Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
18.11.2020 17:49 - Легендарният Мартин Армстронг: Това са най-корумпираните избори в американската история - измама с 38 милиона гласа http://www.budnaera.com
Автор: nikikm Категория: Политика   
Прочетен: 143 Коментари: 0 Гласове:
0





Легендарният Мартин Армстронг: Това са най-корумпираните избори в американската история - измама с 38 милиона гласа   Споделяне     image

Легендарният анализатор на финансовия и геополитически кръг Мартин Армстронг заяви, че компютрите му са установили, че ще има огромни измами на изборите през 2020 г. още преди години.

Армстронг обяснява: „Компютърът не пита за моето мнение, нито на някой друг, а просто изчислява цифрите от икономическите данни. Никога не е грешил ... "

"Освен за 2016 г. (прогнозирал победата на Тръмп), за настоящите той каза, че това ще бъдат най-корумпираните избори в американската история. Публикувах това преди най-малко две години. Хората трябва да разберат, това не е мое мнение. Това отиде далеч отвъд всичко, което бях очаквал. На всички избори са гласували мъртви хора. Това е доста стандартно и то не е нещо ново ... Това (сега) е съвсем извън класациите. Това е левицата и те толкова отчаяно искат да поемат контрола над Съединените щати."

Ако измамата е „извън класациите“, тогава колко зле е ситуацията относно фалшивите гласове, включително гласовете, взети от президента Тръмп и дадени на Джо Байдън? Според Армстронг,

„Измамата е в милиони, определено милиони и може би са цели 38 милиона. Това е част от информацията, която получавам зад завесата.”

Мартин Армстронг също предупреждава, „Те (демократите / комунистите) искат да премахнат Върховния съд - точка. Скандално е това, което правят ..."

"Ето защо казах, че това не са прости избори между републиканец и демократ. Това е нещо много по-зловещо ... Вие няма да притежавате нищо и ще бъдете щастливи. Идеята им е да лишат всички от цялото им имущество - точка. Това е комунизъм. Тогава на вас ще ви бъде гарантиран основен доход. Ако не направите това, което правителството ви казва, като да получите ваксина или каквото и да е там друго, тогава, о, вашият гарантиран основен доход ще бъде спрян. Тогава как ще се храните? Това правят те ... В комунизма те отнемат всичката собственост от всички."

Армстронг допълва: „Те използват CV19 и изменението на климата, за да сложат програма за контрол.“

В заключение Армстронг казва: „Попадаме в ситуация на война срещу самите нас ...“

„Надявам се, че Тръмп ще спечели, защото ... той е последната ни защита срещу някои от тези хора и затова те се опитват да откраднат тези избори ... Те насърчават това велико зануляване - и това е комунизмът. Тези хора мислят, че това е добре за климата, но ще разберат, че продават не само себе си, но и семействата си и всичкото си потомство."

Присъединете се към Грег Хънтър от USAWatchdog.com, който взима това задълбочено интервю (с дължина 40 минути) от Мартин Армстронг от ArmstrongEconomics.com.

https://www.youtube.com/watch?v=1n8PvC0VexU&feature=emb_logo

Източник/ци: https://www.zerohedge.com/



Гласувай:
1


Вълнообразно


Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: nikikm
Категория: Политика
Прочетен: 19828466
Постинги: 45046
Коментари: 6164
Гласове: 7181
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930