Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
21.11.2020 19:00 - Безродието води до безплодие https://svobodnoslovo.eu
Автор: nikikm Категория: Политика   
Прочетен: 476 Коментари: 0 Гласове:
1


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
Безродието води до безплодие

21.11.2020 admin

  image   22 SHARES ShareTweet



Няма как да се сдържа…
В момента в Македония се организира масов протест против „българската ревизия и пропаганда“ срещу „македонската история“. Много е интересно кои са организаторите на тази петиция. Нека само да видим част от тях:

 Д-р Срѓан Милошевиќ, историчар – Белград;
 Проф. д-р Радина Вучетиќ, Универзитетот – Белград;
 Проф. д-р Дубравка Стојановиќ, Универзитетот – Белград;
 Д-р Миливој Бешлин, Универзитетот – Белград;
 Проф. д-р Момир Самарџиќ, Универзитетот – Нови Сад;
  Д-р Александар Р. Милетиќ, историчар – Белград;
  Вељко Станиќ, историчар – Белград.

 

И ред други, знаини и незнайни „професори и доценти“.

Много интересно, как „типичните“ македонци с „типично македонски“ имена като Милошевич и Вутевич изповядват анти-българска пропаганда. А пък и на всичко отгоре е интересно къде „преподават“.
Иронията на страна. Анти-българската политика от страна на Сърбия и бившите югославски звена продължава и до ден днешен. Самата тази политика, която откъсна Македония от нас и в течение на години вече промива мозъците на нашите сънародници.

Политиката, която „създаде“ Македония, която е основана само и единствено на антибългаризма. Сърби и „македонци“ седемдесет години водят масова антибългарска пропаганда и убиват по един или друг начин българщината, не дават да се издума за нищо българско. Подпомагани от Сърбия и Руската Федерация в наши дни и от СР Югославия и СССР по-назад във времето, обезличиха населението и породиха дива омраза към родината ни.

Липсата на суверенитет на България попречи веднъж за винаги да се реши казусът „Македонска История“ още в началото на 90те години. В наши дни ЕС (Европейски Съюз) нарушава правата на България, нарушава суверенитета на страната и нарушава правото да изложим и лигитимираме реалните исторически факти и да изискваме тяхното признание.

В стремежа си да се спаси от ерозията, която разяжда ЕС от 2008ма година насам ЕК прави постъпки за приемане на страни, които, като самостоятелни държави от периода на тяхното съществуване никога не са били морално, материално и духовно обвързани с развитието на европейската култура.

България в момента е трън в очите на ЕС, защото опитва да блокира членство на държава, която се опитва да се представи в очите на света с нашата история и език. Помислете какво ще бъде след 20 години. В Русия в наши дни съществуват народи, които се самоопределят, като българи. Има държави със съставни части на името си като Балкария (Кабардино).

Както се казва утре с малко помощ от Кремъл може да решат, че не ние, а те са „оригинални“ българи. Усилено се тръби в учебниците, че българите са придошли на балканския полуостров, а тук са били македонци, гърци и турци.

Позволим ли всички тези лъжи да продължат един ден, а той ще бъде скоро, други народи ще поискат историята ни… И ще я получат, защото и в миналото и сега българските политици служат не на България, а на чужди разузнавания и централи. С едничката цел да се обезпечат материално. Запомнете, че безродието води до безплодие.

Даниел Христов




Гласувай:
1



Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: nikikm
Категория: Политика
Прочетен: 19838103
Постинги: 45056
Коментари: 6164
Гласове: 7181
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930