Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
01.01.2021 16:35 - АНАЛИЗ НА ДЕНЯ: Вирусът доказва, че няма граници, които Сатанинската секта не е готова да премине https://narod.bg
Автор: nikikm Категория: Политика   
Прочетен: 222 Коментари: 0 Гласове:
2



image ДнесМнения АНАЛИЗ НА ДЕНЯ: Вирусът доказва, че няма граници, които Сатанинската секта не е готова да премине imageот admin на 01.01.2021 0 348 Споделете

Започвам както винаги откровен разговор с читателите на „Уикенд“. Положих доста усилия да намеря някаква що-годе оптимистична тема като за финал на годината, но не се получи.

Впрочем, както гласи една мъдра сентенция – няма по-добра политика от Истината. А в момента е особено важно нещата от живота и смъртта да бъдат наричани със собствените им имена, защото клишетата на неолибералния, политкоректен, брюкселско-хиларистки „правоговор“ вече звучат като заупокойна литургия.

„Конспирацията“ се оказа „социалдемокрация“

Тоест, уж настроена за решителна битка с Капитала и Олигархията, ама не съвсем. Защо ли? Ами, защото и „най-болните“ от „болните мозъци“ не можахме да предвидим докъде ще стигне сюрреалистичната гео-стратегическа операция под кодовото название „Ковид-19. Близо е до акъла, че Вирусът е из(пуснат) от някоя секретна военна лаборатория, най-вероятно онази, която е била прехвърлена от базата на Пентагона „Форт Детрик“ в Ухан, за да се проиграе в реална обстановка сюжетът на една потенциална био-кибер-психо-супертехнологична война без класически фронтове с армии и конвенционални сражения по земя, въздух и вода.

Съпътстващата цел без съмнение е била в процеса на изобретената Пандемия да се редуцира свръхпопулацията на Планетата, като същевременно се експериментира и концепцията за тотален контрол върху населението чрез диагнозите и рецептите на екзистенциалния страх от Смъртта, експлоатиран от тв-екрана и „спасителите“.

Нали знаете, че „демократичните“ началници най-обичат да управляват еднопартийно, авторитарно, безалтернативно и, ако е възможно, с щабове и укази от телевизора. А каква по-подходяща среда за подобна мека диктатура от една Пандемия?     

И трябва да се признае, че Сатанинската секта на глобалната Олигархия напълно успя в своето пъклено дело. Даже надхвърли  футуристичния ужас от творбите на Хърбърт и Орсън Уелс, Рей Бредбъри, братя Стругацки, Стивън Кинг и други корифеи на фантастиката и кошмара. А пророчеството на Джордж Оруел за „Биг Брадър“, „Министерство на истината“ и новоговора се сбъднаха като зловеща реалност. И още как!

„Теорията на конспирацията“ наистина се оказа нежна и неподготвена за размерите на заговора срещу Човека, осъществен от „богоизбраните“ от суперелита от Давос, официално подготвящ „Големия рестарт“ след Пандемията.

Разбирай – тотален контрол върху двуногите „маскирани мишки“ чрез ваксиниране, чипиране, класифициране и проследяване. Докато плащат чрез своите данъци и разходи на „Биг Брадър“ и „Фарма мафията“ за собствената си Голгота. Ето това наистина е шедьовърът на световната диктатура, както гласи подзаглавието на моята книга „Вирусът“.

Защо сега и как така?

Не се съмнявам, че мислещите хора са разкрили кода за шифъра към прозрачната операция „Ковид-19“. Да, Вирусът съществува, но кой го е създал, с каква цел и на кого е изгоден?

Началото на Пандемията вече го преживяхме, уж превалихме върха на кошмара, даже си платихме с милиарди за животоспасяващи ваксини, а сега изведнъж – мутация на нов щам във Великобритания и Западна Европа, след като вече ни подхвърлиха римейк в Китай и Индия плюс белки и норки в Скандинавия.

Очевидно оттук нататък мутацията и мултипликацията на „вирусите“ няма да спре докато не разчисти „лошия човешки материал“. След Ковид-19 ще измислят Ковид-119 и т.н. Суперелитът от глобалната Олигархия отдавна е решил, че Планетата не може да поеме и изхрани толкова многобройна популация и затова Сатанинската секта от банковите офиси в Ню Йорк, Лондон, Франкфурт, Милано, Сингапур, Токио, Дубай и нейните правителства преминаха към „окончателно решение“.

Целта е ясна – разреждане на гъстотата, облекчаване на екологията и осигуряване на земя, въздух и вода плюс вторичен био-материал за вечен живот на „богоизбраните“. Бъдете сигурни, че по тази тема не от днес или от вчера работят десетки суперинститути на Запад и на Изток, прикрити зад имагинерни заглавия като „нано-изследвания“, „био-технологии“, „изкуствен интелект“, „устойчива среда“, „човешко развитие“ и т.н. Програмата е безпощадна и води към създаването на нов, фашизоиден дарвинизъм, като този път естественият подбор отстъпва място на изкуствените привилегии за Висшата класа.

Защо сега и как така се оказа, че Вирусът си има опашка? Много просто – дойде моментът да се разпределят милиарди покрай ваксините и затова „белите двуноги мишки“ трябва да бъдат допълнително стресирани, манипулирани, зомбирани, програмирани и финансово остригани, за да не задават неудобни въпроси и да не правят излишни движения.

Тоест, да се страхуват и да козируват докато плащат до побъркване за „превенция“, дезинфекция, ваксинация, изолация, маргинализация и дезинформация. И да докладват където трябва за ближния, нарушил правилата в постмодерния „концлагер“…

И, забележете – „внезапното“ връхлитане на новия щам откъм Ламанша някак логично съвпадна с промоцията на Джо Байдън и неговата администрация във Вашингтон и натиска на САЩ върху съюзници и сателити за монополна покупка на единствено „правилните“ американски ваксини. А за да бъде затворен сюжетът на баналната постановка, на дневен ред като по поръчка излезе скандалът с кибер-атаката на руски хакери срещу „най-голямата демокрация“, където тълпата дрогирани избиратели на Байдън-Хилари громи частна собственост, изтезава стари хора, набедени за расисти, и громи исторически паметници…

Медицински фашизъм

Реклама

Това понятие вече се превърна в мрачно нарицателно. А препратките към две от чудовищата на Третия райх – д-р Йозеф Менгеле и Адолф Айхман, хич не са преувеличени. Медикът от „Аушвиц“ осъществява експерименти с живи човешки същества, за да ашладиса „висшата арийска раса“, а мениджърът на Холокоста организира депортирането на милиони хора от Източна Европа в лагерите на смъртта. Какво е общото със съвременния медицински фашизъм, възникнал под знака на Ковид-19?

Първо – административното налагане на ваксини без пълни гаранции за безопасност и странични ефекти много напомня за нацистките „доктори“, експериментиращи с жива тъкан, както и за съветските „психиатри“, завързващи за леглото дисиденти и други неудобни елементи.

Второ – затварянето на държавите и обществата, ограничаването правото на труд, движение и събиране като философия се покрива с мракобесния социален експеримент под ръководството на Айхман за изолирането на евреи, славяни, цигани, хомосексуалисти и други „нисши твари“ в концлагери, където „трудът ги прави свободни“…

Възможно е един подобен прочит на събитията от историята и съвременността да ви се струва пресилен, но нашият живот откакто ни стовариха

Вирусът доказва, че няма граници, които Сатанинската секта не е готова да премине, за да установи своя „Нов ред“ ала Хитлер, наречен „Големия рестарт“ ала Давос, предвиден за май догодина в Сингапур.

Не четете листовката!

Предполагам, че на мнозина са втръснали фармацевтичните реклами, завършващи с императива „За повече информация прочетете листовката!“.

Сега обаче на мода излезе друга целесъобразност и вече не е необходимо да знаем каквото и да било за това, което глобалната Олигархия и нейните национални разклонения са ни приготвили като „спасение“ от Вируса. А сентенцията на мъдрия китайски лидер Дън Сяопин за това, че цветът на котката няма значение, стига да лови мишки, очевидно ще остане далеч назад в учебниците. Въпреки, че именно тази концепция роди китайското икономическо чудо, съчетаващо „комунистическата“ държава с капиталистическия пазар.

Така значи – няма защо да четем листовките и да разсъждаваме за качеството на различните ваксини.

И както казва президентът на Украйна Владимир Зеленски – как да обясня на моите сънародници отказа от руската ваксина при положение, че Западът не ни осигурява достатъчно от неговите?! Не дава, ама наставлява според своя интерес в хибридната, био-психологическа и финансова война. А германският професор Волфрам Хен е пределно откровен – онзи, който няма сертификат за ваксина, ще трябва да се откаже от медицинска помощ?! О, боже! Този немец и подобните му „експерти“ осигуряват втория живот на д-р Менгеле!

Разиграват човешките същества като опитни животни в дигиталния концлагер под надзора на „Биг Брадър“ и дори реанимират още един призрак на нацизма – фюрера на пропагандата Йозеф Гьобелс, обезсмъртен чрез неговата сатанинска фраза, гласяща, че всяка лъжа, повторена сто пъти се превръща в истина.

Като неизбежната истина, че оттук нататък клетият „хомо сапиенс“ ще бъде прономерован и прошнурован като животно в кланица, за да влезе в компютърната база данни на тоталитарната „цивилизация“ с идеолози като Бил и Мелинда Гейтс, Зукърбърг, Мъск, Безос и другите милиардери, ударили джакпот от борсовата сесия „Ковид-19“…

На дневен ред излиза неофициалният медицински данък – за пътуване, за летуване, за празнуване, за образование, за работа, за социална помощ… и така до по-добрия свят в безкрайността. Ама на небето, а не на Земята, капарирана от Сатанинската секта, която сега ще ни спасява като ни пресява, докато ни лишава от социални сетива.

Ето това е далаверата на всички времена – грабиш простосмъртните и в същото време ги зомбираш от екрана, като им внушаваш, че го правиш за тяхното оцеляване. А онзи, който се осмели да подложи на съмнение Догмата на новата Инквизиция, незабавно е анатемосан като еретик плюс популист, тръмпист, хетерогенен мачист и въобще комунист.

Ето как излезе, че в епруветката на Вируса идеално се събраха и десният, и левият тоталитаризъм, чиято фундаментална цел винаги е била контролът върху живота на „мравките“.

А кой да ти разсъждава върху тоталната социална несправедливост на неолибералния глобализъм, когато здравният министър на Великобритания казва, че новият щам е извън контрол, а един български медик твърди, че без ваксина ще си замине една четвърт от човешката популация. Тоест, около два милиарда!

Или чакат чудовищни пари, напечатани от Страха и Хаоса, или Хитлер, Сталин и Пол Пот са дребни диктатори на фона на днешните масови, политкоректни убийци, които ни върнаха към чумата от Средновековието, докато се готвят да живеят вечно, ако се налага и на Марс?! Аз пък чакам нов сезон на „Бастилията“ и „Аврора“, защото ножът е опрял о кокала – искат ни живота…

ГЕОРГИ АТАНАСОВ, специално за „Уикенд”




Гласувай:
2


Вълнообразно


Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: nikikm
Категория: Политика
Прочетен: 19845485
Постинги: 45069
Коментари: 6164
Гласове: 7181
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930