Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
03.12.2020 17:52 - Идва „ден на разплата“ - Лин Ууд разкрива, „доказателствата, които имам, са зашеметяващи!“ „Китай пусна вирус в тази страна, COVID-19. Вярвам, че това всъщност
Автор: nikikm Категория: Политика   
Прочетен: 123 Коментари: 0 Гласове:
1



Идва „ден на разплата“ - Лин Ууд разкрива, „доказателствата, които имам, са зашеметяващи!“ „Китай пусна вирус в тази страна, COVID-19. Вярвам, че това всъщност е биологично оръжие.“ „Много хора ще влязат в затвора, ще загубят собствеността си“ Ще има ден на разплата и последиците ще бъдат за онези, които се опитаха да подправят изборите в страната ни. Вярвам, че в крайна сметка много хора ще влязат в затвора, както подобава. Хора ще отидат в затвора, ще загубят собствеността си.    Споделяне     image  

 

 

Джон Фредерикс интервюира американския адвокат Лин Ууд на 1 декември 2020 г.: откъс (пълното видео е показано най-долу).

Лин Ууд: Предполагам, че сте разбрали, че основните ни медии не казват на американската общественост истината за тези избори. Това не ме изненадва. Както съм казвал много пъти, според мен основните медии са пропаганден инструмент за трети страни, лоши актьори, които всъщност се опитват да свалят нашето правителство и да се намесят в избора на надлежно избран президент на Съединени щати. Мисля, че ще видите много събития през следващите няколко дни, които ще събудят тази страна за чуждата намеса в националните ни избори.

Лин Ууд: Dominion произхожда от Венецуела, това е канадска компания. Сървърите бяха използвани в Барселона и във Франкфурт. Няма съмнение, че ще има огромни доказателства, че чужди държави, включително Китай, са участвали в намесата в националните ни избори. Мисля, че вашите зрители и слушатели трябва да реализират, че това е, което прави президентът на Съединените щати. Още през септември 2018 г. беше издадена Изпълнителна заповед, която дава на президента властта да работи с други членове на правителството за налагане на санкции в случай на чужда намеса в изборите на САЩ.

Ако аз бях губернатор Брайън Кемп и Брад Рафенспергер, нямаше да спя много добре тази нощ. Наближава времето. Скоро, когато разпоредбите на тази заповед, вярвам, ще бъдат приложени, ще има неопределен брой лица, включително членове на медиите, които са били замесени с чуждестранни актьори и са се опитали да подкопаят нашите избори, което е ясна и настояща опасност и заплаха за тази страна.

Демократите в продължение на години, първите две до три години от президентството на Тръмп, се оплакваха от Русия. Това се оказа измама. Това, което ще разберем през следващите няколко дни, е, че това сега не е измама. В националните избори в тази страна са се намесили чуждестранни актьори, които са били съучастници на граждани на САЩ. Има строги санкции. Вярвам, че в крайна сметка много хора ще влязат в затвора, както се полага.

Джон Фредерикс: Лин Ууд, позволете ми да ви попитам следното. Лин Ууд отбеляза, че адвокат в Атланта е завел този иск. Защо държавният секретар, републиканецът Брад Рафенспергер снощи се бори толкова силно да не бъде направен съдебен анализ на тези машини на Dominion? И защо бързаха толкова много да изтрият всички данни от машините, да ги изчистят? Защо сър?

Лин Ууд: Те са виновни. Прости истини или проста истина. Който няма какво да крие, няма нищо. Държавният секретар предприема всички действия чрез адвокати, за да се опита да предотврати проверката на тези машини. Той има какво да крие. Губернаторът Брайън Кемп се крие в мазето на имението си на ферибота West Paces. Той има какво да крие. Не виждате много от Джо Байдън. И той има какво да крие.

Има неопределен брой лица, свързани с Демократическата партия в национален мащаб и неопределен брой лица, свързани с Демократическата партия, и дори Републиканската партия на национално и местно ниво, които имат какво да крият. Но вярвам, че всяка лъжа ще бъде разкрита и ще излезе истината за това кой е бил замесен с чуждестранни актьори и се опитва да се намеси и да подкопае правните процеси на тази държава, що се отнася до националните ни избори.

За пореден път трябва да бъдем търпеливи. Докладът за тази Изпълнителна заповед трябва да се направи в рамките на 45 дни след изборите. Мисля, че през следващите няколко седмици, или дори дни, тази страна ще бъде шокирана от нивото на чужда намеса, в която участват американски граждани, държавни служители, политически служители, членове на медиите. Ще има ден за разплата Джон и последиците ще бъдат за онези, които се опитаха да подправят изборите в страната ни.

Джон Фредерикс: Добре, разкажете ни. Лин Ууд тук отбеляза, че адвокат Лин Ууд е завел иска. Кажете ни за спешната декларация, която сте получили. Решението за това за спешното ви изслушване в сряда. Кажете ни за детайлите и какво потенциално очаквате, Лин Ууд.

Лин Ууд: Очакваме нашите експерти, екип от експерти, да влязат в три окръга и щата да анализират и отразят твърдите дискове на някои от тези машини за гласуване на Dominion. Начинът, по който са настроени в момента, техните резултати ще бъдат предадени на съда. Има някои други правни проблеми, които трябва да бъдат изгладени и разработени, но ние вярваме, че в крайна сметка ще можем да представим тази информация пред съда и тази информация ще покаже, че тези машини са били подправени и са вкарани алгоритми. Дори там, където всеки демократичен (щат) започна с 35 000 гласа, хубаво предимство като начало. Алгоритмите, които дават частични гласове, например глас за Джо Байдън, ще получи 1,25 гласа, а глас за президента Тръмп ще получи нещо като 0,6 или 0,7 гласа. Това беше алгоритъм, поставен в тази машина, който измами американската общественост.

Също така към всичко това добавете и явната измама, извършена чрез бюлетините изпратени по пощата, където имате десетки хиляди, в някои щати стотици хиляди бюлетини, които са били празни. Те са били само гласове за Байдън, без гласуване, които са имали почти перфектни балонови компютърни маркировки.

Вижте какво, комбинацията на машини за гласуване от Венецуела / Канада, съчетана с хартиените бюлетини, някои от които са произведени в Китай, ще бъде безспорно доказана, че е взела или се е опитала да вземе убедителната победа от президента Тръмп. Над 410 електорални гласа, 80 милиона гласа, народен вот - да се подправят и да се намесят в изборите на тази страна, където преизбрахме президента лавинообразно… И чуждестранните актьори, работещи с..., не мога да намеря точния термин, бих искал да кажа предателите на Америка, се опитаха да обърнат този резултат чрез измама. Хора ще отидат в затвора, ще загубят собствеността си. Денят за разплата наближава.

Джон Фредерикс: Всъщност Вие вярвате, че когато анализът бъде направен, това ще се покаже в софтуера, че всъщност са въведени алгоритми за измама на гласовете на президента Тръмп и за надчисляване за Байдън, и това ще бъде което Вие говорите сега, вярвате, че това ще бъде доказателство, което ще е твърдо. Твърдо, солидно доказателство.

Лин Ууд: Това ще бъде твърдо, солидно доказателство. Трудно е да се опише масивното количество от доказателства за измамата. Тази измама е извършена по редица начини и е толкова очевидна, че трябва да извика в съзнанието на всеки разумен човек факта, че те са знаели, че ще бъдат хванати. Вярвам и от известно време вярвам, че демократите не са имали намерение да избират Джо Байдън, той е престъпник, или Кабала Харис, както аз я наричам, мисля, че тя е комунистическа симпатизантка. Защо биха кандидатирали тези хора за президент и вицепрезидент на САЩ? Защо тогава биха извършили явна измама по отношение на нашите избори?

Ако следвате наръчника за цветна революция, ще установите, че една от неразделните части на цветната революция са оспорваните избори. Мисля, че те искаха да ги хванем. Мисля, че те искаха да създадат сътресения у нас, като някои хора повярват, че Байдън е победил, а други разглеждайки фактите да  осъзнаят, че президентът Тръмп е победил.

Мисля, че те са лоши актьори в тази държава, които не обичат нашата конституция, не обичат страната ни, не обичат нашата свобода и искат да превземат страната ни. Не вярвам, че президентът Тръмп някога ще позволи това да се случи. Знам, че американският народ няма да позволи това да се случи. Тази страна е пълна с патриоти. Цял живот сме израснали, обичащи свободата. Няма да позволим на някой да дойде тук и да открадне нашия начин на живот и даденото ни от Бог право да бъдем свободни. Така че, мисля, че в тази страна ще има проблеми. Мисля, че това ще се покаже в оспорваните избори, но в края на краищата вярвам, че Америка, държава, основана под волята на Бог, ще възтържествува.

Предстоят ни трудни дни, но вярвам, че президентът Тръмп в крайна сметка ще изпълни предизборното си обещание от 2016 г. Той ще източи блатото, ще разкрие престъпниците в тази страна и ще имаме страхотни следващи четири години с президента Доналд Дж. Тръмп, управляващ държава, която е освободена от чуждо влияние, освободена от тези хора, които са извършили престъпления за собствени пари, собствени джобни книги, много от тях заради собствената си политическа идеология. Не всички в Демократическата и Републиканската партия обичат Америка. Вярвам, че през последните две до три десетилетия бяхме инфилтрирани от хора, които са комунисти или симпатизанти на комунисти, или хора като губернатора Брайън Кемп и държавния секретар Брад Рафенспергер, които взеха мръсни пари от Китай. Взели са пари за сделката с Dominion. Кемп взе пари, когато купи куп консумативи за тестови комплекти, маски и престилки за COVID от Китай. Защо губернаторът на щата Джорджия ще купува куршуми от врага, когато сте на практика във война?

Китай е в това до шията. Те пуснаха вирус в тази страна, COVID-19. Вярвам, че това всъщност е биологично оръжие. Ако отделните граждани на тази страна обичат свободата, ако обичат върховенството на закона, тогава те трябва да бъдат търпеливи, нека президентът и хората, отговорни за ефективното функциониране на нашето правителство, им дадат време да работят. Работим в съдебните системи, но работим и в съда на общественото мнение. В края на краищата няма да са съдилищата, които ще решат това, няма да бъдат законодателните органи, които ще решат това, макар че те може да са техните процесуални инструменти. Тези избори ще бъдат решени там, където трябва. Ще решим ние, хората. Ние хората гласувахме за Доналд Тръмп и ще се уверим, че гласът ни е отчетен. Няма да дадем да бъде откраднат от куп престъпници и чуждестранни актьори.

Джон Фредерикс: Така че Лин, вярвате ли, че искът, който сте завели и искът от 104 страници, който Сидни Пауъл е завела в Джорджия, вярвате ли, че щом получите открито изслушване и представите тези доказателства на безпристрастен съдия, те ще надделеят. Така ли да разбирам?

Лин Ууд: Разбирате това правилно. Мисля, че доказателствата са огромни. Ще надделеем в съда, но тогава има и други проблеми. Аз лично заведох дело, за да изложа маниаците на Брад Рафенспергер, стоящи зад сделка под масата от март 2020 г. Той се събра с Демократическата партия, представлявана от Пъркинс Койе, адвокатска кантора на Хилари Клинтън, и се опита да сключи сделка, която да промени правилата на изборите. Той не го отнесе до законодателната власт. Членовете на законодателния орган дори не знаеха, че той е направил това, докато аз не заведох иска. Това е задкулисна сделка. Тя ще бъде разкрита.

Джон Фредерикс: Лин Ууд, вярвате ли, че на 20 януари Доналд Дж. Тръмп ще сложи ръка върху тази семейна Библия?

Лин Ууд: Няма и съмнение, че Доналд Дж. Тръмп на 20 януари ще положи клетва за още четири години като президент на САЩ. Мисля, че когато цялата истина излезе наяве и хората разберат какво са се опитали лошите актьори да направят с тази държава, Доналд Тръмп ще бъде запомнен като един от най-великите президенти, които някога са служили на тази държава, защото е служил на хората и е пазил, защитил нашите свободи.

Вярвам, че Брайън Кемп и Брад Рафенспергер заслужават да отидат в затвора и в крайна сметка справедливостта ще възтържествува и те ще влязат в затвора. Не можем да толерираме лица, които вземат милиони долари от чуждестранни актьори и след това умишлено и съзнателно се намесват в нашия изборен процес. Тази държава не може да оцелее без преизбори. Това е основата на демокрацията, каквато имаме в тази държава. Не можете да подкопаете правото ни на глас, защото в момента, в който го направите и отнемете правото ни да избираме нашите лидери, сте отнели свободата ни. Ставаме държава от третия свят като Венецуела. Не вярвам това някога да се случи на държава, основана под волята на Бог.

Джон Фредерикс: И вие казахте, че сте се срещали със Сидни Пауъл в продължение на дни и сте прегледали подробно доказателствата и всичко, което тя е вложила в това. Видяхте го и го потвърдихте. Истинско е.

Лин Ууд: Истинско е. Видях го, проверих го и доказателствата продължават да пристигат. Не бихте повярвали на хилядите имейли, които съм получил, които Сидни е получила от Джорджия, от цялата страна. Американците обръщаха внимание и в тази страна Джон има много патриоти. Те ни съобщават за тази измама. Вероятно дори не сме видели върха на айсберга, а това, което вече съм видял, представлява планина.

Джон Фредерикс: Така че по принцип победа за вас е анулиране на удостоверяването на изборите в Джорджия, което след това би довело до същото да се случи в други щати, а Байдън не може да стигне до 270. Това ли е начинът, по който ще стане?

Лин Ууд: Мисля, че ще откриете, че в страната ще има законодателни органи. Те ще трябва да вземат решение относно избирателите си, тъй като изборите им са били измамни и незаконни, и няма време за отмяна. В конституцията на Съединените щати има разпоредба. Нашите бащи-основатели бяха блестящи. Те са били вдъхновени от Бог и в нашата конституция има разпоредба. Тя всъщност предвижда как се избира нашия президент и в края на краищата може да се наложи да се отиде в Конгреса, където президентът Тръмп по силата на законодателните органи на държавата има предимство 26 на 23. Това може да е механизмът, по който се опираме на конституцията, за да постигнем справедливост, но това няма да бъдат избори 26 на 23, това ще бъдат избори от 80 милиона до вероятно 60 милиона в най-добрия случай. Не съм сигурен, че това дори е точно за Байдън. Президентът Тръмп спечели тези избори с убедителна победа, която беше с исторически размери. Може би до 70% на 30(%).

Американската общественост не беше заблудена от медийната шарада и маниаците, които бяха кампанията на Байдън. Хората гледаха и мисля, че лошите актьори, които пречат на тези избори, трябваше да знаят по-добре, че никога няма да заблудят американския народ. Ние обичаме страната си и обичаме нашия президент Доналд Дж. Тръмп. Той защити нас и ще съхрани, защити и закриля нашата конституция. Няма да позволим отново, както казах, няма да позволим да бъдем като Венецуела, държавата, където между другото е възникнала Dominion преди да бъде продадена на Канада.

Китай е замесен, може би дори са участвали с Иран. Със сигурност са участвали в чужбина със сървъри в Барселона и Франкфурт. Вероятно е имало намеса в чужбина от Джордж Сорос. Бил Гейтс вероятно е замесен. Има списък от хора. Справедливостта е на път да възтържествува. Ако бях Брайън Кемп в Джорджия и Брад Рафенспергер, нямаше да спя добре през нощта.

Новинарските медии са предател. Новинарските медии също ще бъдат подведени под отговорност, но очевидно сега има проблем с това дали изборите в Джорджия могат дори да имат валидно преброяване поради срива на сървъра в окръг Фултън. 

Не знам кога тази история ще бъде написана изцяло, но това ще бъде една продължителна поредица, за да се разбере и покаже какво точно са направили всички тези хора. Те са хванати и ще отидат в затвора, а президентът Тръмп ще се върне в Белия дом.

Ще кажа едно последно нещо. Вероятно можете да разберете от гласа ми, че съм уморен, че не е имало много нощи, в които е имало много сън, но това е важно. Това е нашата страна. Това е нашата свобода. Сидни Пауъл ще бъде герой и един ден ще бъде призната за такъв. Мисля, че тя вече е такава.

Истината винаги ще възтържествува над лъжата.

Видео:

Brighteon.com/58436776-6951-450e-ac3f-d8f6e4a07e12

 



Гласувай:
1


Вълнообразно


Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: nikikm
Категория: Политика
Прочетен: 19829651
Постинги: 45056
Коментари: 6164
Гласове: 7181
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930