Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
04.12.2020 18:47 - Обама, Байдън и Шиф извършиха държавна измяна срещу Америка чрез измама на изборите в кибервойна http://www.budnaera.com/
Автор: nikikm Категория: Политика   
Прочетен: 113 Коментари: 0 Гласове:
1



Обама, Байдън и Шиф извършиха държавна измяна срещу Америка чрез измама на изборите в кибервойна   Споделяне2     image

ИЗБОРИТЕ КОИТО ОПРЕДЕЛЯТ БЪДЕЩЕТО НА СВЕТА

Най-накрая „кракенът“ (kraken) бе пуснат и разкри, че големи фигури сред демократите, като Джо Байдън, Адам Шиф и Барак Обама, са извършили предателство срещу Съединените щати, участвайки в кибервойна срещу изборния процес.

Генерал Томас Макинърни, един от съюзниците на президента Доналд Тръмп в борбата за честни и справедливи избори, заяви пред Бранън Хауз от Worldview Weekend по време на ексклузивно интервю, че конспирацията на изборите за измама протича много по-дълбоко, отколкото мнозина си дават сметка, включваща врагове както от чужбина, така и от страната.

Противно на това, което сега някои казват, че всичко е само политика, както обикновено, Макинерни потвърди, че предателите, които заемат позиции на високо равнище както в нашето правителство, така и в чужди правителства, се споразумяват да крадат избори в продължение на много години.

Според Макинерни САЩ никога не са виждали такава величина на предателство в историята си.

И така, кога Обама, Байдън и Шиф ще бъдат подведени под отговорност?

Оказа се, че предателството е уникално престъпление, защото е единственото престъпление, изрично дефинирано от Конституцията като приложимо към американци, които са предали верността си към нацията. Наказанието за измяна е смърт.

     

С това казано мнозина се чудят кога тези високопоставени предатели най-накрая ще се изправят пред съда за своите престъпления, които продължават от десетилетия. Изглежда, че тези престъпления са достигнали кулминацията си на изборите през 2020 г., което според Макинърни е най-лошият случай на предателство, с който тази страна се е сблъсквала.

„Американският народ трябва да изисква президентът да остане на поста си, докато това се изясни, защото това е измяна“, казва Макинерни. „Това е държавен преврат срещу правителството на Съединените щати и ние не можем да го приемем.“

Мери Фанинг, която също участва в това интервю, добави, че това не е просто опит на предателските демократи да откраднат изборите. Целта е да се открадне Америка.

„Нашите бащи-основатели може да не са знаели за кибервойната, но със сигурност са знаели за тиранията“, казва тя. „Когато Китай и Иран имат достъп до нашите избори, не можем да им позволим да откраднат Америка чрез техните незаконни актове на предателство и война срещу тази страна.”

Освен това Фанинг предполага, че всички лица, които са били съучастници в кражбата, включително Fox News, също са виновни в държавна измяна. Всеки вестник, личност, корпорация или каквото и да било друго, което съзнателно подкрепя лъжата, че Байдън е спечелил изборите, е враг на нацията, тъй като процесът е бил подправен.

„Има изобилие от доказателства, че президентските избори през 2020 г. са били откраднати от президента Тръмп от името на Джо Байдън, със съдействието на Джо Байдън, защото Джо Байдън каза, че има най-голямата група за измами с гласоподаватели в историята“, заключава Фанинг.


Четете още на: http://www.budnaera.com/202001f/0179-NN-i.html#ixzz6fftrT4Nc
Научете за преследването на Фалун Гонг от Китайската комунистическа партия
Follow us: EpohalniVremena on Facebook



Гласувай:
1


Вълнообразно


Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: nikikm
Категория: Политика
Прочетен: 19802776
Постинги: 44988
Коментари: 6162
Гласове: 7181
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930