Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
27.11.2020 17:51 - Полк. Владимир Квачков: Пандемията е лъжа! Това е командно-щабно учение на глобалното задкулисие https://frognews.bg
Автор: nikikm Категория: Политика   
Прочетен: 165 Коментари: 0 Гласове:
3



Полк. Владимир Квачков: Пандемията е лъжа! Това е командно-щабно учение на глобалното задкулисие   19rus.info и stalingrad.tv. 

image

„Явление коронавирус трябва да се оценява от гледна точка на глобалното разпределение на силите. Пандемията е лъжа. Реализира се глобална стратегическа специална операция! Това е командно-щабно учение на глобалното задкулисие.

Ние в ГРУ не вярваме в Бог и в дявола. Просто глобалните задкулисни сили предприемат стъпки за съкращаване броя на населението на земята. Трябва да останат максимум 1 милиард души. Прекалено много сме сега. Коронавирусът и икономическата криза са свързани.

Може да сте забравили, но първият удар на тази система беше на 11 септември 2001 г. Бяха ударени двата търговски центъра в Ню Йорк. Тогава беше обявена световна война на тероризма. Всъщност беше обявена война на човечеството под предлог за война с тероризма. 

Имаше четири самолета тогава. Но показваха само два, които се врязват в кулите-близнаци. Разговарял съм подробно с наши пилоти. Те ми казваха: Как човек, който се е обучавал да лети на малък учебен самолет, сяда изведнъж в огромен „Боинг“ и с точност до един метър се врязва в сградата? Абсолютно невъзможно. Разбирате ли?

И аз питам, как тези маймунки, които били превзели самолетите, са се ориентирали в непознат огромен град? Със скорост 700 км в час. Как тези „пилотчета“ са се справили? Пълни глупости. Според мен самолетите са били водени от компютърна програма право към целта. Тия вътре може да са крещели, пищели, скачали, плакали – но от тях нищо не е зависило. Компютърът е управлявал!

 Ами самолетът, който се вряза в Пентагона? Самолет „Боинг“, пълен с пасажери, разбива се в основите на зданието и от него не остава нищо. Нито сантиметър от тела, седалки, части, двигател… Абсурд.

Четвъртият самолет въобще не е ясно накъде е отлетял…

Ето това сътвори глобалното задкулисие на 11 септември 2001 г.

Сега им трябва нов контрол над човечеството. И пуснаха този коронавирус. Пресмятаме и се получава, че на ден в света от коронавируса умират около 300 човека. Та това е едно нищо! Жалка цифра.

 Затова командно-щабното учение на задкулисието има съвсем друга цел. Да изплаши хората, да ги стресира, да им наложи психологически натиск. Хората се паникьосаха, изпразват магазини, заключват се вкъщи. Това е целта на финансовото-либерално задкулисие. Политическите и гражданските права на хората трябва да бъдат задушени. Това е второстепенната задача, която води към изпълнение на първостепенната: съкращаване броя на жителите на земята. Сатанинска политическа задача. Успоредно се реализира и финансово-икономическата цел. Трябва да се раздува финансовият балон на това задкулисие. То е някъде около един квадрилион и читиристотин трилиона долара. Пълен балон. Но те го раздуват, чрез нова криза. И ето китайците заявиха категорично, че коронавирусът има изкуствен произход. Не природен! Разпространен е изкуствено специално в Ухан. Добре, но защо бе ударена и Италия? Много просто. Там се развърна психо-политическата пропаганда на световното задкулисие. Нагнетява се ужас и се наблюдават и анализират резултатите.

 Следи се кой се подчинява и кой – не. Следят се всички правителства за реакциите и колко от тях изпълняват разпорежданията на ръководителите на командно-щабното учение на глобалното задкулисие. В Китай първоначално бяха използвани за операцията проамерикански настроени хора от управлението, които се интересуват само от пари, но по-късно се усети другата, антиамерикански настроената част и даде отпор. Коронавирусът е средство за получаване на икономически и политически ползи в огромни мащаби.

Ние, като сериозно военно разузнаване, наблюдаваме и отчитаме какво се случва, защо и кой има полза. Китай и Европа са политико-икономически противници на САЩ. Затова точно там бе развихрен този ужас с вируса. Това са заключенията на Научно-изследователския институт на Военното разузнаване към Генералния щаб на руската армия.

 Разбира се третото направление на удара е Русия. Сега не сме икономически конкурент на Америка – това са Китай и Европа. Но ние сме силни другаде. Затова към нас ще се приложи главно първата задача – съкращаване на населението. Това предстои в близко бъдеще. Наясно сме“.

Владимир Квачков е кадрови офицер от Военното разузнаване. През 2005 г. е арестуван по обвинение за участие в убийството на бившия вице-премиер и автор на икономическите реформи в Русия Анатолий Чубайс. След три години Квачков е пуснат на свобода. През 2011 г. е задържан отново по обвинение за участие в терористична група, подготвяла държавен преврат. През 2017 г. Върховният съд потвърждава присъдата му. И изведнъж през 2019 г. той е освободен и всички обвинения отхвърлени. През всичките тези години съдът дори не му отнема званието полковник, нито получените награди. Работил дълги години в отдела за диверсии на Военното разузнаване.

 Има и други странни неща около Квачков. По време на извънредното положение в Русия заради коронавируса, Генералната прокуратура спира десетки профили във Фейсбук, Инстаграм и др. платформи, заради информации, които са оценени като неверни, подвеждащи и пр. Спрени са и сайтове, а на десетки граждани са повдигнати обвинения. Част от действията на прокуратурата са в следствие на сигнали от страна на Военното разузнаване. Но Владимир Квачков обикаля студиа и медии и обилно обяснява как „глобалното задкулисие“ иска да унищожи 6 милиарда души и никой не реагира. И прокуратурата, и военното разузнаване мълчат.

 Чак през април 2020 държавното обвинение помолва Роскомнадзор да блокира фейкове за коронавируса в социалната мрежа. Бяха изредени десетина публикации с манипулативни теории за произхода на COVID-19, между които се оказа и едно интервю на полк. Квачков. Но ГРУ защо не реагира на откровените глупости, разпространявани от нейния бивш кадър?

 *ЗАЩОТО НЕ СА ГЛУПОСТИ! ТОВА Е ТОЧНАТА ИСТИНА! ДАЖЕ СЕ УЧУДВАМ,ЧЕ ГО ОСТАВЯТ ДА Я КАЖЕ! Н.М.

(Книгата е издадена от издателство "Слънце" и можете да я намерите във всички книжарници в страната.)

 




Гласувай:
3


Вълнообразно


Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: nikikm
Категория: Политика
Прочетен: 19706661
Постинги: 44667
Коментари: 6160
Гласове: 7174
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031