Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
25.11.2020 16:37 - РУМЕН РАДЕВ ПЛАСИРА ГЕРБЕРСКИ ДИПЛОМАТИ ПО СВЕТА, ЗА ДА Е СИГУРНО, ЧЕ ГЕРБ ЩЕ ФАЛШИФИЦИРА СЛЕДВАЩИТЕ ИЗБОРИ http://afera.bg/
Автор: nikikm Категория: Политика   
Прочетен: 127 Коментари: 0 Гласове:
1



РУМЕН РАДЕВ ПЛАСИРА ГЕРБЕРСКИ ДИПЛОМАТИ ПО СВЕТА, ЗА ДА Е СИГУРНО, ЧЕ ГЕРБ ЩЕ ФАЛШИФИЦИРА СЛЕДВАЩИТЕ ИЗБОРИ

image

Президентът Румен Радев вдигна юмрука пред камерите и призовава  „Мутри вън“, а зад камерите прави назначения и договорки с ГЕРБ.

Вече няма съмнения, че Радев играе двойна игра, защото серията от бързи негови действия в акредитирането на гербери на дипломатическа служба в чужбина разкри, че той е човекът на ГЕРБ в президентството.

Радев гръмко обяви преди време, че ГЕРБ ще фалшифицират изборите, а наскоро сам се опроверга като назначи във всички ключови посолства по света кадри от висшия ешалон на ГЕРБ – управляващата партия, която ще организира и прави изборите в чужбина. Тоест вотът зад граница ще се контролира от ГЕРБ, тоест нищо ново, напротив – потвърждава се и подозрението, че се готви фалшифицирането и на следващите избори, а сам президентът ще е помагач за поредната машинация.

Ето го и доказателството: Радев изпратил цели петима зам.-министри от ГЕРБ само от в МВнР в посолствата ни по света – Валентин Порязов (Атина), Константин Димитров (Хага), Тодор Стоянов (Рим), Юрий Щерк (Женева), Петко Дойков (Белград),  постоянният секретар на Николай Младенов в МО – Николай Милков (Париж), съветникът на Бойко Борисов – Ангел Чолаков (Анкара), служебният премиер на Плевналиев – Марин Райков (Лондон), говорителят на МВнР в ГЕРБ-2 – Радко Влайков (Сараево), главният секретар на МВнР в Борисов-1 – Ради Найденов (Берн), близките до Бойко Борисов – Миглена Плугчиева (Подгорица) и Димитър Абаджиев (Рияд).

Има още десетки назначения, но тези са сред най-знаковите.

Българи зад граница недоволстват от политиката на лицемерие на Радев, която поставя под въпрос изборите, защото той уреди ГЕРБ да ги прави. Вече има брожения и в средите на дипломатическото тяло.

Радев подарява на ГЕРБ вота на българите зад граница. Ако има нарушения и злоупотреби отговорност ще носи той и заминалите с неговия подпис висши кадри на ГЕРБ.

Андрей Червенков

*НАТИСНАЛИ СА ГО ОТ СИНАГОГАТА! Н.М.




Гласувай:
1


Вълнообразно


Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: nikikm
Категория: Политика
Прочетен: 19804235
Постинги: 44988
Коментари: 6162
Гласове: 7181
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930