защо се подигравате с възрастните хора? Че и с нас? Да гледаме унижението как баби и дядовци ще получат инфаркт от стреса дали ще се вместят в малоумното време, което сте решили, че е за тях.

Преди 100 години е имало такова ограничение заради други белези, а не възраст. И натам ли отиваме, като имам предвид как Борисов явно е фен на концлагерите!?!

Елена Гунчева




Гласувай:
1


Вълнообразно


Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: nikikm
Категория: Политика
Прочетен: 19803974
Постинги: 44988
Коментари: 6162
Гласове: 7181
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930