Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
19.11.2020 17:22 - БОМБА! ИЗБОРИТЕ В САЩ СА КАПАН Изборите в САЩ са проведени под обявена от Тръмп „Национална извънредна ситуация“, което е поставило капан http://www.budnaera
Автор: nikikm Категория: Политика   
Прочетен: 142 Коментари: 0 Гласове:
1



БОМБА! ИЗБОРИТЕ В САЩ СА КАПАН Изборите в САЩ са проведени под обявена от Тръмп „Национална извънредна ситуация“, което е поставило капан   image


Mike Adams
(Natural News) Имаме още една голяма бомба за вас по отношение на изборите през 2020 г. Въпреки интензивната, злонамерена цензура на Big Tech (големите технологични компании, бел. прев.), ние наистина ставаме известни със задълбочен анализ и проучване на текущите събития, така че благодаря за вашата подкрепа, тъй като ние продължаваме да се борим за самото оцеляване на Америка, нашата конституционна република.

Тази история започва с малко известната Изпълнителна заповед (ИЗ), подписана на 12 септември 2018 г. от президента Доналд Дж. Тръмп. Тази заповед, достъпна на Whitehouse.gov, е озаглавена „Изпълнителна заповед за налагане на определени санкции в случай на чужда намеса в изборите на САЩ“.

В тази изпълнителна заповед, която почти никой не е покрил от деня на подписването й, президентът Тръмп обявява извънредна ситуация в национален мащаб. Тази извънредна ситуация все още е в действие и до днес, а изборите през 2020 г. се проведоха при това извънредно положение, което е решаващ момент за разбирането на това, което ще последва.

„Неразрешен достъп до избирателната инфраструктура“

В тази ИЗ президентът също така посочва, че хората и организациите, разположени отчасти извън САЩ, са известни, че могат да „се намесват или подкопават общественото доверие в изборите на САЩ, включително чрез неразрешен достъп до инфраструктура за избори и предизборни кампании, или скрито разпространение на пропаганда и дезинформация".

Ако започвате да виждате как това се връзва със CNN, NY Times, Washington Post и MSNBC, не сте сами. Както скоро ще видите, всички тези организации бяха уловени с тази спешна декларация за „чужда намеса“ в изборите в САЩ, подпомагани от съучастнически корпорации на американска земя.

Освен това ИЗ заявява, че тази външна намеса в изборите на САЩ „представлява необичайна и извънредна заплаха за националната сигурност и външната политика на САЩ“.

Защо това е от значение за всичко, което виждаме да става в момента с масираната измама на изборите, извършена от демократите и дълбоката държава? Защото Dominion Voting Systems е канадска компания. А Scytl се “върти” от Испания.

Точно така. Dominion е компания, която е чуждестранна собственост, което прави направената от Dominion кражба на избори “въпрос на чужда намеса“.

Между другото, Scytl е свързана с Джордж Сорос и демократите, и според TGP (виж по-долу) „Бил Гейтс също притежава акции в Scytl.“

Но което хората не знаят за всичко това е, че изпълнителната заповед на Тръмп от 2018 г. дава на Министерството на правосъдието правомощието да запорира всички активи на лица и компании, които са съучастници в подпомагането или прикриването на тази чужда намеса в изборите в САЩ.

Въпросната Национална заповед за извънредни ситуации призовава за изземването на всички активи на субекти, които са „пряко или непряко ангажирани, спонсорирани, скрити или по друг начин съучастници в чужда намеса в избори в САЩ“.

Това, разбира се, би трябвало да включва практически всеки водещ на фалшиви новини в CNN, всеки изпълнителен директор на Big Tech, всеки фалшив новинарски журналист от NBC News, NY Times и Washington Post. Всички те са съучастници в “подпалването” на Америка и прикриването на мащабната намеса в чужди избори, която току-що стана.

Изпълнителната заповед на Тръмп обяснява още, че изземването на активи ще бъде насочено към хора и образувания, които са:

“... материално подпомогнали, спонсорирали или предоставили финансова, материална или технологична подкрепа, или стоки или услуги за или в подкрепа на която и да е дейност, описана в подраздел (а) (i) на този раздел, или всяко лице, чието имущество и интереси в собствеността са блокирани съгласно тази заповед; или (iii) е притежавал или контролирал от или действал или имал намерение да действа за или от името на, пряко или непряко, всяко лице, чието имущество или интереси в собствеността са блокирани съгласно тази заповед.”

С други думи, ИЗ обхваща всеки човек, който е бил корумпиран или компрометиран от комунистически Китай. И това включва поне 80% от законодателите на демократите, според нашите оценки, включително сенаторите Файнщайн и Шиф.

Но това дори не е пълната степен на което се изисква в тази Изпълнителна заповед. В раздел 8 заповедта обяснява, че терминът „лице“ означава също „партньорство, сдружение, тръст, съвместно предприятие, корпорация, група, подгрупа или друга организация“.

С други думи, всяка медийна организация, която е съдействала за прикриване или подпомагане на чуждата намеса в изборите в САЩ, е станала специална мишена в настоящата Изпълнителна заповед.

По-нататък в раздела с определенията в ИЗ се обяснява:

“... терминът „избирателна инфраструктура“ означава информационни и комуникационни технологии и системи, използвани от или от името на Федералното правителство или щат или местно правителство при управлението на изборния процес, включително бази данни за регистрация на гласоподаватели, машини за гласуване, оборудване за табулация на гласуване и оборудване за сигурната трансмисия на изборни резултати.”

Това включва системите за гласуване Dominion, както и всички други системи за гласуване, използвани на последните избори.

И накрая, ИЗ описва какво означава термина „чужда намеса“. Това са:

“... всякакви скрити, фалшиви, измамни или незаконни действия или опити на чуждо правителство или лице, действащо като агент на или от името на чуждестранно правителство, предприети с цел или ефект на въздействие за подкопаване на доверието в или промяна на резултата или отчетения резултат от изборите или подкопаване на общественото доверие в изборните процеси или институции.”

Обърнете внимание на важните думи на „промяна на резултата или отчетения резултат от изборите“. Точно това направиха Big Tech и лъжливите фалшиви медии на Америка. Това е нещо повече от просто престъпление, това е държавна измяна ... и то попада точно в националния капан за извънредни ситуации, който Тръмп обяви публично през 2018 г., което сега означава, че на всички тези корпорации и организации могат да им се изземат активите буквално за една нощ.

В това видео адвокатът на Тръмп Сидни Пауъл описва „зашеметяващи статистически доказателства“ и „зашеметяващи свидетелски показания“ относно престъпната изборна измама, извършена в цяла Америка. Тя добавя: „Ако искате да говорите за намеса в чуждестранни избори, ние със сигурност я имаме сега.“

 

Представителят Луи Гомерт (R-TX) казва, че американските военни току-що са нахлули в сървърната ферма на Scytl в Испания

За да не смятате, че всичко това са само спекулации и слухове, сега стигаме до частта, където гумата среща пътя. Според видеоинтервю с представителя Луис Гомерт (R-TX), което се излъчи по-рано днес, американските военни току-що са извършили нападение върху сървърната ферма на фалиралата сега фирма Scytl в Барселона, Испания.

The Gateway Pundit (TGP), който беше в челните редици на голяма част от репортажите относно конспирацията с фалшифициране на изборите, се обърна към своите източници, за да потвърди военните операции в Европа, свързани със събирането на доказателства за кражба на избори. Ето какво съобщи TGP:

“След като правителството на САЩ потвърди, че този сървър на Dominion участва в смянат на гласовете, разузнавателната общност започна търсене на сървъра и откри, че сървърът е в Германия. За да получат достъп до този сървър и той да бъде достъпен за законно използване, те трябваше да държат Държавния департамент да работи в тандем с Министерството на правосъдието. Те трябваше да поискат от правителството на Германия да сътрудничи, за да позволи това изземване на този сървър.”

“Вземайки сървъра, сега те ще получат преки доказателства за това, кога е било инструктирано да се спре броенето. Те също така ще открият кой е дал нареждането да се спре да се брои и кой е инициирал алгоритъма, който е започнал да подменя гласовете. ЦРУ беше напълно изключено от тази операция.”

Ето интервюто с Гомерт, сега на Brighteon.com, в случай, че YouTube се опита да блокира това видео:

 

 

Изглежда, че операцията е насочена към  сървърната ферма на ЦРУ във Франкфурт

Вече имаме потвърждение и от документи на WikiLeaks, че ЦРУ използва център за данни във Франкфурт като дистанцеонна хакерска база за фалшифициране на изборите в САЩ. DW.com съобщи:

“WikiLeaks публикува във вторник множество документи на ЦРУ, за  които твърди, че разкриват подробности за тайния си хакерски арсенал.

Публикацията включва 8 761 документа, за които се твърди, че разкриват подробности за „злонамерен софтуер, вируси, троянски коне, оръжейни експлойти с нулев ден, системи за дистанционно управление на зловреден софтуер и свързана с тях документация“.

Твърденията разкриват, че строго секретно подразделение на ЦРУ е използвало германския град Франкфурт на Майн като отправна точка за множество хакерски атаки срещу Европа, Китай и Близкия изток.

Германският ежедневник „Sьddeutsche Zeitung“ съобщава, че за сградата е известно, че е дом на обширна мрежа от разузнавателен персонал, включително агенти на ЦРУ, шпиони на НСА, служители на военните тайни служби, служители на Министерството на вътрешната сигурност и служители на Тайните служби. Той съобщава, че американците също са създали гъста мрежа от аванпостове и черупкови компании във Франкфурт.”

Изглежда ЦРУ е използвало същия чуждестранен център за данни, за да хакне изборите в САЩ ... и е хванато. Именно поради тази причина, както съобщава Gateway Pundit, ЦРУ е изцяло държано далеч от операцията за набези на сървъри, която току-що се проведе в Германия. Набегът вероятно е бил насочен срещу собствената сървърна ферма на ЦРУ, управляваща операцията за дистанционно хакване на Dominion в нощта на изборите!

 

Потъване: Big Tech, медийни гиганти, демократични оперативи и половината от дълбоката държава

За всеки информиран човек трябва да е очевидно, че всичко, което Big Tech и фалшивите новинарски медии направиха, за да фалшифицират тези избори и скрият масовите операции за измама на гласовете на демократите, беше една скрита, мръсна измама и незаконно действие ... и всичко беше извършено от името на комунистически държави като Китай и от глобалистки операции, които се намират извън Съединените щати.

Не само че системите за гласуване, чиито хардуерни и софтуерни системи фалшифицираха изборите, се намираха в Канада и Испания; казват ни също, че част от фалшифицирането на изборите на ЦРУ в реално време включва данни, които се пренасочват към сървъри, намиращи се в Германия и вероятно Сърбия. Така че в тези избори участват поне три или четири чужди държави, като това не включва дори Китай и Венецуела, които и двете са имали други роли в управлението на влиятелни операции, за да обърнат резултата от изборите в полза на Байдън. (Според слухове, финансирането за Dominion е също така осигурено от богати социалисти във Венецуела.)

Сега Екипът Тръмп е в процес на събиране на неопровержими доказателства за престъпни тайни споразумения за намеса в изборите, а пътеките за прикриване ще водят директно до Big Tech (целенасочена цензура и тайно споразумение с Китай) и фалшивите леви новинарски медии (пропагандна кампания за прикриване на доказателства за чужди тайни споразумения).

Това означава, че с един замах президентът Доналд Тръмп ще може да:

  1. Арестува и изземе активите на всички топ демократи и предатели от дълбоката държава, които се опитаха да откраднат изборите през 2020 година.

  2. Изземе всички корпорации на Big Tech и леви пропагандни медии, участвали в конспирацията. Това може да включи изземването на техните имена на домейни като Twitter.com, YouTube.com, Facebook.com и др.

  3. Победи DNC завинаги, като разкрие огромните доказателства за широко разпространената измама с изборите, което също ще доведе до национален призив за система за идентификация на избирателите за всички бъдещи избори.

  4. Затвърди собствената си позиция като брилянтен президент на САЩ за втори мандат (а може би и трети, смеем да твърдим).

Никога не залагайте срещу Доналд.

 

Преброяванията вече нямат значение; удостоверяването на гласовете е вече без значение

Планът за действие за постигане на всичко това е в ход, докато четете това. Екипът Тръмп вече разполага с пълните дневници на транзакциите на изборните промени на Dominion Voting Systems, а с набезите, които се провеждат в Европа, се осигуряват още доказателства за чужда намеса.

Важното е, че този огромен брой доказателства за измами с гласуване ще бъде повече от достатъчен за президента Тръмп да предостави тези доказателства на американския народ, след което да обяви незаконен опит за бунт срещу Съединените американски щати, докато в същото време разполага американски маршали или военна полиция, за да арестуват предателските актьори в САЩ, които се опитаха да извършат тази сложна престъпна измама. Нищо чудно, че Джон Бренан изглежда го свива корема всеки път, когато се появява по телевизията на живо. След като планът на Тръмп бъде напълно активиран, хора като Бренан ще се нуждаят от пожизнен запас от памрерси за възрастни.

След като всички доказателства бъдат събрани и представени, президентът Тръмп просто трябва да обяви всички избори за невалидни, като артефакт на неуспешен опит за чуждестранен преврат срещу Съединените щати, подпомогнат от предатели в Демократическата партия и някои тъмни кътчета на разузнавателната общност (ЦРУ, ФБР и др.)

Като неизменен правен принцип всяка страна, която се ангажира със социален договор (като изборите) и след това изневерява, за да се опита несправедливо да „спечели“ този договор, се подразбира, че е дисквалифицирана. Не можете да спечелите избори, като ги откраднете. Съществува непреодолим юридически прецедент за това в съдебните решения както на Върховния съд (SCOTUS), така и на федералните окръжни съдилища. Преразглежданията са без значение. „Сертифицирането“ на фалшивите гласове е просто театър. Нищо от това няма значение, след като непреодолимият измамен характер на цялата операция бъде документиран и разкрит пред всички.

 

Вече спечелихме

Тръмп вече спечели тези избори. Изменниците-врагове на Америка вече са хванати. Те ще бъдат изправени пред наказателните обвинения с хиляди, докато всичко това се разиграва, освен ако не избягат първо от страната. И Министерството на правосъдието е на път да изпрати цялата операция на гилотината.

Американският народ е с Тръмп - включително много демократи, на които сега им се повдига от това, на което са станали свидетели - че левите се опитват да откраднат изборите със замах. Американците няма да позволят страната им да бъде открадната от чужди интереси и както вече споменахме, ако Тръмп трябва да призове всеки боеспособен мъж в Америка да дойде във Вашингтон, напълно въоръжен със смелост, милиони патриоти ще пристигнат да защитава тази конституционна република от нейните врагове, както външни, така и вътрешни.

Тръмп вече няма нужда да печели преброяванията и със сигурност не се нуждае от медиите на своя страна. Така или иначе тях няма да ги има още дълго. Всичко, от което Тръмп има нужда, е да продължи да събира доказателства, да се подготви да ги представи на света и да продължи да събира подкрепата на милиони американци, които са готови да жертват живота си ако е необходимо, за да защитят тази нация.

Ние печелим, ако решим да печелим.Единственият начин да загубим е, ако се предадем на престъпниците отляво.

И думата „отстъпвам“ дори не е в моя речник. Нито Алекс Джоунс, Оуен Шройер, Стив Банън, Джим Хофт, Руди Джулиани или който и да е друг патриот ще се предадат на тези леви престъпници и тирани.

Източник/ци: https://dcdirtylaundry.com/



Гласувай:
1


Вълнообразно


Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: nikikm
Категория: Политика
Прочетен: 19824524
Постинги: 45041
Коментари: 6163
Гласове: 7181
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930